Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Biden je končno sprovociral Putina.

Biden je končno sprovociral Putina.

Biden je končno sprovociral Putina da je pokazal da lahko začnejo totalno vojno. Putin in Rusi vedo da ne smejo izgubiti te vojne, ker jih bo Zahod razkosal. Kitajci, pa bodo stali za Rusi, saj vedo da tega zaveznika ne smejo izgubiti, ker ostanejo sami. Trgovinska vojna je pa dejstvo ali Kitajci sodelujejo z  Zahodom ali pa ne.

v resnici se je Biden že zmenil, da bodo Kitajcem prepustili Sibirijo. Rusija bo na koncu en tolkšna kot je danes Srbija.

Senilni pleničar ga pač ni sprovociral.

Kreteni Meriučani, ki so dali kokainistu v roke rakete dolgega dosega in povelje, da naj jih izstreli.

Ta zadrogiranec jih zvesto posluša in še bolj zvesto izpolnjuje njihove ukaze.

Mene je samo sram, da je Slovenija na strani agresorjev. Globoko sram.

Vsi tisti, ki ste tako junaški, pomisliti da je naša meja je oddaljena samo 1000km od ukrajinske. NATO in Biden so sprovocirali konflikti, ki sedaj lahko uide nadzoru. Vi samo volite komedijante kot so Golob,Šarec in Zelenski. Ko bo pizdarija se bodo vsedli na avione Slovenske vojske in odleteli na varno.

saj bi prišel žiping k Musarci in bosta novo mejo potegnila za big republic of china.

Kaj za en dedc naj bi bil to da ga lahko nekdo sprovocira? Lahko še deset medvedov jaha, če človek nima samodiscipline in zmožnosti samoobvladovanja je nula in niti približno primeren za vodjo česarkoli. V bistvu tak sploh opravilne sposobnosti ne bi smel imeti! Patetični papki. Sprovociral. Grow the fuck up! Niso drugi dolžni po jajcih hodit zato ker vi niste zmožni sami sebe obvladovat! In to vam je vzor moškosti. Fak patetike. Mogoče bi blo res najboljš da skurjo ta svet in pezdeta vaše sorte in da se vse začne znova.

Odgovor na objavo uporabnika
WD40, 22.11.2024 ob 13:05

Vsi tisti, ki ste tako junaški, pomisliti da je naša meja je oddaljena samo 1000km od ukrajinske. NATO in Biden so sprovocirali konflikti, ki sedaj lahko uide nadzoru. Vi samo volite komedijante kot so Golob,Šarec in Zelenski. Ko bo pizdarija se bodo vsedli na avione Slovenske vojske in odleteli na varno.

In putinko ni niti blizu tej ukrajinski meji  z eu prišel v treh letih 😀

A na Jajota si pa pozabil, ki je med prvimi odkorakal v Kijev rečt ‘Sljava Ukrajine’?

novi cilj, 22.11.2024 ob 13:04

Senilni pleničar ga pač ni sprovociral.

Kreteni Meriučani, ki so dali kokainistu v roke rakete dolgega dosega in povelje, da naj jih izstreli.

Ta zadrogiranec jih zvesto posluša in še bolj zvesto izpolnjuje njihove ukaze.

Mene je samo sram, da je Slovenija na strani agresorjev. Globoko sram.

TI pojman nimaš kdo je agresor. Ukrajina? BEDAK!!!

Sam fprašam, 22.11.2024 ob 13:44

A na Jajota si pa pozabil, ki je med prvimi odkorakal v Kijev rečt ‘Sljava Ukrajine’?

Kdaj je bil Janša v Kijevu?

Torej če tebe nekdo na tvojem dvorišču napade in te začne mlatit, ti pa ga užgeš nazaj….si ti agresor?

patetično, 22.11.2024 ob 13:32

Kaj za en dedc naj bi bil to da ga lahko nekdo sprovocira? Lahko še deset medvedov jaha, če človek nima samodiscipline in zmožnosti samoobvladovanja je nula in niti približno primeren za vodjo česarkoli. V bistvu tak sploh opravilne sposobnosti ne bi smel imeti! Patetični papki. Sprovociral. Grow the fuck up! Niso drugi dolžni po jajcih hodit zato ker vi niste zmožni sami sebe obvladovat! In to vam je vzor moškosti. Fak patetike. Mogoče bi blo res najboljš da skurjo ta svet in pezdeta vaše sorte in da se vse začne znova.

Hahaha bravo, sicer bi jaz povedala na drugačen način, ampak ja točno to. Reva, ki se ne zna zmeniti drugače. Včasih razmišljam, a je tako zafrustriran zaradi svoje (ne)višine, verjetno so ga kdaj v mladosti zafrkavali, da je iz njega ratalo eno zafrustrirano, na cel svet jezno bitje, ki svojih kompleksov ne zna reševati na drugačen način.

Mladi, ki se ne poznajo umirajo zaradi starih, ki se poznajo.

kdaj je, 22.11.2024 ob 13:51

Kdaj je bil Janša v Kijevu?

Eni imate res slab spomin

.https://www.delo.si/novice/svet/obisk-janse-v-kijevu-je-tvegan-a-varnost-bo-zagotovljena

Jajo je precej navijač za slavo Ukrajini
https://www.delo.si/novice/slovenija/janez-jansa-znova-obiskal-kijev

JJ ni nikoli hotel zares obiskati Kijeva. On je mislil, da gre na obisk v Moskvo k Putinu ampak so ga posedli na vlak, ki je končal v Kijevu… in to kar dvakrat.

Bidnu zdaj komaj sproti plenice menjajo.
Čakte, da bo Britancem kapnilo, kako so jih nategovali, da so Rusi revni in da jim bo zmanjkalo čipov za orožje in da bodo začeli po hišah pobirati belo tehniko, da boso sestavljali orožje.
NATO nima  za burek. Vojna traja tako dolgo, ker hočejo ameriški kapitalisti zase iztržiti čim več ozemlja in naravnih danosti, infrastrukture… Z vsakim dnem dlje Ukrajinski narod izgubi vse več svojega in zdaj so jih z Zelenskim ufurali v tako sranje, da bodo v revščini, zadolženi…
Johnson je preprečil prvi poskus podpisa premirja. Ker njihovi še niso zadosti zaslužili. Zelenski je ubogal. Upam, da jima bodo sodili.

Stari dementni pedofil Biden in njegova utrgana črnuharska kuzla Kamela bi radi skupaj s čifutarsko mafijo in klanom Clinton-ovih zakuhali tretjo svetovno vojno samo zato, da bi se lahko po 20. januarju izognili roki pravice in zaporu v Guantanamu, kamor bi jih zasluženo lahko novi predsednik Trump spravil.

Tako preprosta je ta resnica!

Tole gornje se mi zdi povsem verjetno. Jaz samo upam, da sta Putin in Trump v stiku. Želim da bi Orban in podobni v Evropi dobili več moči in prepričali večino, da so talci NATA in zločinskih politikov, ki nas vodijo v propad. To je zdaj že več kot jasno. Ljudje po Evropi bi morali zahtevati MIR.

Povsem verjetno, 22.11.2024 ob 15:54

Tole gornje se mi zdi povsem verjetno. Jaz samo upam, da sta Putin in Trump v stiku. Želim da bi Orban in podobni v Evropi dobili več moči in prepričali večino, da so talci NATA in zločinskih politikov, ki nas vodijo v propad. To je zdaj že več kot jasno. Ljudje po Evropi bi morali zahtevati MIR.

Preseli se čez mejo če ti je tako všeč. Kaj še delaš tu? Imajo odprta vrata zate. Rusi tudi. Te bodo veseli. Jim ljudje bežijo iz teh greznic že desetletja, zadnja leta pa sploh pospešeno. Z odprtimi rokami te bodo pričakali. In boš lahko izkusil nebesa.

Jaz bi vse zaljubljence v Zelenskega, izseli v Ukrajino z Golobom na čelu.

WD40, 22.11.2024 ob 17:02

Jaz bi vse zaljubljence v Zelenskega, izseli v Ukrajino z Golobom na čelu.

In vse zaljubljence v Putina bi treba odseliti v kakšen sibirski gulag 😀

Ja a ni jajo tudi velik fen Zelenskega?  Se pravi, da tudi njega ne smemo voliti, Koga predlagaš. Logarja, ta isto sranje drugo pakovanje.

a ti si tudi srbjanc?

Točno tako. Milijone našega denarja imajo pa že na računih v davčnih oazah.

New Report

Close