BIG BANG sletni nakup
Zanima me kakšne imate kaj izkušnje z spletnim nakupom preko spletne strani big bang. Jaz imam mal slabe in zagotovo ne bom nikoli več naročal niti jih ne bom priporočal nikomur. že skroraj cel mesec čakam, da mi dobavijo vse kar sem naročil. poslali so mi samo en izdelek od 5 naročenih, niso pa niti toliko, da bi mi napisali, da ostalo še dobim naknadno. na spletni strani imajo vse te izdelke, ki jih še čakam, navedno, da so vsi na zalogi.
Zanimivo. Jaz sem isti dan naročila pri Bigbang (1 izdelek) in Mimo vrste (3 izdelke). Iz Bigbanga je prišlo v 3 dneh, pri Mimovrste pa štala. So se vn vlekli, pa kar naprej neke mejle pošiljali, da še niso vsi izdelki na voljo,…, pa sem naročila samo takšne, ki so bili v času nakupa na voljo! Roba je prišla po 14 dneh. Nikoli več!
Ne kupujem prav ničesar iz bigbanga ker so absolutni predragi. Oni bi meni prodali laptop z cca 1-2 leta starimi komponentami za ceno trenutnih laptopov. Da o namiznih računalnikih in ostalem sploh ne govorimo, raje si ga sestavin sama in ne šparam pri vsakem kitajskem ventilatorju, unbranded ramih itd kjer folk najbolj okoli vozijo. Pride hitreje z Amazona, tujine, bilokje.
Dragi so kot pes.
To je zdaj tako s temi avansi ko moras vse naprej placat, potem se pa nobenemu nikamor ne mudi z odposiljanjem. Vazno, da pokasirajo denar potem pa cakaj osel, da trava zraste.
Ce bi bilo placilo po povzetju bi se verjetno malo bolj zmigali.
Ce pa imajo toliko narocil, pa naj se nekoga zaposlijo za pomoc…
Pozdravljeni
Včeraj sem kupil kavni aparat,in ker sem se med tem odločil da bi imel aparat tudi funkcijo late go ,sem ga danes odnesel v big bang da bi ga zamenjal in doplačal razliko.
A žal menjava ni bila možna.Ker se mi ne da imeti opravka z inšpekcijami itd.bom pač imel ta aparat , za kupovanje v bodoče pa vsekakor mim njih,kar priporočam tudi dobronamerno ostalim potecialnim kupcem.
Se strinjam z Amlo.. Kupili indukcijsko ploščo in ko smo jo priklopili smo ugotovili da je indukcija nenormalno glasna in se pri priklopu več loncev hkrati sliši glasno preklapljanje avtomata med posameznimi grelci… Kaj takega še nisemo slišali??? Na bigbangu so rekli naj podamo reklamacijo pod stvarno napako… Prišel serviser in rekel da je to normalno delovanje te plošče.. Nato so samo našo reklamacijo gladko zavrnili.. Od takrat so sedaj nedosegljivi… Ne priporočam nakupov pri njih… Z mimovrste imam do sedaj samo dobre izkušnje.
Pred leti, k so prišli lcdji ven, sem.za babico kupoval tv pi netu. Ni neka znanost, za čimmanj dnarja dobit najboljš specifikacije, barva ni važna. No, fizično bi bil tv 500eur,na netu 400.
Podtaknili so mi exponat. In sem se pol vozu gor pa dol. Sicer so odobrili takoj, sam ni mi jasn, zakaj se to dela…mogoče so šli na upanje, sej nau porajtu.