Najdi forum

big bob- simobil

Nekateri ste resnicno cepci. Komentirate in nakladate o stavreh, ki jih niste preverili.
Podajte prosim argumente in ne samo izjav kot so “to je nateg”.

Kdor je malo informiran tudi ve, da je Simobil samo tehnicni partner, ki zagotavlja storitve. Bob pa je nizkocenovnik v lasti Telekoma iz Avstrije.
Kaj je s tem narobe? So letalski nizkocenovniki nateg, ker naprimer ne omogocajo brezplacnih sendvicev na letalu? Nekdo pac ne rabi sendvica, zeli pa nekaj sto evrov cenejso karto.

Nazalost pa je povprecna slovenska miselnost usmerjena nazaj in ne naprej. To me se toliko ne moti, kot me moti, da nekateri vcepljate svoje mnenje, medtem ko ni nikakrsnih agrumentov v ozadju.

Na Tusu sem placeval preko 60€ mesecno pa kljub visoki ceni omenjeni operater ne seze do kolen temu kar imam tu. Lahko je neomejen internet, ce pa v polovici Slovenije, sploh ne dela?!?
To pa je samo en primer nezadovoljstva s Tusem, kar pri Bobu ne opazim. Lahko bi se kar nasteval…

Mene pri Bobu zelo moti to, da gre vedno kaj narobe. Ker nimajo poslovalnic, moraš poklicat na številko, kjer minuta pogovora stane 1 evro, lahko pa tudi skleneš, da ne boš klical, ampak je potrebnih kakšnih 10 mailov, da ti končno nekdo odgovori na vprašanje.
Moti me tudi to, da ob naročilu paketa ne dobiš vseh potrebnih informacij, da začneš normalno uporabljati telefon. Denimo to, da si moraš naložiti posebne nastavitve, da greš lahko na net, uporabljaš MMS itd.
Pri meni so tudi naredili napako, da so pogodbo dostavili drugam, kot bi morali, potem je še kurir zatajil, ker je pogodbo podpisal namesto mene. Na bobu pa so mi samo posredovali številko, kam naj pokličem in kje naj preverim, kaj se je zgodilo s paketom, pa čeprav so oni naredili napako.
Ogromno časa sem porabila, da sem vzpostavila razmerje zaradi neučinkovitega programa in osebnih napak delavcev pri bobu, nato sem pa še dobila zelo drag račun, za 7 evrov preveč, ker se mi prvi mesec šteje še nekaj dni več v mesecu, ker je pogodba bila sklenjena pred novim začetkom meseca. Tako sem plačala 7 evrov več, čeprav nisem porabila niti ene minute pogovora, in to za dva dni. Naj še poudarim, da sem napisala par mailov in da sem celo klicala, da jim povem, naj mi vzpostavijo razmerje tako, da ne bom plačevala za več dni, kot en mesec ali da ne bom plačevala dveh računov za en mesec, pri starem operaterji in pri bobu, na koncu pa sem dobila račun od starega operaterja in od boba za isto obdobje.
Porabila pa sem cel mesec, da se razmerje vzpostavi, drugje se to naredi v parih minutah. Upam, da se mi bo čas in denar obrestoval in da ne bo nadaljnjih zapletov.

Sporočam vam, da to ni noben nateg ipd. Za tiste ki potrebujete mobitel samo za klicanje in SMS je več kot dovolj. Za internet pa je potrebno doplačati. Sama imam big boba in je vse super. 1000 minut in 1000 SMS je ful dovolj. Zakon je!

Pri meni se je zataknilo že prvi dan. SIM kartica ne deluje pa tudi omrežje se ne vzpostavi, tako da moram kartico vrniti nazaj, da jo prekontrolirajo. Zdi pa se mi, da je kar pokritost omrežja kriva za vse to, kar bi mi lahko že prej povedali, preden je paket prispel. Zdaj pa sem res v dilemi ali naj pošljem samo kartico nazaj ali pa celotni paket. Se bomo jutri odločili kako naprej. Ali ima kdo na notranjsko-kraškem območju ta paket in kako se mu obrestuje? Drugače pa jaz potrebujem telefon samo za klice in SMS-e in mi je ponudba zelo ugodna, vendar me preplavljajo dvomi!

Bob je zakon – prej sem bila pri Simobilu, pa so bili mesečni računu os 17 – 25 EUR. Pri Bobu sem sedaj že cca pol leta, pa mi mesečno račun ni bil več kot 5 EUR. Uporabljam samo za pogovore in SMS. Nisem na big-bobu, ampak mi pošiljajo račun po pogovorih

kot da ni danes že za vsakim ovinkom wifi, oziroma kadar ga ni pa ga dejansko tudi ne potrebujemo. a je treba res navsakem koraku imet dostop do interneta, res ste smešni ljudje, ker je treba vseskozi uporabljat navigacijo, in nevem kaj še vse, samo svojih možganov ne

paket se mi zdi super RAZEN dela, da moram plačat 1 eur na minuto, če rabim kakšno pomoč. kaj pol to pomeni, da se mi bo najprej ITAK oglasila tajnica, ki mi bo povedala, da so vsi operaterji zasedeni in bla bla, tako da mi bo sigurno šlo 10 minut skoz, če ne 20. in nobenemu se ne morš pritožit nad počasnim delom njihovih zaposlenih, ker potem moraš spet klicat na številko, ki stane 1 eur na minuto. halo????

in kako je z odjavo. koliko me potem to stane?

to se mi zdi res tako sleparjenje. dejstvo, da nimaš prenosa podatkov, je ok. pač vsak izbere paket , ki mu paše. ampak ta 090 številka pa je res nateg!!! in mislim, da bo to glavni razlog, da paketa ne sprejmem. pa čeprav je vsebinsko točno to, kar bi imela.

ne vem, a pozna morda kdo kakšen paket, ki je cenovno ugoden in je brez prenosa podatkov? in ki seveda nudi brezplačno pomoč uporabniku.

Takole bom rekel. Tisti, ki boba niamte ne morete komentirati in grajati. Sam uporabljam boba že kake kako leto. Na mesec ga plačam 14,90 eur, ker imam še paket internet zraven. Vključeni so tudi mmsi…prej sem imel đabesta pa jim plačeval od začetka 15eur pol so si kr namislal da bo 19,90 pa še internet so skinal na 100mb…halloooo…sm sam čaku da mi aneks poteče in sem šel od mobitela in verjetno me ne vidijo nikol več pri njih. Pa tale bob mi še bolje vleče signal kot pa mobitel. Js sem zeloooooo zadovoljen z bobom. Nikol nobenih težav. Res je da imajo minutni interval za pogovore, toda mene to sploh ne moti, ker itak porabim polovico zakupljenih minut. Pa še gledat mi ni treba kdaj bom prekoraču druga mobilna omrežja kot pr đabestu ko sm vsak mesec gledu, da ne bom šel čez 200min v druga omrežja…tako, da tisti ki boba graja ga nikol ni imel in takšen ne more soditi.

Razjezilo me je vaše čvekanje o nategu. Pri bobu sem od samega začetka in vam povem da ni nobenega natega in niti goljufije kot je pri ostalih saj vezava je že eden velik nateg tukaj pa ni vezave in če ti ni kaj všeč lahko greš nazaj k svojemu staremu operaterju da te še enkrat fajn v tazadno. Imam vključeno še 1gb
prenosa podatkov precej sem v tujini pa najdražji račun ki sem ga prejel je bil 17,60€. pri bivšem simobilu pa je bil najnižji 36.€ da o prvem mobitelu sploh ne govorimo. Pa še nekaj sms in mms je obojih skupaj 1000 se pravi 1000sms ali 1000 mms ali 500sms in 500mms oboje je vključeno v 1000 enot. Če pa prekoračiš internet 1gb ti dajo nasleden 1gb za 5€ tako da vsaki 1gb stane 5€. IN vam povem da je zakon privarčujejo pa ravno na poslovalnicah in administraciji. Pa razmišljajte s svojo glavo ne bit ovce.

Lp
zanima me:
Hčerki kupiš telefon in ima naročniško razmerje pri bobu (1000minut in 1000sms-ov) ali lahko potem ko to porabi blokiraš…da nemore več klicat?

Men se sliši super, takoj ko mi poteče pogodba pri simobilu se pridružim boboim uporabnikom:)

Obstaja prav tako brezplačna št., kjer ti ne zaračunajo 1eur/min. Sem jih poklicala in to preverila. Št. je 080 680 680

glej, se podpišem pod to. Uporabniška podpora je res slaba. Smo doživeli podobno situacijo. Ne vem, jaz imam po vseh teh izkušnjah raje, da imam operaterja z dejanskimi poslovalnicami, kamor lahko grem zrihtat če imam kak problem, ne pa da visim na telefonu pa ne vem, če bo kdo kaj odgovoru ali ne.

Moram rečt, da sem bil že prej pristaš paketa, po branju foruma pa sem še bolj zavzet zanj. Kljub temu pa me zanima, če je ob priključitvi še kakšen dodaten strošek….nova SIM kartica, pridružnina, poštnina…in kako je s klici v tujino is Slovenije, se klici obračunajo posebej ali odbijejo od zakupljenih minut?? LP in srečno 2013 😀

1. Kupiti je potrebno za 14,9€ sim kartico – pride v par dneh po pošti
2. Ko imaš sim, pokličeš na brezplačno št 080680680 ali nekaj takega, kjer ti aktivirajo številko in dajo tistih 100 zastojn minut (mislim da ni nič potrebno pritiskati pri klicu na tej številki, da pa ste sigurni pritisnete 1 za slovenski jezik).
3. Preko interneta (ali tudi po zgoraj navedeni številki? ) naročite paket/vrsto paketa (big bob … ) =>
potrebujete sim kartico boba v telefonu, da dobite sms z aktivacijsko kodo in nato izpolnite formular, kjer jih zanimajo praktično vsi vaši podatki (skoraj do številke gat ;)).
3.a Če hočete obdržati staro številko, in ste bili na prednaročniškem paketu, potrebujete 5€na računu stare sim kartice in njeno PUK števiko.
3.b Če hočete obdržati staro številko, in ste bili na naročniškem paketu, potrebujete številko računa na stari položnici za gsm.

naprej pa še ne vem – bojda bojo poslal po pošti pogodbe in ostalo zrihtal v kratkem. Bomo videli ;).

LP

Res pa je,da na brezplačno št. 080 680 680 ne moreš klicat iz omrežja big bob. Svetovalcu te vežejo le če kličeš iz katerega koli drugega mobilnega omrežja.

Kako je pa s tem, ko ti na dom prinesejo vso potrebno dokumentacijo? Te o tem predhodno obvestijo? Ker me skrbi, da me ravno takrat ne bo doma … kaj pa potem?

Ker imam tako delo, da veliko rabim telefon, je bil moj primer takole: več let sem imel mobitel (račun sem imel cca 150-200 eur mesečno)
ker je bilo to preveč in mi niso mogli tega stroška zmanjšati z njihovimi paketi, sem začel raziskovati operaterje.
Na koncu sem se odločil za paket pri Tušmobilu in ga uporabljam sedaj že eno leto, (za enako porabo sedaj plačujem 33 eur na mesec)
deluje pa tudi super, klici, mmsi, sms, net…
Je pa res, da sem si moral vzeti kar dosti časa, da sem raziskal operaterje in kakšen paket bi rabil.
Ampak se je izplačalo, Jaz sem z njimi zadovoljen. Je pa res da se nebi branil še manjšega stroška-bomo videli. Srečno vsem skupaj.

Prav zanimivo vaše komentarje brati..vezi tega paketa big bob-simobil…tudi jaz mislsim,da je cool…in se mislim kmalu pridružit temu paketu za 1000 minut in 1000 sms pa povrh 1Gb prenso podatkov prek interneta je polna kapa 15,00 evrov…

Pa prijetne minute pogovorov vam želim in brskanje prek interneta..vesele minute…

L.P.

Jaz imam namreč ta paket že od marca lani in mi ni ravno všeč ker nimam interneta in nemorem pošiljati mms sporočil oz. mi zaračunajo nevem zakaj.. Zanima me kako se odjavim s paketa ali je treba kaj plačati, pa če je nujno treba klicati na številko 1€ na minuto ali se da še kako drugače urediti..

Big- Bob-Si mobil

Paket big bob uporabljam, 3 mesece zanj sem se odločil saj je bil 1 x ugodnejši od konkurece itak paketa, pa že tako sem bolj malo govoril.Vendar sem od obljubljene in reklamirane naročnine še vedno plačal 1 x več vsaj 18 eur za zelo malo pogovorov, do tega pride verjetno zaradi obračunskega intervala v bistvu govoriš 520 minut, oni ti jih obračunajo 1040minut zaradi obračunskega intervala 60/60, predvsem se to dogaja če kličeš 61,62 sec…Pri itaku nisem v petih letih nikoli nisem presegel s pogovori 1000 minut, tukaj pa vsak mesec.Da ne omenjam problemov pri prekinitvi pogodbe…Vsem ki ste zadovoljni želim prijetno uporabo in čimmanj komplikacij

V naši familji smo šli vsi na big bob, najprej moja mati, nato jaz, mož, svakinja, njen mož in njuni otroci. Skratka vsi.

Prej smo bli vsi prlepljeni na Mobitel, plačevali ko norci. Namreč, če nisi ravno mladostnik imaš ubitačne pakete. v tuja omrežja npr. 33 min za paket za 33 €. Če kdo nateguje je to Mobitel, ja.

Jaz priporočam. Pa za 5 € mesečno dodatno tem 10 evrom lahko tud surfaš . Za 15 € ni boljšega paketa. Pokritost s signalom zna bit, da je mal slabša kot pri Mobitelu, pa vendar, se pelješ dva ovinka naprej pa spet vse ok. Nisem še naletela na popolno temo, pa prefuravam celo Slovenijo po dolgem in počez.

Pozdravčke

Sam že prej pri drrugih ponudniki nisem uporabljal nevem kakšne vse storitve.Meni je dovolj da lahko pokličem,pošljem sms pa če kak mms pošljem za 4 cente me tudi ne bo vrag vzel pri bigbobu.Nekateri navajate stvari,ki sploh na predplačniškem paketu sploh ne delujejo pa seveda pišejo nekaj tja v tri dni!Npr.gospod zgoraj,ki piše da je svojemu otroku kupil pa ket in je v destih minutah že 100 minut porabil!To ne drži,ker takoj ko ste napisali da ste na njegovem računu preverili stanje na 4545 to pri predplačnikih ni možno preverjat tako da to je od tega gospoda izmišljeno!Tudi v Avstriji je bob dražji za par centov mislim paketi kot so npr.pri nas.Res pa je da mi nimamo še veliko paketov na izbiro kot jih imajo v Avstriji.Tudi prijatelj z prenosom številke ni imel problemov,tudi prehod v naročniško razmerje ni bilo nobenih problemov.Je paket ta bigbob prav poceni proti ostalim operaterjem.Tu pišejo nekateri o sekundnih intervalih en ma 60/60 drugi spet drugače itd.A je mogoče potem nek tuš paket za 5 centov kaj cenejši glede na to da se prva minuta obračuna kar 10 centov vsaka naslednja pa 5 potem centov?Ali npr.mobitel 19 centov na minuto če pa imaš tisto storitev vklopljeno povejvse pa je 27 centov in 110 minut traja lahko klic ja kaj pa se bom tako dolgo pogovarjal z nekom?Tu ste večina sami taki proti bobu,ki še boba sploh od blizu niste videli pa že govorite nekaj proti!Zame je trenutno bob najcenejša ponudba in mi verjemite da jaz prenesem vedno tja številko kjer se mi trenutno zdi najceneje.Tako da imam z vsemi operaterji že izkušnje in trenutno zame je pač bob najcenejši vi pa bodite in pllačujte kjer se pač vam najbolj ceneje zdi.

Jaz in moja žena, pa dva brata in teta imamo big bob in smo zelo zadovoljni! Internet je v vsakem lokalu in doma ga imam, pa ne rabim nobenih podatkov. Problem je v mmsjih, ampak tisto ni za 1 evrov podatkov na koncu. Slabost je tud to, da je včasih malo slabši signal, ampak za 9.90 odtehta vse te malenkosti, ki smo jih dolgo preplačevali predvsem pri mobitelu, pa tudi pri simobilu. Odločte se pa sami. Mi smo vsi že slabo leto precej zadovoljni!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close