big bob- simobil
Preverjanje stanja za porabo minut in smsov lahko preveriš tako da pošlješ sms STANJE na številko 4545.Lahko pa se na bob strani registriraš in tam preverjaš stanje o porabi tam imaš tudi večji pregled nad vsem tudi o spreminjanju paketa,vklop nekaterih storitev in tako naprej.Stanje porabe se pa 3 krat dnevno obnavlja.
Hvala..še neki me zanima..zdej sm dobil prvo položnico, prek maila..ampak jaz sem obkjlukal na onem obrazcu da mi po pošti pošiljajo račune ..a to so mi sam prvi račun prek maila poslal (upam, da) al? kak naj zdaj to plačam? natisnem položnico in odnesem na pošto??
To kar so tebi na gmail poslali to je najbrž vzorec računa kako bi naj zgledala prva položnica zraven je tudi izračun,primer kako si sam lahko izračunaš trenutno prvo položnico,ker boš dobil ta mesec malo večji račun na položnici kot samo 9.90 eura.Zakaj,ker si šel nekje verjetno v sredini tega meseca k njim in ti boš plačal razliko od tistega dne do 25.3 v mesecu in še za en mesec naročnino za naprej.V mesecu aprilu pa boš dobil dejansko samo 9.90 eura dalje.Če si obkrožil na pogodbi tiskani račun,ti bodo tiskanega pošiljali(položnico po pošti)tu se nimaš kaj za bat in nikjer nič ne printaj ven samo lepo počakaj pa ti bodo poslali brez skrbi.Kolikor je meni znano pa oni prvo položnico itak pošljejo pošti.Ni treba nič hvalit ni problema če vem pomagam.Priporočam ti da se vseeno registriraš na bob in tam imaš vse vpogled glede porabe,stanja in računa.
Se opravičujem, na mail sem dobil vzorec ja..registriran sem in na strani bob sem 27.3. dobil račun (račun velja od 22.03.2013 do 24.04.2013).zgleda, da bom mogo sam izpolnit položnico in plačat, ker po pošti še nism dobil položnice..ali naj še kak dan počakam? do 8.4 je pa rok plačila..
Poslal sem jim zahtevek za ohranitev št..in mi napišejo,da jim nisem pravo puk kodo dal.ka jim je?? jaz pa mislim, da sem jim pravo dal!! na certifikatu v desnem spodnjem kotu piše..mam prav al sm jaz kaj zaribal??
Spoštovani bralci na tej strani!
Moram Vam povedati da sem pred kratkim sklenil naročnino za BIGBOB,cena vsem znana 9.90 eura!Vse lepo in prav pri njih sem bil naročnik dobra 2 meseca potem pa šel takoj vstran!Možno da se je to samo meni dogajalo pa vendar glede na to da sem jim vse razložil,pisal,dneve datume kdaj se mi je to dogajalo gospodje sploh niso odgovorili toliko o njihovi prijaznosti.Najbolj me je dvignilo to da je vsak peti dan bilo točno ob isti uri povezava na bob internet seveda nimam nekega in telefona saj še mms ne morem pošiljat,ker imam to star model telefona kaj šele da bi lahko šel na internet.Pa glej ga zlomka vedno sem bil ob isti uri na internetu in to vedno samo po točno 2 minuti.Zdaj pa mi vi povejte a sem jaz tumast ali se nekdo lepo smeji iz me???Skratka računa sta bila potem večja za 5 do 6 eurov pa saj to ni res še danes nisem prijel nobenega odgovora od njih.Sem takoj spremenil operaterja z njimi pa se jaz več ne grem raje plačam nekaj enkrat več pa vem zakaj sem plačal tu pri njih pa ne veš za kaj plačaš in kako si porabil.Skratka lahko je dat reklamo nekaj za 9.90 eurov kaj si pa oni zraven oz.ti neke storitve še dodajo zračunajo to pa je druga pesem.
Našemu tamalmu smo kupili bigbob pa smo zelo zadovoljni, še posebej zaradi mesečnih stroškov. Res pa je da kliče in pošilja SMS-je drugega zaenkrat ne.
Mi smo na tušmobilu, paket najbližji 1500, imamo vsega po 1500 za 15 eur, mislim da boljša ponudba kot to ne gre, kar mi pri bobu ni všeč je da nimajo poslovalnic, se ne moreš nikamor iti nič zmenit.
Uh šit.Glih sem hotu si zrihtat naročnino,pa vidim,da raje ne.
Pa to bi morali na TV dat!
Mam mini bob zadovoljen 7€ na mesec samo klici in sms-ji zame dost.Nimam problemov zadovoljen
vprašanje. spremenila sem mobilnega operaterja. Ali mi lahko kdo pove, če se lahko vrnem nazaj brez komplikacij, recimo čez mesec…če ne bom zadovoljna z novim operaterjem?? Mislim, z isto tel.številko 😀
Pozdravljena Amdroneda,
številko lahko iz enega operaterja k drugemu prenesete, ko prejmete mesečni račun. Če ste predplačnik je pogoj le ta, da je številka aktivna ter na računu je potrebno imeti dobroimetje v višini 5 EUR z DDV.
Z lepimi pozdravi.
Iris Kranjc
Naročniški sektor
mene pa zanima – glede te bob – ponudbe – ali se sim-kartico lahko vstavi v mobitel kupljen pri mobitelu ali je nujno potrebno s kartico kupiti tudi bob-ov mobitel?
Večina, ki na polno kritizirate bob:
– ste zaposleni pri konkurenci
– nikoli niste uporabljali bob-a
– zahtevate stvari, ki jih nizkocenovnik (logično) ne nudi
Zaključek:
Vsakemu, ki ga zanima, kako izgleda na bob-u, svetujem, da preizkusi. Kdor stvari ne preizkusi, ne more vedeti kako izgleda. Če mu stvar ni všeč, se preseli k drugemu ponudniku. Nihče nikogar ne sili, da mora biti uporabnik določenega operaterja. In tisti, ki date veliko na (redke) graje glede bob-a in vas to odvrne – naj vam dam en primer – poznam veliko ljudi, ki na polno pljuvajo čez neko avtomobilsko znamko, sam pa vozim dotično znamko in sem z njo zelo zadovoljen.
Skratka, tisti ki jih zanima bob, bodo preizkusili, tisti ki jih pa ne zanima, pa pač ne bodo preizkusili in bodo pri tistem operaterju, kjer so najbolj zadovoljni. Trg mobilne telefonije je odprt za vse in vsak naj se odloči po svoji presoji in lastnih potrebah uporabe mobilnih storitev.
Ti dam prav,težava je ker ne dobiš popolnih informacij.
Meni tudi tale Bob ne diši preveč. Samo pogovori in sms-i, potem če hočeš imat še zakupljen prenos podatkov zopet doplačaš in še vedno nimaš mms-ov. In za tako cene pa imaš pri Tušmobilu potem že paket Najbližji. In je ceneje in zakupljenih imaš več enot. Pa še cenejše telefone imaš pri Tušmobilu, kar pretehta.
sm tuki govorite, d date drugje 40-50€ na mesec. a ste pogruntal, d je big bob sm 10€ na mesec, če pa češ še intrnet dobit pa sm dopčačaš 5€ in maš za 15€ use isto pa fuuul cenej, kr eni ne mormo kr metat dnarja stran!!!!!
Jaz imam bob 4 cente. Napram Mobitelu sem si stroške znižal za več kot 50%, je pa res da ne visim na mobilniku pol dneva, ostale polovice dneva pa ne surfam in ne pošiljam obsedeno sms-e in mms-e.
Ja prav, tvoja odločitev. A te kdo sili, da greš k bobu?
mene pa zanima tole, če lahko kdo odgovori?
Vsi mobilni telefoni, ki so kupljeni pri naročniških razmerjih (vezava) so odklenjeni in delujejo na vsa omrežja, torej deluje tudi bob.
Bob imam že cela pol leta in sem zelo zadovoljen z njimi, so pošteni, plačujem po 5 evrov mesečno, interneta na telefonu pa ne rabim ker ga imam posebej na računalniku, prej sem bil pri simobilu in sem stroške mesečno zmanjšaj za 15 evrov, gsm imam za pogovore in sms-se, laži da je operater bob guljfiv pa ne držijo, vsak ima pravico da izbira svojega operaterja, pri bobu lahko prekineš kadar hočeš in ni vezav, to mi je všeč, ne pa da kupiš gsm za 1 evro in ga v 2 letih preplačaš, kar je nateg pri vseh operaterjih, jaz sem ga kupil v trgovini brez vezave in še vse kartice lahko dam notri.
Forum je zaprt za komentiranje.