big bob- simobil
Kaj moram nerditi da iz prehodna iz boba na tusmobil obdrzim obstojeco stevilko
Po 1 mesecu big boba so mi poslali na naslov dve specifikaciji racuna z precrtanima poloznicama brez poloznice oz. racuna za placat wtf… Po 5 mailih in klicih na “pomoc” 1 € per minute (kjer so podn od pomoci) zakaj mi niso poslali polne poloznice oz racuna so me pred dvema dnevoma obvestili (da odgovorijo rabijo 1 dan vecinom sredi noci) da mi bodo poslali kopijo racuna ki jo se zemraj nisem prejel. Rok placila je do danes….
Ce ne bodo hitro urihtali te zadeve jih kenslam in grem nazaj na mobite. Je pa poloznica nizka ceprav sem kar dosti govoril tudi tujina…
A prekinitev je hitra ali se spet zahebavas ?
Moja izkušnja
Pred devetimi dnevi sem podpisal pogodbo pri bobu, pred petimi dnevi sem dobil sms da je opravljen prenos tel. številke, od takrat sem brez številke, prve tri dni telefonska številka ni obstajala zdaj sem pa dva dni ”samo” nedosegljiv. Poslal sem nekaj mailov na katere sem dobil odgovor po kakšne dnevu, zapravil kakih 10eur za klic na 090…. (center za pomoč uporabnikom-ki to ni) oni pa me razumejo in delajo na tem.
Torej po devetih dneh od podpisa pogodbe sem še vedno brez številke in čakam da mi stvar uredijo (so pa mi zagotovili da so stvar posredovali urgentno), verjetno se bo zavleklo še čez vikend ker, tehnični oddelek ne dela za vikend .
Prenosa številke k drugem operaterju ne morem opraviti brez zadnjega računa, tako da sem pečen do 24.
Toliko od mene
Lp
Koliko imate vsi probleme z bobom, jaz lahko samo rečem 1A! Do sedaj zelo zadovoljen.
Miha pa imaš v mobiju sim kartico od BOB-a da ne boš ko soseda k je šla k BOB-u in zahtevala prenos telefonske številke v mobiju pa je pustila sim kartico od Mobitela. Pol je pa teden dni pizdila da nima signala pa kako so jo nategnili. BOB sim kartica pa je lepo ležala na na polici.
Drugače pa je moja žena na bobu pa je zelo zadovoljna (sploh denarno).
pri nas imamo vsi v družini BOB pakete in tudi nekaj sosedov, za nas ko kličemo in smsamo je to super zadeva, do sedaj še nisem imel nobenih težav ne z signalno ne nič drugega. resnično ga priporočam.
bil sem mobi uporabnik vedno sem porabil nevem koliko kartic mesečno pa še to ne nevem za kok govorenja. za 1000 enot kličeš v vsa mobilna in stacionarna omrežja. mobitel samo pretirava s cenami nimaš pa nič, aja pa še vsepovsod je vezava katere pri bobu ni, če ti ne odgovarja jo lahko prekineš že po mesecu dni.
Bob je trenutno najugodnejši ponudnik.
Pa vidim, da v tej temi omenjate samo kako je ful ugoden za klice in SMS-e.
Ja kaj pa 1 GB prenosa podatkov za 5 EUR na vseh naročniških paketih?!
Plus tega, da ti avtomatsko podaljšajo za 5 EUR, če prekoračiš teh 1 GB prenosa in te ne olupijo tak kot pri ostalih operaterjih ko ti potem nabijejo 0,00001 EUR za vsak nadaljni 1 KB kar potem nanese da te rečmo stane 500MB prenosa 5 EUR (vzel sn neko povprečje).
Aja, pa za Bob imaš sedaj tudi, da lahko preko Androidnega telefona preverjaš porabo, sam registrirat se moraš na moj.bob.si:
BobMonitor
https://play.google.com/store/apps/details?id=si.trjanci.bobmonitor
No, pa da se umešam še jaz. Kupila sem si sim kartico za bob (15 EUR), nato sem se prijavila na paket za 1000 min in 1000 sms-jev (9,90 EUR), ter še 1gb prenosa podatkov (5 EUR).
Ko sem sklenila pogodbo, sem jih vprašala, če lahko prenesem številko iz mobitela na bob, ker imam številko na brata. So rekli, da ni problema. Pogodbo sem podpisala, številke mi nikakor niso ukinili. Sem jih klicala, zakaj še vedno dela številka pri Mobitelu, so rekli da še urejajo, ker jim Telekom noče dat številke. Nakar po enem mesecu in pol dobim račun za 15 EUR. Se pravi oni so “pričakovali”, da bom jaz plačevala 15 EUR za storitev, ki je nemorem uporabljat in še 20 EUR Mobitelu.
Ko sem se pritožila so rekli, da lahko prekinem pogodbo ampak plačat pa moram. Res sem prekinila pogodbo, dolžna sem jim pa vseeno plačat 30 EUR, za pojma nimam kaj. Za njihovo lenobo, da mi tudi obrazložit niso mogli, mi sporočit, da se tega ne da. Nevem.
Zelo sem nezadovoljna, tako arogantni ljudje. Raje ostanem pri Mobitelu plačujem 5 EUR več. Ampak vem, da dela tako kot mora, in če ni vse tako kot mora bit, jih lahko pokličem/se oglasim pri njih in uredijo.
Lp
Račun za 15 EUR (se pravi bob paket 9.90eur + 5eur za prenos podatkov) bi lahko normalno koristila z BOB sim kartico in številko, ki si jo dobila zraven.
Tukaj je krivec telekom, ki po domače povedano “jebe” vse druge operaterje in s tem posledično uporabnike.
Sam sem na optiko čakal 3 mesece od trenutka, ko sem imel kabel v stanovanju samo zato, ker sem hotel imeti T2, optiko je pa položil telekom. Ker so hoteli, da grem na SIOL so zavlačevali z vpisom v bazo, ki je predpogoj, da te na optiko priklopi drugi operater.
Sam sem na BOB paketu že več kot eno leto in sem izredno zadovoljen.
Pa kaj je z vami nekaj narobe?? Jaz imam Bob paket že več kot eno leto in je prav uredi..napram drugim mene skrbi koliko bom plačala na mesec za telefon. In če se niste ugotovili lahko zdaj za 11€ dobite zravn 1000 smsou mmsou in pogovorov se prenose podatkov.
Jaz več kot 15€ na mesec enostavno nebi dala..
@Vitomilko zakaj imaš toliko proti Bobu..dandanes imaš v na vsakem koraku brezplačen wifi..in če ga že moraš imeti ker si zasvojen z internetom kupi nov bob paket..ne se pa znašat nad dejstvom da nimajo nič za ponuditi.Samo zato ker imajo nekaj več za ponuditi za manjšo ceno so zelo boljši in podpiram ta paket ter ga priporočam ker sem zadovoljna uporabnica!
mini Bob imam že skoraj eno leto in sem ful zadovoljen … omrežje od Simobil-a, če rabim net, imam wi-fi itak na vsakem koraku in prav tako doma … sicer pa gsm uporabljam za pogovore in sms-e in nikoli ne porabim 200+200, kolker mam na voljo za slabih 7€. prej sem plačeval 25€ za nekaj, kar niti približno nisem potreboval …
Bob je čisto ok izbira. V ceni naročnine so tudi mms-i. Preverjeno.
Prav tako, če spremljaš redno ponudbo, dobiš za 12 EUR na mesec tudi vključen prenos podatkov in to kar veliko (vendar te ponudbe nimajo vedno, jo pa zelo močno oglašujejo, ko jo imajo, tako da je ni možno zgrešiti). Pokritje simobilovo, čisto ok.Če nimaš prenosa podatkov, je wi-fi na vsakem koraku. Tako, da ja, ponudba vsekakor ni slaba in, če niste nek tehnični freek, da potrebujete nov telefon vsako leto, potem je bob super izbira.
Ste zamudili brutalni bob paket in želite zraven še do brezplačne sim kartice?
Ostala mi je še 1 koda, ki vam omogoča pridobitev brezplačne sim kartice in sklenitev naročnine brutalni bob:
Pohitite, kdor prvi pride, prvi melje 🙂
Koda je 59029
Pokličite klicni center bob na 068 680 680 in agentu povejte kodo in opisano ponudbo,
Ponudba velja le do 31. 01. 2015!
Pozdravljeni,
če še kdo potrebuje kodo za paket brutalni bob:
KODA: 6286
Pokliči na bob klicni center 068-680-680. S ponujeno kodo ti pošljejo sim kartico na dom brez doplačila.
Lp
Zelo slabo si preveril. Ni vključenih mmsov.
Pomoč uporabnikom je bolj slaba.
Pa to, da je wifi na vsakem koraku ni nobena prednost za bob.
Jaz mam boba ze 2 leti…najprej sem mela big boba, potem pa naredila prenos na brutalni bob… Tehnicna pomoc je bila SUPER!!! Se svojega gesla se nisem spomnila pa mi je operaterka pol ure pomagala preko telefona da sva na koncu ugotovili geslo…tako da jaz sem zeeelo zadovoljna. Kaj se pa tice wifi-ja pa je danes res povsod in tudi tistmi ki nimajo boba pride prav…in ne vem zakaj bi bobu to naj kakorkoli skodilo…
Jaz sem uporabljala BigBob dobri dve leti in nekaj mesecev in moram priznati, da sem s storitvami Boba zelo zadovoljna. Nikoli nobenih problemov. Imela sem tudi zakupljen dodaten 1GB za 5€. Zdaj sem brez nobenih problemov prešla na Simobilov Ultimativni, ker ima za 6€ več neomejeno klicev v vsa omrežja, plus 3GB interneta, in poceni klice iz tujine, ker sem pač zelo povečala uporabo telefona (pogovori, SMS-i, internet, občasno Hrvaška, itd.) in se mi za 5€ več pač to dejansko bolj izplača. Pa Moneto lahko uporabljaš, pri Bobu pa ne.
Drugače z Bobom imam super izkušnje. Ponujali so mi, da bi obdržala prejšnjo T-2 številko, sem se odločila za novo. Nihče mi ni nič kompliciral, tistih 100 minut sem v par dnevih porabla, potem so mi še isti dan aktivirali BigBob. Dve leti nobenega problema. Pokritost signala odlična, edini problem je bil če sem šla v tujo državo, tam pač ne moreš njihovega interneta uporabljat in pač nekaj časa traja, da preklopi na tuj signal t.i. nisi isto sekundo dosegljiv takoj ko greš čez mejo. Dokler ne porabiš več kot 1000 vsega, je super. Potem ko sem zakupila ta dodatni 1GB interneta, sem včasih po cele dneve visela na mobilnem Facebooku, Google Search, in pa Gmailu, pa nisem prekoračila. S pokritostjo signala in prekinitvami klicev… ok, proti Mobitelu se vsi skrijejo, iz mojih izkušenj, ampak proti Tušmobilu ali pa T-2-ju je dosti boljši. Med klicem me je mogoče prekinilo 1x na mesec največ, če ne še manj. V bistvu signal je isti kot Simobil. Pri Bobu je dobro, ker lahko tudi glasuješ preko telefona, lahko dobivaš sporočila tudi od Facebooka recimo za aktivacije, na prejšnjem T-2 te opcije nisem mogla uporabljat, čeprav cenovno je mogoče bil T-2 samo okrog 2€ dražji. Čeprav je podpora uporabnikom pri Bobu res nerodna in je to njihov minus, je na T-2 po mojih izkušnjah še veliko slabša.
Priporočam BigBob vsakemu, ki ni cel dan na Youtubu in vleče iz interneta stvari, in ki misli da ne bo porabil več kot 1000 minut in SMS-ov. Če ste pa veeeelik odvisnik od telefona in stalno visite na njem, potem pa se res splača kakšen od neomejenih paketov pri Simobilu, Mobitelu, pa tudi drugje se jih dobi.
Pozdravljeni,sam sem bil na bobu in sem šel proč,ker še vedno mi niso vrnili nazaj dnarja,ker so mi prodali pokvarjen teefon dolžni so mi dnar še od 17.2.2015 in nisem edini ki je šel proč od boba.ZDAJ IMAM SPAR IN jE ŠE CENEJŠI IN BOLJŠI
Pri BOB sem bil 2 leti in nisem imel problemov dokler mi niso prodali pokvarjen telefon in mi nočejo vrnit dnarja uglavnem so polni TRIKOV. ZDAJ SEM NA ŠPARU PLAČAM 6,99eurov za 1500enot porabim jih 800enot in nimam nobenih problemom z izklopom in tako naprej. Pri Bob nisem plačal za 2000 enot 9,9 ampak 12 eurov še položnica zraven kar seveda pri sparu nimam
Danes izvedel da BOB je dolžen INVALIDU 60 eurov. Ta INVALID IMA SAMO 200eurov PENZIJE.Uglavnem v podporo temu INVALIDU gre moj svak proč od boba in moj prijatelj gre tud proč od boba. Naredite dobro delo in pejte proč od BOB. pejte na SPAR
Aja kolk je temu verjet..isto kot laskemu snegu ..
Niti nisem pomislil jaz sem upokojenec in v bistvu naredim v sparu 10% popusta danes sem dobil 10 eurov popusta TAKO DA KLIČEM V BISTVU ZASTONJ hahah HVALA TI BOB DA SI ZAKOMPLICIRAL iN DA SEM ŠEL PROČ OD TEBE.ZASTOOOONJ POGOVORI
kr en zaupaj mi tvojo številko pa ti dokažem lahko greva na televizijo oba.jaz sem bil bob naročnik in sem prekinil ker mi niso vrnili dnar nikoli več bob sicer pa jaz mislim da ti delaš na bobu in si tako napisal ker ščitiš bob. lahko pa greva oba na telvizijo pokličemo novinarje boš prišel KR EN tebi je zaverjet kot lanskemu snegu
Aja takoj sem zaposlen pri Bob operaterju ko ti človek ne vrjamem??
Tudi sam lahko napišem bilo kaj sam brez dokazov mi noben ne bo verjel… A ko drugo če se ti je telefon pokvaril o zamenjavi ali vrnitvi kupnino odloča poblaščeni servis in ne operater ker si kupil telefon..
Očitno ti to ni čisto jasno 😉
Se pravi delaš na bob. GREVA NA TELEVIZIJO BREZ PROBLEMA ZAME,kaj pa zate?Ne me basat s tvojimi odgovori.HOFER vrnil dnar.SPAR tudi. in tako naprej in ti me bašes z tvojimi idologijami .ZAME JE BOB LOPOV GOLJUF IN VSI KI TAM DELATE. zdaj imam spar in uživam HVALA BOB DA SMO SE SKREGALI DA SI TAKO ZAKOMPLICIRAV
Forum je zaprt za komentiranje.