big bob- simobil
Ma ti si človek bolan…
In poln obtožb… Če si se tako pogovarjal z njimi pol se ne čudim da je tko kot je…
A ko drugo preberi si malo Garanciski list in pogoje servisa… Vsak operater ti ne bo menjal oz kar tako vrnil denar… O tem odloča servis in ne operater tebi to očitno ni jasno..
Izvoli pejdi na televizijo in se tam osmeši kot si se tukaj …
Pa lep dan ..
Drži da sem bolan zato sem v penziji ti pa si dopovedal da delaš na bobu.Ma daj nehaj sej nisi prebral. HOFER MI JE VRNIL DNAR KOT SO REKLI:BOB je pa pokvarjen in lopov goljuf in hvala bogu da sem šel proč.Vidim da tud ti si bolan. s tako buadlo kot si ti ni vredno besed konec pogovora
Ma ti si obična budala od človeka in primerjaš Hofer z mobilnim operaterjem…
V Hoferju so ti vrnili denar ker so tako hoteli njihova dobra volja in ni pa po zakonu da bi ti mogli…
Pri Mobilni telefoniji odloča servis in ne operater..
In še to… Ne delam za nobenega operaterja mona zarukana..
če ti ne poznaš zakonov in pogojev glede vračila kupnine za mobilni telefon ti ne morem pomagat ker si glup do amena..
In pejdi že enkrat na Televizijo če misliš da maš prav..Ker se boš samo osmešil ker nimaš pojma o pojmu..
Tak da nehi se budalo delat..
Pri nas smo vsi pri BOB telefoniji in je vse v redu.
Ne menjam za nič drugo…nikjer ne dobim za 10€ 1500 minut v vsa omrežja, 1500 sms-ov in 1500 Mb prenosa….genialno……pa še vezana nisem na njih. Telefon kupim kjer mi všeč, vse urejam po potrebi s servisom.. tale bob pa je res carski!
Sam uporabljam Big Bob se mi zdi da imam vse po 1000 pa nikoli ne porabim toliko.
Prvo kot prvo pa itak otrokom sploh ne bi dal na naročnino na kartico pa naj se grejo igrat ven na igrišča kakšni telefoni, saj so že vsi zasvojeni. Zato so pa seveda odgovorni oz. krivi starši.
Točno tako. Pa kaj hudiča bi rabila paket za 40 evrov. To rabijo kakšni poslovneži, ne pa navaden človek, ki rabi telefon samo za poklicat in poslat kakšen SMS. Vse ostalo je nepotrebna navlaka.
Forum je zaprt za komentiranje.