Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BiH-sneg

BiH-sneg

Blizu Banjaluke padlo meter snega. Težke razmere, ljudje so brez elektrike. Razglašeno je stanje naravne nesreče.

Odgovor na objavo uporabnika
pu922, 26.12.2024 ob 14:23

Blizu Banjaluke padlo meter snega. Težke razmere, ljudje so brez elektrike. Razglašeno je stanje naravne nesreče.

Bogi bosanci. Skoz jih jebe nekaj.

pises kod da je v bosni prvic padel sneg, mraz in sneg v bosni, srbiji, makedoniji so ze dolgo dolgo znani

Julij Cezar, 26.12.2024 ob 14:33

pises kod da je v bosni prvic padel sneg, mraz in sneg v bosni, srbiji, makedoniji so ze dolgo dolgo znani

Vidiš, js sm prav napisala SKOZ jih jebe nekaj. Nč ni prvič,  čeprav je vse enkrat tut prvič drugič, tretjič,četrtič..

A se bo dalo priti v Medjugorje?

Za iDesi-ja me skrbi. Tebe ne?

Vinko990, 26.12.2024 ob 14:41

A se bo dalo priti v Medjugorje?

bo bo, edino Marije ne bo tam…verjetno ma drugje vec dela

Pisal je, da se bo sankal. Vprašanje, če sploh more iz hiše.

crazyfrog, 26.12.2024 ob 14:39

Vidiš, js sm prav napisala SKOZ jih jebe nekaj. Nč ni prvič,  čeprav je vse enkrat tut prvič drugič, tretjič,četrtič..

res je, najbolj lokalni politiki …bosna bi morala ze zdavnaj prit v eu, ce so vzeli bolgare in romune in hrvate bi morali bosance 10 let prej

Save the slovenskega državljana, ki je obtičal na avtocesti.

Sistem funkcionira presenetljivo dobro. Danes so se prebili z obeh strani čez Borje, kjer so bili zameti tudi preko dveh metrov. Tudi Livanjska in Glamoška planota naj bi že bili prevozni. V Posavini snega ni, okolica BL ga je nekaj, a nič drastičnega. Tu, kjer sem jaz ga je tam okoli pol metra (178 m n.m.). AC je bila sinoči že povsem normalno prevozna, enako tudi regionalke. V ponedeljek, ko sem rinil v Slovenijo pa je bila zimska avantura. 😉

me spomni na čase zim iz mojega otroštva. Je kar idilično. Nekaj težav je zaradi podrtega drevja, prihajalo je do izpadov elektrike. Se je pa stanje včeraj popoldan začelo umirjati.

O lepo, da ti gre dobro. 🙃

Hvala. 🛷❄️☃️👍

V katerih letih si imel otroštvo?

Vučko, 27.12.2024 ob 14:56

V katerih letih si imel otroštvo?

Recimo v ’80-ih. 🙂

New Report

Close