bikini predel
Pozdravljene!
Težave imam s poraščenostjo v bikini predelu, mi je nerodno obleči kopalke. Poskusila sem z britjem, pa so se mi naredile rdeče bulice, poskusila sem z voskom, pa boli kot strela, so se mi naredile podplutbe, poskusila sem z depilacijsko kremo, pa so se mi spet naredile pičice.
Kaj naj naredim, da bom lahko brez sramu oblekla kopalke? Pogajte!!!
Jaz si že 9 let brijem bikini predel skozi vse leto,pa nimam nobenih težav.Imam žensko peno za britje in ženske britvice za enkratno uporabo.Sicer je zoprno samo to,ker moram to počet vsaka dva dni,ampak se navadiš.Seveda pa je potrebno po britju dobro sprati in namazati s kremo,ali losionom.Nikakor pa se ne brit na suho in s kakšno močno moško britvico,ker ti to ful poškoduje kožo.
Punce, lahko rečem samo, da sem preizkusila vse možne variante, ki jih lahko izvajaš doma, ampak sem ugotovila, da je še vedno najbolj učinkovito, če se odpravim h kozmetičarki, ki za to porabi eno minutko in nimaš ne podplutb ne nobenih izpuščajev…pa še dolgo časa drži in imam mir za nekaj časa.
Lp.
joj punce, jaz sem imela podoben case.
Poraščena k medo tm spodaj, sam sem zbrala pogum, mi je kolegica priporočila, punco, k je res že ve vidla vse, pa sem šla. 4 x na laser me je stal cca 400 eur v roku 6 mesecev, ne morš verjet nobenega vraščanja več, NOBENIH DLAK VEČ juhu hu, sem dooooolg kolebala al ja al ne pa mi ni žal da sem šla.
Strošek sploh ni biltko velik kot sem si predstvljala, pa mal sem žacela kalkulirat kolk enga keša zmečem stran za kremce klince, depilator in te stvari pa ……..dlake še kar rastejo. Ni vredn.
Pogum velja za vse kosmatinke
Barbka
Pozdravljena!
MI lahko prosim daš naslov kam si šla na mail!
[email protected]
Hvala!!!