Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style bikini predel

bikini predel

Pozdravljene!

Težave imam s poraščenostjo v bikini predelu, mi je nerodno obleči kopalke. Poskusila sem z britjem, pa so se mi naredile rdeče bulice, poskusila sem z voskom, pa boli kot strela, so se mi naredile podplutbe, poskusila sem z depilacijsko kremo, pa so se mi spet naredile pičice.
Kaj naj naredim, da bom lahko brez sramu oblekla kopalke? Pogajte!!!

Bikini predel si depiliraj za ta namen depilacijsko kremo. Po depiliranju pa se namaži z BPANTHENOM kremo, ki jo dobiš v lekarni brez recepta.

ne pomaga……………………

Jaz, po uporabi depilacijske kreme STREP za bikini predel, nisem imela nobenih izpuscajev. Sem pa kupila tudi PRE STREP GEL, ki ravno to vnetje blazi, hkrati pa zavira rast dlacic. Jaz sem bila izredno zadovoljna in se bom to uporabljala!

lp, Jessy

jessy kje si pa to kupila in koliko stane?

To sem kupila v drogeriji….stane pa cca 1000 SIT vsako posebej. Jaz sem to kupila ze pred dvema letoma, takrat je bila cena cca 800 SIT. Mislim, da imajo tudi v DM. Sploh ne bi smel biti problem glede nakupa teh krem, saj so zelo poznane!

lp, Jessy

Probaj z otroškim pudrom. Pravijo, da pomaga.

Jaz si že 9 let brijem bikini predel skozi vse leto,pa nimam nobenih težav.Imam žensko peno za britje in ženske britvice za enkratno uporabo.Sicer je zoprno samo to,ker moram to počet vsaka dva dni,ampak se navadiš.Seveda pa je potrebno po britju dobro sprati in namazati s kremo,ali losionom.Nikakor pa se ne brit na suho in s kakšno močno moško britvico,ker ti to ful poškoduje kožo.

Jaz se tudi brijem, ampak z milom. Pa me zanima, koliko skoduje milo namesto pene?

Punce, lahko rečem samo, da sem preizkusila vse možne variante, ki jih lahko izvajaš doma, ampak sem ugotovila, da je še vedno najbolj učinkovito, če se odpravim h kozmetičarki, ki za to porabi eno minutko in nimaš ne podplutb ne nobenih izpuščajev…pa še dolgo časa drži in imam mir za nekaj časa.

Lp.

Lahko si srečna, vsem ni tako enostavno, tudi jz se brijem, vse isto kot ti pa imam vseeno čisto rdečo kožo in vse skupaj je prav zoprno!
Bom poskusila dep. kremo ki so jo punce že predlagale!

Lp

Koliko te pa stane???? sigurno dosti denarčkov za to odšteješ, mi rabimo poceni varianto, no kolikor toliko poceni 🙂

ja tudi mene zanima, kakšna je cena???

malo se naslajam zdele.
ampak obrijta jo skupaj.
sej mam tud jest po britju kak mali mozoljček na bradi pa kaj čem.

mene bi blo sram iti za to h kozmetičarki, saj me ne motijo samo dlake, ki gledajo izpod kopalk, torej bi se mogla čist sleč, tako kot pri ginekologu!

jaz imam tudi aparat za ta predel, ampak ful boli, prav tako, če si povoskam, zato si tudi jaz trenutno brijem!

Je razlika par mozoljčkov na moški bradi in par mozoljčkov na ženskem predelu bikinija, se ti ne zdi?

To pa res ja! Razlika je očitna!
Jaz bom tudi probala to kremo iz lekarne…

joj punce, jaz sem imela podoben case.

Poraščena k medo tm spodaj, sam sem zbrala pogum, mi je kolegica priporočila, punco, k je res že ve vidla vse, pa sem šla. 4 x na laser me je stal cca 400 eur v roku 6 mesecev, ne morš verjet nobenega vraščanja več, NOBENIH DLAK VEČ juhu hu, sem dooooolg kolebala al ja al ne pa mi ni žal da sem šla.
Strošek sploh ni biltko velik kot sem si predstvljala, pa mal sem žacela kalkulirat kolk enga keša zmečem stran za kremce klince, depilator in te stvari pa ……..dlake še kar rastejo. Ni vredn.

Pogum velja za vse kosmatinke

Barbka

Pozdravljena!
MI lahko prosim daš naslov kam si šla na mail!
[email protected]
Hvala!!!

Prosim te, pokliči me na tel 041 234 856.

Lp.

New Report

Close