Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek bikini

bikini

Mene pa zanima,če katera mogoče ve, kje v LJ odstanjujejo sramne dlake. Sama se namreč brijem, vendar ker imam zelo močne in temne dlake mi tudi po britju ostanejo črne pikice in razdražena koža.Poskusila sem že z vsemi mogočimi stvarmi (od voska, depilatorja, krem,…)pa nič ne pomaga.
Slišala pa sem, da naj bi obstajala neka brazilska depilacija, mi mogoče katera ve povedati kaj o tem?

Oz. kaj mi svetujete, da naj storim.

Pozdravljena.

Za braziljsko depilacijo žal še nisem slišala, vendar pa ti sramne dlake lahko odstranijo skoraj v vsakem kozmetičnem salonu -studiju. Sama hodim k Omersi, ki se nahaja na Gosposvetski 13(kolizej) Ljubljana. Njihov telefon 01/ 252 71 14 (15).
Sem izredno zadovoljna, čeravno ta depilacija ni najbolj prijetna, a ko se človek navadi ni več tako hudo.

Upam, da sem ti pomagala z informacijo.

Lp.

Jurka

Brazilska depilacija pomeni samo to, da ti populijo vse dlake, če pa to kdo v Ljubljani dela, ne vem. Ti pa praktično vsaka kozmetičarka lahko naredi depilacijo bikini predela – sama tudi poveš, koliko naj ti populi. stvar pa res ni prijetna (še čakam, da se bom navadila in ne bo več hudo….)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close