bikini
Mene pa zanima,če katera mogoče ve, kje v LJ odstanjujejo sramne dlake. Sama se namreč brijem, vendar ker imam zelo močne in temne dlake mi tudi po britju ostanejo črne pikice in razdražena koža.Poskusila sem že z vsemi mogočimi stvarmi (od voska, depilatorja, krem,…)pa nič ne pomaga.
Slišala pa sem, da naj bi obstajala neka brazilska depilacija, mi mogoče katera ve povedati kaj o tem?
Oz. kaj mi svetujete, da naj storim.
Pozdravljena.
Za braziljsko depilacijo žal še nisem slišala, vendar pa ti sramne dlake lahko odstranijo skoraj v vsakem kozmetičnem salonu -studiju. Sama hodim k Omersi, ki se nahaja na Gosposvetski 13(kolizej) Ljubljana. Njihov telefon 01/ 252 71 14 (15).
Sem izredno zadovoljna, čeravno ta depilacija ni najbolj prijetna, a ko se človek navadi ni več tako hudo.
Upam, da sem ti pomagala z informacijo.
Lp.
Jurka
Brazilska depilacija pomeni samo to, da ti populijo vse dlake, če pa to kdo v Ljubljani dela, ne vem. Ti pa praktično vsaka kozmetičarka lahko naredi depilacijo bikini predela – sama tudi poveš, koliko naj ti populi. stvar pa res ni prijetna (še čakam, da se bom navadila in ne bo več hudo….)
Forum je zaprt za komentiranje.