Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bila je nekoč …

Bila je nekoč …

… ena teta, ki si je mislila, da je najbolj pametna na tem svetu … in da je najbolj fajn in vsem je hotla skoz neki pomagat in ne vem kaj še vse … v resnici pa je šla skoraj vsem na ku*ac … …

Tko … mal zgodbice za lahko noč!

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

a že pančkat greš…….bugy a grem lahko s tabo?

leta letijo - iščem stevardeso.....

Jah … zdej bom sam glavo sklonila in kar sede zaspala tle za računalnikom … … Ni volje … ma niti malo … :((((

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

bugy…že dolgo nisi nič napisala…..saj veš, kak smo potem deci vsi nevoščljivi tvojemu miškolinu, ki sadežek pobere……

na mi spančkat….čaki a je ta naslom meila pravi…ti nekaj pošljem, če smem

Razlago prosim?

Kaj pa zdej spet neki kuriš?
?????

šmotka mala…….. haha……. dobra si…….. ni kaj!

;))))))))))))))))))))))))))))

Ma ti kar pošlji srce … kar pošlji … :))))

Lp, Bgv

Ma sej je brezveze … je že mimo … :))))

Lp, Bgv

Ma kdo kej kuri????? Jst vem samo da me mene kuri to sonce ki pikira direkt name … Pa imam zagrnjene zavese … pa odprto okno na stežaj … pa mi je še vedno “hot” …

Ma klinc …

Lp, Bgv

He he … :)))) … ja ben … :)))))))

Lp, Bgv

… pravljica za lahko noč , ampak najhujša groba resničnost ;)))

Niki ti bo že dala tisto zadevanje po parkplacu … ;)))

Nikica … :))))))))))))))) … Ja ben … a sem ti jst kriva, če se pa tok obotavljaš … :)))))))))))) ;)))))))))))) … he he … (še dobr da sem bla s službenim avtom pa sem šla dol v garažno hišo … ker čene bi se tut jst zadevala tam okrog in iskala frej plac … ) :))))

Lp, Bgv

…ja , sem se malo muvala , priznam , ker tam ni za plačat :)))

Kako , da ti glih danes hodijo resnične zgodbe po glavi ?
Ti maš za mislit na mucke , metuljčke , zvezdice , tortice , zrezkiče , paninčke … hehe ..

no vidiš, sva že dva……..ki veva, da tale najina Helyka samo obljublja in ..ops…..ah neč…..

ampak fletkana pa je….skori koker ti

pa pa

Joj Niki … sem bila na takem kosilu tam v Odeonu … da bom sita za naslednje tri dni … :))))))))))))) Uffa sem se najedla … Še dobro, da mi je dohtarca zabičala, da se ne smem zredit za več kot 1 kg … :)))))) (mislim, da bom 5.12. fino kregana če bo šlo tko naprej) :))))

Drzgače pa zgleda, da mi že delajo hormoni hudiča … :((( Ob enem cajtu sem vsa srečna in zadovoljna … pol se kar naenkrat zjočem … pol sem spet vsa ihtasta … Ojojoj … Kaj bo šele potem … :)))

Lp, Bgv

??????????????????????????????? A to leti name? Hm … ok … ne vem več neč za kej se gre … :(((

Lp, Bgv

bolj jasno napisal:::

MOJA BUGYKA JE FLETKANA KOT SAM VRaGEC!!!!

pa pa

a že kaj brca, pupika mala..v trebuščku?

Hm … ja sem ku en vragec ja … :)))))) … he he .. sam še par rogov mi manjka pa bo … :))) ;)))

Brca pa še ne … :((((((((((( Smlk smlk ..

Drugače pa … hvala srce … za tak lep kompliment …

Lp, Bgv

… potem bo jokal pa malček … ti boš pa klela ;)))

Samo , ej , ne verjet , da moraš jest za dva – se zrediš za tri , shujšaš pa samo za pol !

… ma vseeno , dober tek , jaz bom šla pa v soboto h Kitajcu v Go , ker je naša E. nardila šoferski … njaaaaaaaaaammmm ….

:)))))))))))))))))) Ja ben … sej recimo, da jem za enega … sam ker sem že prej pojedla ku en piščanček imam zdej občutek, da jem fuuuuuulll … :)))))

Uh … midva z mojim dragim sva bila pri kitajcu v Solkanu kak mesec nazaj … Mmmm … kok je pasalo … :))))

Čestitke ta mali za šoferski … :)))) Sam da se ne bo zdej ku mama zadevala po cesti … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) (hecam se … da me ne boš vzela resno) :))))) ;))))

Lp, Bgv

ja kdo pa je tebe tko razpizdu..jao..jao…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Tudi najbrž jaz ???? Bugica, če je tako, potem … Če pa ni tako, pa tudi dobro! Sej ne bom več težila tukaj, nč’ bat! Drgači pa, Bugi, pazi nase, res, mi imamo naše dekle še vedno v bolnici!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Mariči … nobena s foruma me ni razpizdila … nč bat … :)))) Jaz se ne mešam v te vaše … … hm … zbrke … ;)))) :))))) Je ena … kot sem napisala … teta … :)))) Sam je tut že šlo mimo …

Kaj pa je bilo z vašo deklico??????

Lp, Bgv

Bugi, naša deklica mora s svojim naraščajem počakati v bolnišnici, ker ima fantek težave. Nič drugega in najbrž tudi nič hudega, pa vendar človeka malo skrbi. Drži se, Bugi in uživaj v tem, kar ti je dano. Je namreč nekaj ….najlepešga! srčeno!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

New Report

Close