Bila je nekoč …
… ena teta, ki si je mislila, da je najbolj pametna na tem svetu … in da je najbolj fajn in vsem je hotla skoz neki pomagat in ne vem kaj še vse … v resnici pa je šla skoraj vsem na ku*ac … …
Tko … mal zgodbice za lahko noč!
Lp, Bgv
Nikica … :))))))))))))))) … Ja ben … a sem ti jst kriva, če se pa tok obotavljaš … :)))))))))))) ;)))))))))))) … he he … (še dobr da sem bla s službenim avtom pa sem šla dol v garažno hišo … ker čene bi se tut jst zadevala tam okrog in iskala frej plac … ) :))))
Lp, Bgv
Joj Niki … sem bila na takem kosilu tam v Odeonu … da bom sita za naslednje tri dni … :))))))))))))) Uffa sem se najedla … Še dobro, da mi je dohtarca zabičala, da se ne smem zredit za več kot 1 kg … :)))))) (mislim, da bom 5.12. fino kregana če bo šlo tko naprej) :))))
Drzgače pa zgleda, da mi že delajo hormoni hudiča … :((( Ob enem cajtu sem vsa srečna in zadovoljna … pol se kar naenkrat zjočem … pol sem spet vsa ihtasta … Ojojoj … Kaj bo šele potem … :)))
Lp, Bgv
:)))))))))))))))))) Ja ben … sej recimo, da jem za enega … sam ker sem že prej pojedla ku en piščanček imam zdej občutek, da jem fuuuuuulll … :)))))
Uh … midva z mojim dragim sva bila pri kitajcu v Solkanu kak mesec nazaj … Mmmm … kok je pasalo … :))))
Čestitke ta mali za šoferski … :)))) Sam da se ne bo zdej ku mama zadevala po cesti … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) (hecam se … da me ne boš vzela resno) :))))) ;))))
Lp, Bgv
Tudi najbrž jaz ???? Bugica, če je tako, potem … Če pa ni tako, pa tudi dobro! Sej ne bom več težila tukaj, nč’ bat! Drgači pa, Bugi, pazi nase, res, mi imamo naše dekle še vedno v bolnici!
Mariči … nobena s foruma me ni razpizdila … nč bat … :)))) Jaz se ne mešam v te vaše … … hm … zbrke … ;)))) :))))) Je ena … kot sem napisala … teta … :)))) Sam je tut že šlo mimo …
Kaj pa je bilo z vašo deklico??????
Lp, Bgv
Bugi, naša deklica mora s svojim naraščajem počakati v bolnišnici, ker ima fantek težave. Nič drugega in najbrž tudi nič hudega, pa vendar človeka malo skrbi. Drži se, Bugi in uživaj v tem, kar ti je dano. Je namreč nekaj ….najlepešga! srčeno!