Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bila sem šokirana

Bila sem šokirana

Kaj se pa vi utukate v druge stvari. Lol. Samo lapate čez druge. Začnite se brigat za sebe že enkrat.

Pa saj to ni nič novega. Že pred veliko leti bili prispevki v oddajah na TV, da se kar  nekaj slovenskih študenk prostituira za boljši lifestyle. Večina jih je celo v resnih zvezah in njihovi loleki nimajo pojma, kaj punce počnejo. Tako da ne vem kje ti živiš, da so ti takšne stvari šokantne?

Spet po drugi strani je tole zanjo bolje, če ima punca 1 ali 2 takšni resni stranki za par jurjev na mesec kot pa tisto, ko se vsak dan zvali nanjo 10 ogabnih tipov za par fičnikov.

Odgovor na objavo uporabnika
mamica855, 30.10.2022 ob 14:53

Zdaj sem bila na kavi z mojim in najinima otrokoma. Uživamo na sončku, dokler nisem zagledala zanimivega “para” za sosednjo mizo. On cca. 55 let star, visok in debel kot medved, izredno grobe poteze obraza, vamp od pive. Ona nekje 20 ali kaj čez 20, visoka cca 170, vitka, lušna, zelo zelo lepe poteze obraza in lep nasmeh, zelo urejena. Ni mi bilo jasno zakaj bi ena takšna bejba pila kavo s takim razcapancem, dokler nisem začela vleči na ušesa. Pogovor me je šokiral. Slišala sem jo reči 3 tisoč na mesec. Mislila sem, da govori o svoji plači. Nakar je on vprašal, koliko srečanj to vključuje. Spraševal jo je, če ima dokumente in če je pripravljena potovati. Res grozno, smo do tega prišli, da se lepe mlade punce dobesedno prodajajo debelim starcem?

Oh kolk je danc tega…vsaka 5 se že prodaja…povem iz lastnih izkušenj.

Ljubitelj kurbic, 22.11.2022 ob 19:33

Oh kolk je danc tega…vsaka 5 se že prodaja…povem iz lastnih izkušenj.

Mislim ja če jih iščeš se pojavijo. Čudaško res. Kot da bi se naselil med nune in trdil da so same nune na svetu 🙂

Še bolj me fascinira to zgražanje. Strank je več kot žensk ki nudijo storitve. Pa zanimivo to nobenega ne zanima, še manj se nad tem zgraža. Velika možnost da pol dedcev ki jih poznate to koristi. Najmanj. Ampak so fajn a ne. Ženske ki jih servisirajo pa grozne in ogabne. Res je fleten ta svet.

Sem blizu 50, srečno poročen in sem vseeno sugar daddy. Imam trenutno 3 take punce, s katerimi se vsake toliko dobim. V vednost, nagradim jih od 100-200 na srečanje. Pač diši mi mlada muca, nimam kaj. Njim dišijo bankovci in smo vsi zadovoljni. Ne vidim kje naj bi tu bila težava? Te mesečne variante me pa ne zanimajo, to je en sam dolgčas, da se dobivaš z eno in isto…

Punc, od 18-28 let, ki imajo vse Instagram, se jih dejansko verjetno 20% da dobiti v posteljo proti plačilu. Sam se tega redno poslužujem in vem kaj govorim. Ene sicer sanjajo o 500 evrov, samo realna cena za takšen skok med rjuhe je dejansko 100 evrov, za 200 se mora deklica že kar precej potruditi in ponuditi vse svoje 3 luknjice in to večkrat pri enem srečanju

Anonimno 8040, 23.11.2022 ob 12:43

Punc, od 18-28 let, ki imajo vse Instagram, se jih dejansko verjetno 20% da dobiti v posteljo proti plačilu. Sam se tega redno poslužujem in vem kaj govorim. Ene sicer sanjajo o 500 evrov, samo realna cena za takšen skok med rjuhe je dejansko 100 evrov, za 200 se mora deklica že kar precej potruditi in ponuditi vse svoje 3 luknjice in to večkrat pri enem srečanju

Saj vem da je bila objava namenjena žalitvi žensk in kako grozne so, ampak kako patetičen moraš kot oseba biti, da rabiš plačati da se te nekdo dotakne in se pretvarja da te želi poleg sebe? Si ne predstavljam da greš nižje od tega. Je dno. Sociopati seveda tega ne boste nikoli razumeli, za razumevanje kakšno dno je to moraš biti človek.

žalitve, 23.11.2022 ob 12:48

Saj vem da je bila objava namenjena žalitvi žensk in kako grozne so, ampak kako patetičen moraš kot oseba biti, da rabiš plačati da se te nekdo dotakne in se pretvarja da te želi poleg sebe? Si ne predstavljam da greš nižje od tega. Je dno. Sociopati seveda tega ne boste nikoli razumeli, za razumevanje kakšno dno je to moraš biti človek.

Sugardaddy-jev je ogromno, tudi sam sem med njimi. Razlog ni v tem, da se me nobena noče dotakniti, daleč od tega. Ima ženo in družino, vse štima, tudi v postelji. Imam pač poleg tega še določene želje, ki jih z ženo ne praticirava in jih jaz niti nočem. Ona je tista ki tudi da poljub za lahko noč najinim otrokom. Za to si enostavno to privoščim nekje drugje. Ne bom šel v detajle kaj vse počneva na takšnih srečanjih, vendar mi lahko verjamete, da bi se 95% vas žensk tukaj zgražalo. In kaj pol če to pač plačam? A ni to bolje kot da si omislim ljubico? Za te punce je meni čisto vseeno, one so zame takrat neke vrste predmet….

Jaz sem o tem članku brala na netu in se odločila, da se javim. Sama imam občasno tudi tak zmenek. Ni to nič groznega! Nekateri želijo samo mojo družbo za kakšno večerjo, drugi želijo med rjuhe. Imam zelo visok libido in meni ustreza. Sex je meni osebno boljši kot z vrstniki, torej res ne vidim razloga, da tega ne bi počela. Mi pa zelo pomaga čez mesec, pa še darilca in večerje dobim poleg plačila.

Anonimno 8957, 23.11.2022 ob 12:56

Sugardaddy-jev je ogromno, tudi sam sem med njimi. Razlog ni v tem, da se me nobena noče dotakniti, daleč od tega. Ima ženo in družino, vse štima, tudi v postelji. Imam pač poleg tega še določene želje, ki jih z ženo ne praticirava in jih jaz niti nočem. Ona je tista ki tudi da poljub za lahko noč najinim otrokom. Za to si enostavno to privoščim nekje drugje. Ne bom šel v detajle kaj vse počneva na takšnih srečanjih, vendar mi lahko verjamete, da bi se 95% vas žensk tukaj zgražalo. In kaj pol če to pač plačam? A ni to bolje kot da si omislim ljubico? Za te punce je meni čisto vseeno, one so zame takrat neke vrste predmet….

Ja saj sociopati.

Drugače nič narobe ne vidim v tem če je iz obeh strani prostovoljno. Nihče nič ne izgubi. Tak je pač svet. Roboti.

To ni več tista prostitucija stare šole, ko so sprejele kogarkoli in neomejeno število. Tisto so bili bolj narkomanski časi. Zdaj so časi glamurja in dekleta si izberejo nekoga, ki jim ni pretirano odvraten, morda se celo ujameta na osebni ravni. To so moški, ki so “v redu” ampak ne spet tako privlačni da bi dekle hotela kaj več z njim kot nagrade.

Pa to se je že v Jugi dogajalo, punce celo mladoletne, včasih 15 let stare. In to pred 50 leti. Večinoma so se lepo porihtale potem, dokončale šolo, poročile se fanti svoje starosti.

Tako !

kakorkoli in karkoli naj bi bil namen te teme

Punce ne bit GLUPE!

Mogoče se kateri fajn zdi, da bi ji nekdo ponujal 3000eur za mal hecanja in posteljnih užitkov ob enem pa jo vabil na potovanja.

Glejte, da se ne bi zgodilo, da vam  skupno v nekem času plača 3000 eur ali celo več, za vaše tako imenovane proti usluge potem pa vas povabi v tujino kjer vas proda in dobi nazaj svoj vložek in še enkrat toliko, ve pa ostanete tam, kajti ste že dokazale, da ste kompetentne za določene stvari.

Meni osebno je tip revež. Ženska pa izkorišča loleka. Strček in mladenka, to se mi pač zdi bolna kombinacija, pa naj bo posredi še toliko denarja…

New Report

Close