Bilanca 2013 (maj-dec)
Pozdravljeni,
Potrebujem nekoga, ki mi bo pripravil vse potrebno za DURS in AJPES za popoldanski s.p. in je finančno ugoden. Opravljam popoldansko dejavnost, od maja2013. Na mesec približno 10-15 izdanih računov, pa še to ne. Nismo davčni zavezanci, 0 zaposlenih. Prispevki za leto 2013 vsi plačani.
Vse ponudbe lepo prosim pošljite na [email protected]
p.s. imam še društvo, prijavljeno prav tako v letu 2013.. na TRR nikoli dobili ničesar, nimamo nobenih stroškov – ali je potrebno oddati bilanco?
Pozdravljeni,
Zaenkrat imam le 2 ponudbi. Bi še kdo dal ponudbo?
Pišite na [email protected]
Izdanih računov je 89 računov in 8 potnih nalogov.
Hvala.
Pozdravljeni,
tudi mene zanima cena za pripravo bilance za popodanski s.p. Imam odprt popoldanski s.., letno imam 21 izdanih računov, plačene prispevke in nekaj prejetih računov.
Prosim, da ponudbe podate na spodnji e mail.
[email protected]
Hvala in lp
Zdravo
Tudi jaz rabim nekoga da mi odda vse potrebno za ajpes in durs. davčni obračun za popoldanski s.p. (normirani) za 2013 (okt-dec) in hkrati (oziroma kasneje) še za zaprtje s.p. s koncem februarja 14. Izdanih računov 2013: 1 2014: 1.
Se pravi stvari je zelo malo
ponudbe na [email protected]
Pozdravljeni
Imam s.p. in iščem računovodski servis, ki bi mi pripravil bilanco in kar spada zraven (ajpes) za leto 2013. Imam 50 izdanih in 50 prejetih računov. Vse vpisano v knjigi izdanih in prejetih računov. Vsi prispevki so plačani. Vsi bančni izpiski so urejeni. Sem iz Ljubljane in ni problem, če je servis oddaljen. Z mano je malo dela. Želim korektno ceno.
Lep pozdrav
Andrej
Forum je zaprt za komentiranje.