Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek bilanca

bilanca

Star sem 42. Nedolžnost sem izgubil pri 23. Zadnjič sem za šalo malo preračunaval kolikokrat v življenju sem s.e.ksa.l. Prišel sem do dokaj natančnega približka, da približno 2.000 (dvatisoč) krat. Seveda včasih po več mesecev nič, potem pa zelo aktivna akcija in se povprečje popravi. Spolne partnerice so bile tri. Dve moji punci in moja sedanja žena. Prostitutke ni bilo nobene. Sedaj me pa matra firbec ali je to veliko ali malo ali nekje v sredi. Prosim za ocene oz. izkušnje obeh spolov, ampak prosim bodite starejši od 40.

10.000 😉

Nedolžnost izgubila pri 29. En spolni partner. Nobene resne veze. Starost: 40+. Seks: recimo 150x.

Nedolžnost izgubila pri 29. En spolni partner. Nobene resne veze. Starost: 40+. Seks: recimo 150x.[/quote]

Tole je pa ziher debela starunklja. Ali pa tudi ne, tale je imela enega tipa. DS verjetno nobenga.

ja v različnih zakonih igra pač s.e,ks različne vloge. Prosim da nikogar ne žalite. No, povejte svoje izkušnje.

Balanca, zame precej bizarno vprašanje, Ampak naj bo, tako za zabavo. Če rečem, da je mogoče pomembna tudi kvaliteta, v primerjavi s tvojimi 2000 shoti,
verjetno pol manj. Čakam še pravega, da izboljšam povprečje.:))

Čudi me, da me imate za nekega spolnega maniaka. To je zgolj skromnih 2x/teden. Izven tega izračuna pa še 1x/dan na roko. V mojih časih je to bilo bolj skromno kot ne. Ne vem kaj je tu bizarnega.

Kdo te ima za spolnega maniaka? Hm, prej nekaj zdravo povprečnega. Vse je precej relativno za posameznika, se ti ne zdi? Očitno ti še kar pogrešaš, da sploh premišljuješ o tem. Kaj pa pravi druga stran? ;)) Zase lahko rečem, da je precej pogojeno s kvaliteto odnosa. Kako se počutiš ob besedi “skromnih”?

Prav imaš, očitno še kar pogrešam. In stalno premišljujem, da mi je premalo. Druga stran, žena, vse pove s tem da ima z menoj spolne odnose že toliko časa. Lisička, koliko si stara?

Malo več kot ti. Ampak čudno, da nobeden noče sodelovati. Sami na pol samski:)))

Meni se tudi čudno zdi. Vsi forumi so polni spolnosti, pa kakor laže je vse samo na načelni ravni. Fizikalcev, neposrednih izvajalcev je pa bolj malo :-))

Tu gor smo sami samski pa potem seks ni ravno pogosto na sporedu. Mogoče ene dva sta poročena, ampak seksata še manj kot mi samski.

Najbolje, da se prešaltaš še kam, kjer je bolj divje;)

Bez veze. Če nihče ne se.k.sa, je bez veze samo teoretizirat. Sem pričakoval, da se jih bo javilo nekaj in povedali svojo število se.ks.ov. Pa da bomo kakšen vic iz reale razdrli. Jest sem bil šurde, da če mlado žensko in mladega moškega skupaj v sobo zakleneš, bo v najkrajšem času akcija. Pa kje ste mladina. Poglejte hipijsko gibanje 1969, tam okoli. Dobro res so malo pretiravali s se.k..som, ampak da danes mladenič namesto v brhke sošolke bulji v kelnarja. Meni je to nepredstavljivo.

povprečje 2x/teden za 20 let časovnega razdobja je kar dobro ☺
Za sebe sploh ne vem, kako naj se lotim računanja ☺ razpon imam kar širok – od 10x/dan – do vsakega 29.02 ☺

sem pa do pred par leti uspešno vzdrževal svoj “fetiš” – toliko partneric kot sem imel let ☺

Kolikor bolj spremljam, je moja brojka kar dobra. Prej sem mislil, da sem v povprečju ali še malo niže. Veseli me da se ni nihče spotaknil v moje majhno število spolnih partneric.

Seveda si podpovprečen. Samo na napačnem portalu sprašuješ. Ti si prišel spraševat na portal, kjer se zadržujejo ljudje, ki ne seksajo, večno samski, nedolžni in podobni.
V reali je pa drugače.
To je tako kot bi prišel spraševat v eno beznico in iskal ljudi, ki ne pijejo alkohola.

Število spolnih partneric pa tule nime neke hude veze. Jaz sem imel več kot 15 let eno samo, nabrisal sem jo pa tudi po 3x na dan, če nama je pasalo in če sva se imela kam umaknit…

No jaz sem bil res samo s tremi. A se to šteje kot minus?

Si srečal krizo srednjih let? Jaz samo z enim ampak mislim, da bi si želela drugače.

Grobi izračun od 20 do 42.

22 let x 57 tednov x 4/teden =cca 5.000 krat.Minimalno,če ne več. Dvojni posegi niso niti šteti.
Partnerk cca vsaj 12, z eno od teh je polovico vbodov. Pred 20 in nad 42 ni v tej statistiki;-)).

57 tednov?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kaj se čudiš?
Saj ne veš s katerega planeta se on oglaša…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kaj se čudiš?
Saj ne veš s katerega planeta se on oglaša…. ;)[/quote]

Aja. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Raznašalec časopisov, ti si pa kerlc če je res kar pišeš. No pa leto ima samo 52 tednov, tako da ti znese “samo 4600 vbodov”. Kar tudi ni slabo. Lahko poveš a je to samo seks iz veselja ali je kakšen biznis zraven? Jaz sem izključno z mojima dvema puncama in s sedanjo ženo. Varno v domači postelji. Da se pohvalim, tja do mojega 28 leta je bil tudi vsak s.ek.s sestavljen iz dveh vbodov, kot ti praviš. Pa tega tudi ni vnesenega v moji statistiki. Prvi vbod zame na hitro, cca 10 minut, da sem bil potem sproščen. In da je lahko drugi vbod zanjo, ki je bil na vrsti čez 15 minut trajal nadaljnje pol ure. Tam po 28 letu so se pa dvojni vbodi nehali. Kaj češ, emšo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close