Najdi forum

Splash Forum Koronavirus BILL GATESU SE JE ZMEŠALO!!

BILL GATESU SE JE ZMEŠALO!!

Bill Gates predlaga ne samo eno ceplenje proti COVID19, ampak VEČ CEPLENJ!!!!
Ta tip je res zmešan, to predlaga s smeškom na ustim- ciničnim smeškom, češ, nič mi ne moretem lepo se boste cepili in to ne samo enkrat večkrat na leto….
Bill Gates Says Multiple Vaccine Doses Could Be Necessary To Protect People From Coronavirus

Normalno, da se bo treba večkrat cepit na leto. Kako pa naj revček zaluži milijone in biljone dolarjev? Polet tega bo treba tiste mikročipe, ki bodo v cepivu nadgrajevati. Poleg tega ne moreš računat, da bo tisti mikročip deloval več let. Saj potem, ko bodo enkrat ti mirkočipi bolj dodelani in jih boš že imel nekaj delujočih v sistemu se bo mogoče treba samo enkrat na leto cepit.

Vem kako je hudo ampak kaj boš drugega? Se boš upiral. Saj še maske ne upaš dol dati v trgovini?! Se boš šel borit? Boš šel na cesto s transparentom? Če si ovca si pač ovca. Boš plačal tista cepiva, sprejel mikročipe,…Kar koli se bo pač spomnil Bill Gates!!!

Zmesalo se je ljudem, ki sirijo te in podobne zarotniske teorije.
Mikrocipi v cepivu , ja sure! Ker tisti v tel3fonih se ne obnesejo?

https://www.usatoday.com/story/news/factcheck/2020/06/12/fact-check-bill-gates-isnt-planning-implant-microchips-via-vaccines/3171405001/

Da si preberete apokalipso v svetem pismu,verujoče vedo o čem govorim.

prepotenteni butli se boste pa samo na ta čip zgovarjali, kar je povezanega s cepivom. Vi si kar filajate mrtve dojenčke, fetuse in njihove organe vase. Nemoralni kanibali, srčno upam, da vam vsem otroc invalidi ratajo.

Nemoralni kanibali, srčno upam, da vam vsem otroc invalidi ratajo.
[/quote]

Ovce naj majo invalide. Mi junaki in bojevniki, ki smo ponosni na svoj narod pa pri bogu upam bomo poselili ta svet s novo generacijo junakov, ki bodo povzdignili naš sloves do nebes.

zdaj gre zares, ne gre za mikročipe…..gre zares…..Bill Gates to zelo reno misli- resno misli in ima velik vpliv, ker ima veliko denarja…..če on reče da se bo treba cepit večkrat. on to resno milsi in njegov vpliv seže do neba….ne pocenjujte tega vpliva….GREMO NA ULICE….GORI….GORI….GORI….

Gatar bo kmalu umrl, tako kot so umrli in še bodo umirali Rotschildi, Bilderbergi, ter ostali.

Mene nikakor ne moti, da ima mož v gatah toliko miljard.
Le nas, ostale, ki nam ni do nenormalnega grabljenja, naj PUSTI NA MIRU! Psihiatrija kliče, tudi njega, ali predvsem njega.

Pa tudi cepi naj le sebe in svoje družinske člane. Mogoče še sodelavce, če se mu bodo pustili in verjeli, da bodo prejeli popolnoma enako cepivo, kot ga bo prejel on…

Mu pa garantiram, pa tudi ostalim takim (nenormalnim) likom, ki jih je seveda najbolj strah bolezni, še dosti bolj pa smrti, DA BODO UMRLI. Tako, kot vsi ostali.

Kajti zdarvilo/lek za nesmrtnost je še ZELO, ZELO DALEČ…

Mogoče bo nesmrtnost možna čez 50, ali 100 let in takrat bo takratnih 10-12 miljard ljudi res preveliko število.

Zaenkrat pa nekako gre.

Slovenija, Hrvaška, Madžarska, Bolgarija, Srbija, Bosna, Makedonija, Kosovo, Albanija itd, imajo še precej neobdelane zemlje, torej bo tudi dovolj hrane.

Le delati bo treba, ne pa gonit bitkojne, bitkrave, instagram in podobne virtualne bedarije…

Biti KONKRETEN v dejanjih, magari z motiko, ne pa bluziti in cele dneve srati po spletu in širše…

Mimogrede, dobil sem info, da je Facebook zaslužil v treh, mogoče štirih mesecih po plačilu vseh obremenitev, davkov, kar 8 MILJARD čistega.

Pa kaj bi še radi?
Grabite na kup, da ni res, crknit pa se bojite? Ste pa res “junaki”…

prepotenteni butli se boste pa samo na ta čip zgovarjali, kar je povezanega s cepivom. Vi si kar filajate mrtve dojenčke, fetuse in njihove organe vase. Nemoralni kanibali, srčno upam, da vam vsem otroc invalidi ratajo.
[/quote]
…. Pras..a izmeček

Pa kaj sam tuki po forumu histerijo zganjate?! Pejte že zaboga na ulice. Pa transparent s sabo “Dol s čipi”.
Bill Gates seveda o tem vašem protestu ne bo vedel nič, boste pa mogoče kakšno staro mamco prepričal, da se drugo leto ne gre cepit proti gripi.

Bi pa bilo konsistentno, da tud takoj prenehate uporabljat računalnik in internet, saj je večina te tehnologije plod evil Billa. Tist, ki to uporablja, hkrati pa histerično tuli proti njemu, je zelo dvoličen in predvsem slaboumen.

Bravo, tocno tako je.

Ni mi jasno kako te anti-Bill revolucionarji sploh pisejo kle na forum… valda ne uporabljajo naprav s chipi!?! Kamoli Windowsi.

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/117060303_10216142990582635_225836280439514990_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=ca434c&_nc_eui2=AeGhveFsOLKZRFB2nYVmEyElfmmHKMQKZll-aYcoxApmWfR2JNL9K1cbsXwMUDsncMTmAUV4wNAV36ob5F_5SMXX&_nc_ohc=HsctEf7y78QAX8MRk9R&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=ac1ebd0d1f6c4d2272c108a541d5f666&oe=5F4C1A5A

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/117034277_10217509992569230_5079453028107513539_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_sid=110474&_nc_eui2=AeH5nLNv3kURxiGJBabXCGu_jVZQ3abv0xyNVlDdpu_THMrJpoo_7_TCsOcb7p9ktXkbNTwOZKtlisZu9cz5r1EH&_nc_ohc=RAe4laYlwbIAX_UL2pB&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=cecd08d32552db5f1f3766aafb5c0506&oe=5F4C85A6

Lukašenku so ponudili milijardo dolarjev, da uvede ukrepe kot v Italiji, da bi ljudje umirali, da bi vse ljudi zaprl v stanovanja…in ne milsite, da tega niso strorili povsod po svetu…ta mafija ima denarja kot dreka….
https://dokumentarac.com/covid-19/bjeloruski-predsjednik-lukasenko-odbio-je-940-milijuna-dolara-za-zakljucavanje/

Lukašenko govori o tem kar piše v zgornjem postu…
https://www.youtube.com/watch?v=A4ZzIf_38-U&feature=youtu.be

…. Pras..a izmeček
[/quote]

razlaga od 6:50 minute kaj vse, je v teh cepivih. Poglej, če si frajer/ka pa mi pol povej kje sem se zmotil, če pa že kažeš svoj primitivizem, neotesanost,da si pa ne informirano bitje brez kakršnega znanja si pa že dokazolo. Še enkrat 6:50 bo šlo, pol mi še enkrat odgovor, te besede so njihove ne moje.

https://www.youtube.com/watch?v=jVOph9YBD5c&feature=emb_logo

[/quote]
Ocitno imas racunalnik ali pametni telefon. Pridi torej izpod kamna in preveri, kako se delajo cepiva, pa kaj je bilo s tistim enim (!) fetusom in kdaj je to bilo.

Mimogrede, Vilč zasluzi vec kot dovolj s cipi in orodji, ki jih vsi prostovoljno uporabljamo in mastno placamo, da lahko DONIRA velike denarje za razvoj medicine, pa mu se vedno ostane dovolj. Res mu ni treba na trznici prodajati cudeznih zvarkov.

Ocitno imas racunalnik ali pametni telefon. Pridi torej izpod kamna in preveri, kako se delajo cepiva, pa kaj je bilo s tistim enim (!) fetusom in kdaj je to bilo.

Mimogrede, Vilč zasluzi vec kot dovolj s cipi in orodji, ki jih vsi prostovoljno uporabljamo in mastno placamo, da lahko DONIRA velike denarje za razvoj medicine, pa mu se vedno ostane dovolj. Res mu ni treba na trznici prodajati cudeznih zvarkov.
[/quote]

DEBILKA, bla-bla-bla……………………..

https://giphy.com/gifs/1Pfd5qmaqBvjO/html5

zakaj pol rabijo če itak imajo denar??!

[/quote]

za vraga se se vedno ob vame obregneš. Tudi zate velja, da si poglej video vsaj od 6:5o naprej. Ta del kjer doktor razlaga vsebino v cepivih, kjer govori o mletih fetusih in njihovih organov. Lejo, daj se ti malo bolj izobražuj ne, da impulsivno zagovarjaš nekaj, kar je proti tudi tebe in tvojih bližnjih. Vsi ti tvoji primeri, ki jih navajaš ne pijejo vode so brezpomebni še v kotenstu s temo jih ne moreš povezvat. Pojdi in si poglej kdo je ustanovitelj Planned Parenthood klinike in kdo je največji donator, kaj se dogaja v tej kliniki kot oni rečeje kaj se žanje. Poglej si kakšna, je zakonodaja glede splava pri nas koliko mora fetus biti največ star, da ga lahko splaviš koliko pa v tej kliniki. Ker očitno ti raba tehnologije ni tuja. Osebno nisem bil nikoli cepljen v življenju. Samo dvakrat sem imel vročino pa še tisto za par ur. Nobenih otroških bolezni. Nobeden od mojih treh otrok ni bil cepljen prav tako brez kakršnih bolezeni. Potem se vsi obregnete ob to čipiranje, da nekoga prikažete za nekreditibilnega med tem, ko vam zdravsrvena stroka dokaže kaj vse, je v teh cepivih in začnejo zavračat sodelovanje z cepilsko organizacijo so pa oni ti, ki so problem. Že z aspekta pravice do življenja sem proti splavom kaj šele njihovi uporabi v takšne namene. Vsak splav, je zame umor. Samo ideja, da se nekaj človeškega pretaka po mojih žilah me je groza. Potem o nevarnosti človeških celic, ki so zgrajena, da se razvijajo v fetusu, ki so še živa, ko si ustvarijo ustrezne pogoje začnejo delovat za kaj so ustvarjena. Potem so še tu kovine, strupi in ostala nesnaga. Vse to se da hitro odkrit, sam cajta si je treba vzet in prebrat kaj na flaški piše. Ti pa res nehi s temi protipožarnimi zakoni, pasovi v avtu pa ostale neumnosti, ker so jih uvedli iz povsem drugi razlogov, kot pa jih ti hočeš naplest v te tvoje primere. Ta vaša ignoranca vas bo še tako koštala, da ko bodo začili z zaključno fazo pandemije, ko boste krepavali, ko muhe v mrazu boste še vedno verjeli njim, a ne.

.

za vraga se se vedno ob vame obregneš. Tudi zate velja, da si poglej video vsaj od 6:5o naprej. Ta del kjer doktor razlaga vsebino v cepivih, kjer govori o mletih fetusih in njihovih organov. Lejo, daj se ti malo bolj izobražuj ne, da impulsivno zagovarjaš nekaj, kar je proti tudi tebe in tvojih bližnjih. Vsi ti tvoji primeri, ki jih navajaš ne pijejo vode so brezpomebni še v kotenstu s temo jih ne moreš povezvat. Pojdi in si poglej kdo je ustanovitelj Planned Parenthood klinike in kdo je največji donator, kaj se dogaja v tej kliniki kot oni rečeje kaj se žanje. Poglej si kakšna, je zakonodaja glede splava pri nas koliko mora fetus biti največ star, da ga lahko splaviš koliko pa v tej kliniki. Ker očitno ti raba tehnologije ni tuja. Osebno nisem bil nikoli cepljen v življenju. Samo dvakrat sem imel vročino pa še tisto za par ur. Nobenih otroških bolezni. Nobeden od mojih treh otrok ni bil cepljen prav tako brez kakršnih bolezeni. Potem se vsi obregnete ob to čipiranje, da nekoga prikažete za nekreditibilnega med tem, ko vam zdravsrvena stroka dokaže kaj vse, je v teh cepivih in začnejo zavračat sodelovanje z cepilsko organizacijo so pa oni ti, ki so problem. Že z aspekta pravice do življenja sem proti splavom kaj šele njihovi uporabi v takšne namene. Vsak splav, je zame umor. Samo ideja, da se nekaj človeškega pretaka po mojih žilah me je groza. Potem o nevarnosti človeških celic, ki so zgrajena, da se razvijajo v fetusu, ki so še živa, ko si ustvarijo ustrezne pogoje začnejo delovat za kaj so ustvarjena. Potem so še tu kovine, strupi in ostala nesnaga. Vse to se da hitro odkrit, sam cajta si je treba vzet in prebrat kaj na flaški piše. Ti pa res nehi s temi protipožarnimi zakoni, pasovi v avtu pa ostale neumnosti, ker so jih uvedli iz povsem drugi razlogov, kot pa jih ti hočeš naplest v te tvoje primere. Ta vaša ignoranca vas bo še tako koštala, da ko bodo začili z zaključno fazo pandemije, ko boste krepavali, ko muhe v mrazu boste še vedno verjeli njim, a ne.

.
[/quote]

Mogoce kaksno tabletko za pomirirev?

Bill Gates ima večji IQ kot vsi skupaj v tej temi 🙂

Mogoce kaksno tabletko za pomirirev?
[/quote]

je prišlo do živega. E, moj Mile si pomislil, da mogoče vem česar ti neveš. Časa imamo dovolj in samo čas bo pokazal kdo ima prav in kdo ne. A ste vi pomislili, da ste tudi vi lahko žrtve vsega tega, kdo vam zagovornikom te pandemije garantira, da vas bodo njeni vzroki in posledice zaobšli.

daje pravico, da mori ljudi po svetu, steralizira otroke, izvaja eksperimente na njih, da pa ukradeš program ga patentiraš na svoje ime potem najameš en kup stručkotov, da delajo zate ti pa žanješ vso slavo in bogastvo. Te pa tudi ne naredi glih brihtnega.

New Report

Close