BILL GATESU SE JE ZMEŠALO!!
Cipe že imate ob rojstvu matična, telefon, računalnik, pametna TV. Ker se jih tako bojite. Za vsak korak vedo vaš, predvsem zdaj v modernem svetu… Vsa medicina skoraj pa je naslednica, nemških, japonskih, kitajskih taborišč največ med prvo in drugo svetovno. Pa vsi uporabljate medicino, ko zbolite. Na milijone otrok in odraslih umrlo za vas. To vam dol visi. Joj Bill Bill Gates ima cepivo, ki ne bo spremenil v zombije… Gates je rešil na milijone otrok. Cepiva, ki pomagajo, da otroci ne zbolijo, so si znanstveniki sami dajali v sebe, koliko jih je umrlo pri svojem delu, da se vi zdaj lahko repenčite .. za kugo so ugotovili pametne glavce, da so konji imuni, dol vam visi…da se svinjarije dogajajo po svetu, samo se za štirimi zidovi tudi, samo to, vam dol visi. Leonardo je mrtve pregledoval, da je risal svoje skice nekatere.. ostala znanost v daljni preteklosti, da so ugotovili ustroj telesa. A vi samo jokcate , kako vam vsi grozijo. Seveda, da se kraljice, kralji, grofi, judje poročajo med seboj, saj je to njihova kultura dobesedno. Seveda, da si bogataši delijo posla, samo ne preberete pa koliko jih vsako leto izgubi premoženje, vi gledate tistih deset, ki ga ne. Koliko graščin in grofov v Angliji je revnih, da gradove naredijo v muzej, da lahko vsaj pojedo kos kruha. Vi vidite samo kraljico Elizabeto. Če se že kaj bojte je to genetika, ne cepiva. Če se že kaj bojte je prehrambena in tekstilna industrija, ne cepiva. To sem napisal, ker samo o eliti pišete. Isto serjejo kot vi.
Namesto lušnega pisanega filmčka ba YT, en dolgočasen intervju:
https://www.mf.uni-lj.si/novice/intervju-s-prof-dr-janezom-tomazicem-dr-med?q={04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2Fnovice{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2Fintervju-s-prof-dr-janezom-tomazicem-dr-med
scenarij PLAN-DEMIJA je izvrstvo napisan, sem ga bral, v scenarij je vključeno dejstvo, da vsako leto umre za posledicami respiratornih virusov ogromno ljudi-VSAKO LETO!
Izvrševalci PLAN-DEMIJE so to vzeli v obzir in so vse stavili na to dejatvo. Podkupili so ogromno ljudi, zdravnike, politike, vodstvo WHO, imajo lobiste povsod (tudi na tem forumu jih je nekaj)..
oni delajo na tem, da vse smrti, ki so v zvezi z respiratornimi boleznimi proglasijo zdaj po novem da so umrli za COVID19. Simpl kot pasulj. po posameznih državah pa so neke razlike, npr. ZDA plačuje še bolnice za vsakega razglašenega za mrtvega za COVID19, dobijo bolnice 13.000 dolarjev, podkupijo vse kar leze in gre, samo da se ustarja čim več panike- STRAH!!!
V ZDA vsako leto umre 3 milijone ljudi, okrog 230.000 samo za respiratornimi virusi in gripo, no tam so do zdaj našteli cca. 155.000 mrtvih, torej imajo še ful lufta- še 70.000. To početje že priznavajo zdravniki in protestirajo, ne samo v ZDA, tudi v Španiji, Italiji, tudi pri nas v SLO se že oglašajo posamezni hrabri zdravniki.
Ne verjamem tebi in tvojemu scenariju. Virusi so, bolezni so, ni treba nobene zarote, za poboj ljudi, vojne so… Margaret britanska ministrica umrla za demenco je zate tudi teorija zarote in moj stari oče. Od rotcshild žena za rakom, je tudi teorija zarote zate, rak. Bolezni so, virusi so, bakterije so.
Ti pa res ne veš, kaj je dvolično. A če ti jaz prodam avto, to pomeni, da boš do mene kupila tudi recimo zastrupljeno hrano, ker drugače si dvolična?
scenarij PLAN-DEMIJA je izvrstvo napisan, sem ga bral, v scenarij je vključeno dejstvo, da vsako leto umre za posledicami respiratornih virusov ogromno ljudi-VSAKO LETO!
Izvrševalci PLAN-DEMIJE so to vzeli v obzir in so vse stavili na to dejatvo. Podkupili so ogromno ljudi, zdravnike, politike, vodstvo WHO, imajo lobiste povsod (tudi na tem forumu jih je nekaj)..
oni delajo na tem, da vse smrti, ki so v zvezi z respiratornimi boleznimi proglasijo zdaj po novem da so umrli za COVID19. Simpl kot pasulj. po posameznih državah pa so neke razlike, npr. ZDA plačuje še bolnice za vsakega razglašenega za mrtvega za COVID19, dobijo bolnice 13.000 dolarjev, podkupijo vse kar leze in gre, samo da se ustarja čim več panike- STRAH!!!
V ZDA vsako leto umre 3 milijone ljudi, okrog 230.000 samo za respiratornimi virusi in gripo, no tam so do zdaj našteli cca. 155.000 mrtvih, torej imajo še ful lufta- še 70.000. To početje že priznavajo zdravniki in protestirajo, ne samo v ZDA, tudi v Španiji, Italiji, tudi pri nas v SLO se že oglašajo posamezni hrabri zdravniki.
[/quote]
A bi kej posheral to kar kadiš? Mora bit kr močna zadeva :))
daj nehaj no, bodo še windowse in vse microsoft produkte začeli deinštalirat, da jih ne bodo prek njih, cepili, čipirali in da ne bodo iz zaslonov tekli mleti fetusi in njihovi organi, to bo cela panika ko se bo začela iz računalnikov cedit fetusna pasta… mislim cepivo….
daj nehaj no, bodo še windowse in vse microsoft produkte začeli deinštalirat, da jih ne bodo prek njih, cepili, čipirali in da ne bodo iz zaslonov tekli mleti fetusi in njihovi organi, to bo cela panika ko se bo začela iz računalnikov cedit fetusna pasta… mislim cepivo….
[/quote]
v svetu kre___nčo___vih v temi o virusu. Tu imaš menu in cene fetusov in njihovih organov pa dober tek. Bolj kot iz računalnikov naj se ti cedijo iz ust.
v svetu kre___nčo___vih v temi o virusu. Tu imaš menu in cene fetusov in njihovih organov pa dober tek. Bolj kot iz računalnikov naj se ti cedijo iz ust.
[/quote]
da gre skupaj skoz bom probal tako.
ignorantski norc, je naj lažje. Soočit se z resničnostjo pa zahteva pogum, ki ga vi ne premorete. E moj milee, če bi tvoja mama vedla kaj bo iz tebe ratalo bi tole naredla.
zmagal si. A bi se senat in civilne ter državne tožbe in sodna preganjanja dogajala, če bi to bil lari fari. Določene države so tožarile, preganjalenjene vodilne, vodeni so sodni procesi, ki so dokumentirani in ti, da je to kr nekaj. Kaj zdaj, če je multinick5 na dopustu pa moraš ti kljubovat. A pa ti lahko na bilo kakšen način demantiraš to kar limam, če imaš kakšno žensko, ki stanuje s tabo. Pojdi v kopalnico in si preberi sestavine kakšne lepotne kreme, ki jo poseduje. V glavnem v bodoče tvoj nick, je za obvoz.
zmagal si. A bi se senat in civilne ter državne tožbe in sodna preganjanja dogajala, če bi to bil lari fari. Določene države so tožarile, preganjalenjene vodilne, vodeni so sodni procesi, ki so dokumentirani in ti, da je to kr nekaj. Kaj zdaj, če je multinick5 na dopustu pa moraš ti kljubovat. A pa ti lahko na bilo kakšen način demantiraš to kar limam, če imaš kakšno žensko, ki stanuje s tabo. Pojdi v kopalnico in si preberi sestavine kakšne lepotne kreme, ki jo poseduje. V glavnem v bodoče tvoj nick, je za obvoz.
[/quote]
[attachment=0]lyingface-690×604.png[/attachment]
z roko v roki skupaj.
[/quote]
Nisem na dopustu. Lepo so me plačali in zdaj samo še čakam. Še en teden imate, potem pa zase ne boste več vedeli, ker vas bodo upravljali prek čipa. Jaz pa za vsakega od vas dobim jurja provizije na mesec.
ki jim ni mar kaj se dogaj. Povej naprej!
Nisem na dopustu. Lepo so me plačali in zdaj samo še čakam. Še en teden imate, potem pa zase ne boste več vedeli, ker vas bodo upravljali prek čipa. Jaz pa za vsakega od vas dobim jurja provizije na mesec.
[/quote]
serbus, spet se motiš. Jaz sem še vedno ta, ki nima nič z čipiranjem in sem še vedno mnenja, da rabi svojo temo, ko bo bom pa pisal tudi v njej. Ampak ne izven kontesta tako kot vi, ki se držite te lajne kot pijanci plota. Teza o čipiranju, je prišla iz tega vendar kot vedno, je zlorabljena izven njenega kontesta. Pa lep dan na Maldivih.
ki ljudi bega. Na Švedskem, je trenutno nekaj čez 4000 ljudi, ki probujejo tole zadevo, saj v Juniju jih, je še bilo toliko ali jih je že kaj več ti lahko povem naslednji mesec, ko bom šel poslovno gor.
ki ste, kaj je odločilno, da nekomu podarite življenje drugemu vzamete.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=32&v=aeINzcwb3qU&feature=emb_logo
serbus, spet se motiš. Jaz sem še vedno ta, ki nima nič z čipiranjem in sem še vedno mnenja, da rabi svojo temo, ko bo bom pa pisal tudi v njej. Ampak ne izven kontesta tako kot vi, ki se držite te lajne kot pijanci plota. Teza o čipiranju, je prišla iz tega vendar kot vedno, je zlorabljena izven njenega kontesta. Pa lep dan na Maldivih.
https://www.youtube.com/watch?v=fnghvVR5Evc
[/quote]
Čist vseeno kaj trobezljaš, dokler imaš za vsak post drugi nick, ker nimam pojma kaj si sploh pisal. Zame ste vsi isti. Konec tedna boste itak vsi počipiral in kontrolirani, da bo mir.