Najdi forum

Splash Forum Koronavirus BILL GATESU SE JE ZMEŠALO!!

BILL GATESU SE JE ZMEŠALO!!

Čist vseeno kaj trobezljaš, dokler imaš za vsak post drugi nick, ker nimam pojma kaj si sploh pisal. Zame ste vsi isti. Konec tedna boste itak vsi počipiral in kontrolirani, da bo mir.
[/quote]

čeprav mi to hočeš pripisat ne bi nič iz tega. Ker si še vedno zajedljiv, je očitno še prehiter govorit, da dopust na teb pušča sledi. Jaz osebno nič ne trobezljam, pač sem samo podal obrazložitev dveh avtoric video posnetka. Kot vedno zaradi primankljaje tvoje kognitivne sposobnosti, je tak odgovor s tvoje strani za pričakovat. Mimo grede, je nastop bil javen na TED-u. Ti pa, če se ne boš loasl mona vsaj med dopustu ti bo tudi ta čist sfižen. Ker jaz še vedno imam namen te jezit. Video pa le poglej, ko bo tema odprta, da boš vedel o čem pišemo, aja pa še neki, sarkazem izpod tvojih prstov zveni kot neko nemočno jamranje, daj take stvari prepusti men, ki res znam v psiho najedat. Saj veš, ko sem ti že čist zlezel pod kožo. Lahko noč pa Freddy-ja Krueger-ja na pomoč.

čeprav mi to hočeš pripisat ne bi nič iz tega. Ker si še vedno zajedljiv, je očitno še prehiter govorit, da dopust na teb pušča sledi. Jaz osebno nič ne trobezljam, pač sem samo podal obrazložitev dveh avtoric video posnetka. Kot vedno zaradi primankljaje tvoje kognitivne sposobnosti, je tak odgovor s tvoje strani za pričakovat. Mimo grede, je nastop bil javen na TED-u. Ti pa, če se ne boš loasl mona vsaj med dopustu ti bo tudi ta čist sfižen. Ker jaz še vedno imam namen te jezit. Video pa le poglej, ko bo tema odprta, da boš vedel o čem pišemo, aja pa še neki, sarkazem izpod tvojih prstov zveni kot neko nemočno jamranje, daj take stvari prepusti men, ki res znam v psiho najedat. Saj veš, ko sem ti že čist zlezel pod kožo. Lahko noč pa Freddy-ja Krueger-ja na pomoč.
[/quote]

O ne. Jaz sem tebi zlezel pod kožo. Itak si debilen kot ostali. Sem rekel, da nisem na dopustu. Ane debilko. Samo ne, teoretiki zarote, imate svojo verzijo kot vedno. Sarkazem pa prek neta dokazano ne deluje. Verjamem, da znaš v psiho najedat, ampak prej se boš moral dokazat in uporabljat en nick. Nimam pojma kaj si pisal prej, ker pišeš pod različnimi nicki. Ne boj se, tudi tebe bo našla farmacevtska mafija in te čipirala.

ignorantski norc, je naj lažje. Soočit se z resničnostjo pa zahteva pogum, ki ga vi ne premorete. E moj milee, če bi tvoja mama vedla kaj bo iz tebe ratalo bi tole naredla.

https://www.youtube.com/watch?v=nOVte9k_DMs
[/quote]

Lej, namest da se z mano tuki ukvarjaš, pejd rajš na en dober pregled, da se ti ni Bill Gates ponoč prtihotapu in ti kakšnga čipa vstavu v glavo!
Al pa kakšno demonstracijo začni (na skiroju, da bo bolj zaleglo!), kle je brez haska neumnosti pisarit.

O ne. Jaz sem tebi zlezel pod kožo. Itak si debilen kot ostali. Sem rekel, da nisem na dopustu. Ane debilko. Samo ne, teoretiki zarote, imate svojo verzijo kot vedno. Sarkazem pa prek neta dokazano ne deluje. Verjamem, da znaš v psiho najedat, ampak prej se boš moral dokazat in uporabljat en nick. Nimam pojma kaj si pisal prej, ker pišeš pod različnimi nicki. Ne boj se, tudi tebe bo našla farmacevtska mafija in te čipirala.
[/quote]

tudi ti sem ti že pisal, da nisem teoretik zarote. Zarota, je ali ni. Kaj to pomeni, da tebe pa ne bodo čipirali, če bodo menda celi svet. Kaj zdaj a za tebe že zdaj javni nastopi ljudi z imeni in priimki ne veljajo več. Razumm, da te motijo moji niki v temi, ki so različni, če si pa zgodovinar, ki govori kar 5 jezikov in pri svojem delu moraš bit objektiven in sledit rdeči niti pri sledenju zgodovinskih dogodkov. Kot so datumi,osebe potek dogajanja itd., ali je tudi to še ena tvojih laži, da prikriješ kolko bedno, je tvoje življenje. Sedaj sem še boljprepričan, da v otroštvu nisi imel nobenega pristnega prijatelja kot tudi sedaj. Glede na to, da mrzlično čakaš, da ti nekdo odpiše in čisto vsakega oblajaš, da ja pokažeš koliko neotesan in obupan si. Resje. Ti si moja življenska preokupacija. Imam svoj mali oltar s tvijim nickom.

Lej, namest da se z mano tuki ukvarjaš, pejd rajš na en dober pregled, da se ti ni Bill Gates ponoč prtihotapu in ti kakšnga čipa vstavu v glavo!
Al pa kakšno demonstracijo začni (na skiroju, da bo bolj zaleglo!), kle je brez haska neumnosti pisarit.
[/quote]

Bilčija se jaz ne bojim pač pa praznoglavih ignorantskih pajacev kot si ti. Bilči po že dobil svoje, ko bo prišel na vrsto.Tudi njega čaka parcela v večnost. Glede na to da mi odgovarjaš na poste se ti tudi ubadaš z mano. Jaz ti odgovarjam iz čiste vljudnosti. Kar se pa video zapisa tiče in njihove vsebine se pa z njihovimi avtorji pomeni, če pa nimaš nekega objektivnega mnenje glede na temo se pač izogni, če pa drezaš vame po vrhu še neumno. Takrat pač dobim veselje. Saj po moje, je tvoji mami kar žal, da ni šla v planned parenthood kliniko. Kaj ti praviš milee moj, a ji je.

[/quote]

reci doktorju, da ti zamenja tablete al pa da ti dozo poveča.Ker očitno gre pri tebi za hudo bi-polarno motnjo. V primeru, da si namišljuješ zgodbe sproti pa bodi vsaj dosleden. To so današnji posti o tvojem dopustu.

multinick5

4 Avg 2020 15:41
VEMkerVEM je napisal/a: ↑Oglašam se z Maldivov. Farmacevtska mafija je rekla, da sem opravil dobro delo in mi nakazala 4 milijončke. 🙂 Tvojo lokacijo so že izsledili in te bodo kmalu čipirali. Prav tako tudi ostale, ki se še upirate. V roku enega tedna boste vsi počipirani, sploh ne boste vedeli, ker vam bodo izbrisali spomin in naložili program, po katerem boste samo še delali in nosili denar v skupno blagajno. Jedli in spali boste pa na bone. Tudi zapisi o tem na forumih in po netu bodo brisani, v enem tednu bodo izbrisani in uničeni vsi dokazi. Zdaj to lahko povem, ker je faza 1 zaključena.

multinick5

4 Avg 2020 17:35
fajn je napisal/a: ↑A to si tut ti merklova? Prozorna ko steklo. A tebe pa noben ne plačuje? Sj zato pa si spodnja kasta, k nič ne delaš, vlečeš socialno in cele dneve tu visiš. Imam kopalke, tko da se mi nič ne trese. 🙂 jst sm preskrbljen do konca lajfa zdaj. Od tebe bom sploh imel največjo provizijo. Taki kot ti dobijo poseben čip.

multinick5

4 Avg 2020 18:30
Ahjajaaa je napisal/a: ↑Nič hudega. Zdaj dobiš čip in bo vse urejeno. Samo še en teden zdrži, pa bo. Ajd, grem še mal zaplaval brez maske, k pol morm še pospravt stvari v svoji novi vili. Se mi ni dal prej, sem se šele v nedeljo vselil.

Kar se pa mantre o čipu tiče, je pa tole tvoja prihodnost.

https://www.youtube.com/watch?v=KUaEtf1s23w

reci doktorju, da ti zamenja tablete al pa da ti dozo poveča.Ker očitno gre pri tebi za hudo bi-polarno motnjo. V primeru, da si namišljuješ zgodbe sproti pa bodi vsaj dosleden. To so današnji posti o tvojem dopustu.

multinick5

4 Avg 2020 15:41
VEMkerVEM je napisal/a: ↑Oglašam se z Maldivov. Farmacevtska mafija je rekla, da sem opravil dobro delo in mi nakazala 4 milijončke. 🙂 Tvojo lokacijo so že izsledili in te bodo kmalu čipirali. Prav tako tudi ostale, ki se še upirate. V roku enega tedna boste vsi počipirani, sploh ne boste vedeli, ker vam bodo izbrisali spomin in naložili program, po katerem boste samo še delali in nosili denar v skupno blagajno. Jedli in spali boste pa na bone. Tudi zapisi o tem na forumih in po netu bodo brisani, v enem tednu bodo izbrisani in uničeni vsi dokazi. Zdaj to lahko povem, ker je faza 1 zaključena.

multinick5

4 Avg 2020 17:35
fajn je napisal/a: ↑A to si tut ti merklova? Prozorna ko steklo. A tebe pa noben ne plačuje? Sj zato pa si spodnja kasta, k nič ne delaš, vlečeš socialno in cele dneve tu visiš. Imam kopalke, tko da se mi nič ne trese. 🙂 jst sm preskrbljen do konca lajfa zdaj. Od tebe bom sploh imel največjo provizijo. Taki kot ti dobijo poseben čip.

multinick5

4 Avg 2020 18:30
Ahjajaaa je napisal/a: ↑Nič hudega. Zdaj dobiš čip in bo vse urejeno. Samo še en teden zdrži, pa bo. Ajd, grem še mal zaplaval brez maske, k pol morm še pospravt stvari v svoji novi vili. Se mi ni dal prej, sem se šele v nedeljo vselil.

Kar se pa mantre o čipu tiče, je pa tole tvoja prihodnost.

https://www.youtube.com/watch?v=KUaEtf1s23w
[/quote]
A si že čist posran? Ja dddd. Valda si izmišljujem zgodbice. Ta del foruma je za debile z debilnimi zgodbicami. Nalaga se največje neumnosti. Ne išči logike. V teh temah ste vsi tok zabiti, da vas samo zgodbice še zanimajo. Če kdo napiše kaj pametnega, se ga takoj napade, če pa zgodbico, se pa userjete. Dosleden tudi ne rabim bit. V 5 mescih ste prišli iz g5 in čipiranja s cepivom na spreminjanje dnkja s cepivom. Moja prihodnost je v vili na Maldivih, ki sem jo nabavil z denarjem, ki mi ga je nakazala farmacevtska mafija, ker sem njihov lobist. Vsi, ki se pa še upirate pa ste že prijavljeni in dobi vsak svoj čip s koncem tega tedna.

kaj vse je v cepivih, ki jih financira Bill Gates:
https://www.facebook.com/stojakovic.marija/videos/10223463639881846/

Bill Gates ni zdravnik. Še šol ni zaključil in vse kar je dosegel je windowse, ki so operacijski sistem za tiste, ki nimajo pojma o računalnikih. Vsi ostali uporabljamo linuxe, BSD,…ker so boljši operacijski sistem. Samo njemu je bilo glavno to, da je zaslužil in sedaj hoče še večji del pogače.

Sedaj je ves pameten in govori nekaj o cepivih. Za razmislit vam prilagam eno fotko:

[img]https://i.ibb.co/dcvH1hm/116168775-10158987311028487-204659727309232495-n.jpg[/img]

Bravo, dobra fotka!

Sicer pa – se ze dogaja. V Ameriki so s prejsnjim tednom prvi pacienti ze dobili mikrochip v telo!

Bravo, dobra fotka!

Sicer pa – se ze dogaja. V Ameriki so s prejsnjim tednom prvi pacienti ze dobili mikrochip v telo!
[/quote]
V Svedski, ki jo indoktrinirani komunajzerji radi idolizirajo kot ideal ne vem vse cesa, so ze pred leti zaceli z vgradnjo cipov. Pa “vse tiho je bilo”. Zakaj? Jaz ze vem. Ostale to ne zanima.

V Kitajski so ze pred meseci cepili milijone vojakov. Pa vam mediji tega niti povedali niso. Zakaj? Jaz se zem. Ostale to niti zanima ne.

Zato, ker je v Sloveniji je 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} populacije opranoglavih anti-Amerika, anti-kapitalizem, anti-… in pro-kolektivizem na vseh nivohih in pro big government KOMUNAJZERJEV brez da bi se tega sploh zavedali. Tako tisti, ki se imate za leve in desne.

part 3!

V Svedski, ki jo indoktrinirani komunajzerji radi idolizirajo kot ideal ne vem vse cesa, so ze pred leti zaceli z vgradnjo cipov. Pa “vse tiho je bilo”. Zakaj? Jaz ze vem. Ostale to ne zanima.

V Kitajski so ze pred meseci cepili milijone vojakov. Pa vam mediji tega niti povedali niso. Zakaj? Jaz se zem. Ostale to niti zanima ne.

Zato, ker je v Sloveniji je 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} populacije opranoglavih anti-Amerika, anti-kapitalizem, anti-… in pro-kolektivizem na vseh nivohih in pro big government KOMUNAJZERJEV brez da bi se tega sploh zavedali. Tako tisti, ki se imate za leve in desne.
[/quote]

ja, ja ti vse veš in samo ti, ker ti m a f i j a daje podatke, a ne…črnosrajčnik

Vse kar je Bill Gates predlagal da se izboljša dostop do zdravniške oskrbe, tudi cepiva, ker je to le en del kar naredi državo napredno. Slovenci nimamo po 8 otrok kot v neki indiji pa še nahranit jih ne morejo. En ali dva, oba zdrava do penzije pa še lahko za ostarele starše poskrbita, ker po svetu nimajo penzij, domov za ostarelih, asistentk na domu za duševno prizadete ki jih plača država, nimajo niti zagarantirane minimalne plače, kaj šele zdravstveno zavarovanje ali pa luksuz kot so turistični boni….

Zato pa imajo preveč otrok, ker dva ali trije itak umrejo pred 10 letom starosti, in potem ostalih pet skupaj napokajo delat da prinesejo domov 2000 rupijev, ki je ne vem, 13 evrov mesečno. Posledica pa je preobremenjeno kmetijstvo in itak prekomerno število prebivalstvo, ki si nikoli ne izboljša življenjskih razmer. Zato pa je to eden od razlogov da je afrika še vedno tako revna.

Cepljenje pa je samo del načrta ki bi izboljšal življenjske razmere in kontroliral rast prebivalstva v revnih državah z načinom SOCIALNIH SPREMEMB, ne z namernim povzročanjem smrti.

Ste prave budale ko meme slikicam verjamete kot resnico. Kje vam je pamet? Par let po napadu v NY 2001 so se takoj pojavile zarote da naj bi Bush sam privlekel teroriste in jih posedel na letala in ne vem kaj še, pa so drugi lepo rekli da ni res in so razložili z dokazi od FBI ki so bili javno objavljeni. Teleta tu pa rajši enostranski članek o zarotah korone preberete namesto kakšno 100 stransko raziskavo objavljeno v Lancetu…..

Ni vam pomoči če še danes tako razmišljate v 2020. Jaz sem že pred 15 leti nehal gledat televizijo in vse kar gledam je kakšen znanstveni dokumentarec oz berem dolge članke znanstvenih novinarjev. Vam pa je samo važno da se vsedete pred Netflix in trobite govorice ki ste jih slišali na čikpavzi. Saj nima veze če vam normalno razložim kako znanost deluje ali kaj je nasploh gospod Gates rekel. Vi boste v svoje verjeli in mi začeli odgovarjat “da sem slep in ne poznam dejstev”. V redu. Kar začnite tipkat… pa ne meme slikic pozabit!

velik optimist!

ti si pa res en velik D E B I L, ki misli da smo tukaj gor vsi budale, se motiš če misliš da boš s to propagando (plačano) kaj dosegel.

ti si pa res en velik D E B I L, ki misli da smo tukaj gor vsi budale, se motiš če misliš da boš s to propagando (plačano) kaj dosegel.
[/quote]
Kaj je debilko, namesto da ponavljas pamflete o Gates-u, nam raje razlozi kaj ima rusko cepljenje za covid pri celi silni zaroti? No, blejavi imbecil, a to sploh ves? Ti niso bosanski “strucnjaki” razlozili? No, kako to, da se je cepila hcerja Putina? No, IMBECIL??? Kaj ima Kitajsko cepljenje??? Kaj ima Svedsko cipiranje? Proklete slaboumne budale zaradi katerih se sploh ne da normalno pogovarjati. V klletko bi vas bilo treba zapreti, kot opice, pa nagobcnik, da boste tiho.

Kaj je debilko, namesto da ponavljas pamflete o Gates-u, nam raje razlozi kaj ima rusko cepljenje za covid pri celi silni zaroti? No, blejavi imbecil, a to sploh ves? Ti niso bosanski “strucnjaki” razlozili? No, kako to, da se je cepila hcerja Putina? No, IMBECIL??? Kaj ima Kitajsko cepljenje??? Kaj ima Svedsko cipiranje? Proklete slaboumne budale zaradi katerih se sploh ne da normalno pogovarjati. V klletko bi vas bilo treba zapreti, kot opice, pa nagobcnik, da boste tiho.
[/quote]

Prosim, da takoj prenehate z žaljenjem (dobili smo precej pritožb) na forumu, sicer bomo vaš IP blokirali !

Prosim, da takoj prenehate z žaljenjem (dobili smo precej pritožb) na forumu, sicer bomo vaš IP blokirali !
[/quote]

To pa že ni zapis medoverja. Eni teoretiki zarot ste večina poosebljeni žalilci in psihopati, pa še kar pišete v istem tonu. Ko dobite vprašanje, katerega odgovora ne preberete na vaših info straneh in v filmčkih, zamrznete. In isto imate zdaj problem, ko Putina in njegovega cepiva ne morete povezat z nobeno od zgodbic kako nas bodo vse počipiral in ustanovil novi tretji rajh, dokler ne bi nekdo nekaj naumil in napisal svojo teorijo na net. To pa res razmišljate s svojo glavo… not.
Kljub vsemu gre samo za iskanje cepiva in ko bo eno tako varno, preverjeno in dosegljivo, se bo šele vse skupaj umirilo. Do takrat pa bodo ukrepi proti širjenju virusa.
In ja, pisanje da je nekdo plačanec farmacevtske mafije ni nič drugega kot žalitev in odraz neciviliziranosti in nezmožnosti normalnega pogovora.

ma ta je trčn ni normaln….jebeš https://www.ergochord.com/cenik to cepivo ušivo…sj najlaži je ustrahovt itd. Tako se potem naivneži in paničarji takoj https://www.rcl-group.com/ERP-Microsoft-Dynamics-365-Business-Central/]https://www.rcl-group.com/ERP-Microsoft-Dynamics-365-Business-Central/ cepijo xD  https://www.bodygain.si/blog/sportni-napitki/izotonicni-napitki]https://www.bodygain.si/blog/sportni-napitki/izotonicni-napitki

New Report

Close