Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Bine si misli da je ful kulski

Bine si misli da je ful kulski

Res mi gre na živce z njegovimi izrazi, da more bit vse cruncy, pa tasty pa bla bla bla.. A ne more preprosto reči hrustljavo in okusno… Kot da je en sestnajstletnik…

Pa saj je cool.
Ozri se raje na novinarje kakšne besede uporabljajo.

Meni je totalno beden.samoklican vrhunski chef…japajade..ni cudno da vse projekte ki se jih loti takoj propadejo.nima drugega dela kot po tv skakat.pravi vrhunski kuharji nimajo casa za take oslarije.

Saj je ful kulski. Samo nekdo ga je nategno, da zna kuhat.

Hahaha, pa točno to pravi moj 14-letni sin 🙂
Da misli, da je frajer, v bistvu je pa “kr en”.

A mu laufa tisti fensy lokal. kjer naj bi imel neko fensy ponudbo? Tam nekje v stari LJ.
Meni grejo tudi ti kuharji čez vse platformo. Bine & company.

Ni ga čez domačo jedačo, v eni kmečki gostilni z vrtom. Brez finoče.

Filana rebrca, tenstan krompir, skleda solate in jasno najprej goveja župca z domačimi rezanci.
Ali pa kakšne enoločnice s kosom domačega kruha. …….. ali pa pohan piščanc, pečene postrvi s česnom!! mmmmmmmmmmmmmmmm
To afnarijo, kar oni zganjajo + vse preplačano – to je en muzlar ala politikant, ki še diha na škrge in ve, da ga čaka zelje v arestu! Pa bejbe, suhe kot štil od metle.

In zdaj s to brado opleta po kuhinji? Faaaaaak. 🙁 Pa da mi prešlata 9x eno hrano? Se sklanja nad njo, kam bo zapičil rožmarin?? Ga ni denarja, ga ni centa, da dam za tak futer!

A mu laufa tisti fensy lokal. kjer naj bi imel neko fensy ponudbo? Tam nekje v stari LJ.
Meni grejo tudi ti kuharji čez vse platformo. Bine & company.

Ni ga čez domačo jedačo, v eni kmečki gostilni z vrtom. Brez finoče.

Filana rebrca, tenstan krompir, skleda solate in jasno najprej goveja župca z domačimi rezanci.
Ali pa kakšne enoločnice s kosom domačega kruha. …….. ali pa pohan piščanc, pečene postrvi s česnom!! mmmmmmmmmmmmmmmm
To afnarijo, kar oni zganjajo + vse preplačano – to je en muzlar ala politikant, ki še diha na škrge in ve, da ga čaka zelje v arestu! Pa bejbe, suhe kot štil od metle.

In zdaj s to brado opleta po kuhinji? Faaaaaak. 🙁 Pa da mi prešlata 9x eno hrano? Se sklanja nad njo, kam bo zapičil rožmarin?? Ga ni denarja, ga ni centa, da dam za tak futer!
[/quote]

komaj sem spravil domačo kuhno v red. Moja žena je bila prepričana, da je edina prava kuhna ta, ki jo reklamira đejmi, pa bine pa ta kuharski šoder… vsi smo imeli probleme s prebavili, od laktozne do, take preobčutljivosti onake…….pol mi pa je zavrelo in sem za pol leta prevzel kuhno, zanimivo da je ona celo shujšala, problemov z prebavili ni več, enako ni več kitajskega, mehiškega, orientalskega…….sranja v kuhni, pač pa se je vrnila svinjaka mast, kislo zele, repa, goveja župa, sistem iz vrta na mizo se je vrnil in še denarnica se je malo porihtala.

Meni se ne zdi nič posebnega. Ti izrazi so na splošno moteči. Slovenski so lepi. Tudi to z urbano kulturo, urbanim ne vem kaj…(((. Ljudje, govorite slovensko !

Bine si o sebi lahko misli karkoli, ampak je navaden pozer.

Sami ste krivi. Njegov ultra nadležen “top” ste spremenili v žargon. Upam, da ne boste sledili še z ostalimi kul wannabe izrazi.

Dokler časa on tole svoje poziranje proda, bo tako delal. Po tem se loči od drugih in zato v tej temi še nihče ni vprašal: kdo je Bine? Dejstvo je, da vsi veste kdo je in to je to. On od tega živi.

komaj sem spravil domačo kuhno v red. Moja žena je bila prepričana, da je edina prava kuhna ta, ki jo reklamira đejmi, pa bine pa ta kuharski šoder… vsi smo imeli probleme s prebavili, od laktozne do, take preobčutljivosti onake…….pol mi pa je zavrelo in sem za pol leta prevzel kuhno, zanimivo da je ona celo shujšala, problemov z prebavili ni več, enako ni več kitajskega, mehiškega, orientalskega…….sranja v kuhni, pač pa se je vrnila svinjaka mast, kislo zele, repa, goveja župa, sistem iz vrta na mizo se je vrnil in še denarnica se je malo porihtala.
[/quote]

Čista desetka 🙂 domače, slastno in dobro. Bravo :)))

Ti trije cepci se obnašajo kot , da so nevrokirurgi, pa vsi vemo, da so na kuharsko šolo vedno hodili najbolj zabiti primerki, ti, ki jim ni šala matematika, ker so na kaki strojni mulci mogli znat tud kaj zračunat..
Bolano do konca…pa za slovenceljne nategovat več kot odlično:)

New Report

Close