Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bine Volcic

Bine Volcic

Zivjo, ce kdo ve ker jaz nisem dobro razumela v kaj Bine Volcic namoci petersiljeva stebelca, koliko casa in za kaj jih porabi. Ta teden je bil najboljsi od vseh oddaj. Hvala

Dober je, vendar se mi dozdeva, da v zadnjem obdobju ne ve več, kaj bi počel, se je namreč že izkuhal in po moje tam v Prekmurskih ravninah mu posel ravno ne cveti, ker so ljudje skromni in z malim zadovoljni.

To kuharsko preseravanje se za eno piškavo malo Slovenijo ne izzide. Ne MasterChef, ne Ana Roš, ne Tomaž Kavčič. Slovenija se prehranjuje v Lidlu in hoferju. Za minimalca je to to.

Stebla peteršilja je namočil v mešanico kisa, vode in soli. Sigurno tudi malo sladkorja, da ostane zeleno. Enako, kot vlagate zelenjavo.

Odgovor na objavo uporabnika
Ni denarja, 22.03.2025 ob 17:50

To kuharsko preseravanje se za eno piškavo malo Slovenijo ne izzide. Ne MasterChef, ne Ana Roš, ne Tomaž Kavčič. Slovenija se prehranjuje v Lidlu in hoferju. Za minimalca je to to.

K njemu ne hodijo družine, evente zakupijo podjetja za team bulidinge vodstvenih kadrov in ljudje z denarjem… Pa za kakšne rd ljudi ki imajo vsega preveč….  Podobna klientela kot v michelin gostilnah.

Odgovor na objavo uporabnika
elita582, 23.03.2025 ob 10:16

K njemu ne hodijo družine, evente zakupijo podjetja za team bulidinge vodstvenih kadrov in ljudje z denarjem… Pa za kakšne rd ljudi ki imajo vsega preveč….  Podobna klientela kot v michelin gostilnah.

Družine iz našega okoliša kupujemo v Eurospinu. Včasih še za tam zmanjka.

Bine Volčič pa se preserava s tistimi umetniškimi dragimi minimalnimi obroki, za katere je vse manj ljudi, ki si jih lahko privoščijo.

Oh, mi smo čisto normalna, navadna družina, pa smo mojega abrahama praznovali pri Ani Roš.

Sladko kisli naliv.

New Report

Close