Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bingljajoči Elvis…

Bingljajoči Elvis…

Saško, da te razočaram… Preko meje ni ne mojega cucka, ne tvojega Elvisa. Hmmm… Ali pa so ju tako dobro skrivali, barabe. Bo treba preko luže – tam se vsaka bedarija najde (baje) ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

V soboto grem čez zahodno mejo.Pa ti lahko tisto neumnost pogledam.

A res? Poglej mi, koliko stane, bitte, bitte, bitte… Če je manj kot 5 jurjev, je ok. Ga kupim. Res. Ampak samo tistega z migajočo glavo – za v avto (take rjave barve so bili). Sicer pa moram še pri nas malo po trgovinah pogledat, ko bom kaj sama v mestu lutala…

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Te magari pokličem,če bom najdu kaj butastega.
😉

Tudi če samo sporočilo pošlješ in rečeš, da imaš pravega za toliko in toliko bo ok (da ne bi kak P. kaj slišal… potem presenečenje odpade).

Še dobro,da si to povedala!Jest bi se drl tko,da bi se me slišalo,čez vso Slovenijo!
😉

:)))))))))))))) Jap. Božiček bo letos silom prilike bolj skromen. Samo nekaj neuporabnega mora biti, je rekel (ima puloverjev, gat, zoknov… dovolj 😉 ). Tisti cucek pa je… Ja, nekaj kar si želi. Čudaki! 😉 :))))))))

Mishika…… veš kaj ti jst priporočam?

Nekej podobnega, leseno je in je tudi na enih fedrih in vrvicah…… dobiš pa pr suhorobarjih! Fajna zadeva, cca 1.000 sit! V avtiču si jo pa namest na armaturno obesiš na špegu! ;))

Ne, ne… Točno tisti cucek mora bit. Samo to očitno velja 😉 :)). Je “vun pasji” 😉 :)))).

In,če ma še kladvo v roki…je pa sploh super!
Da te useka,ko kako neumnost nardiš!
😉

Potem mene nikoli ne bi….

Hahahaha… ta je bila pa dobra 😉 :))))))

ma tebe bi jst skuz sekala!

hihihi

Bla…bla….bla…

A Sinca citiraš? 😉

Veš..od ljubimcev pač najboljše lahko uporabiš….;-))

Et tu, Brutus? 😉 :)))

Valjda!
😉

New Report

Close