Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bio- ali green piling

bio- ali green piling

Kozmetičarka mi je svetovala, naj grem na green piling, ki ima zelo dobre rezultate pri brazgotinasti koži po aknah. Sem malo raziskovala in prišla tako do green pilinga kot tudi do bio-pilinga, ki zgleda isto, le da je nekajkrat cenejši. Zanima me, če je katera od vas delala en ali drug piling, kako to zgleda in predvsem, kakšna je razlika (res tako bistvena, kot je razlika v ceni?).

živjo,

na žalost ne poznam green pilinga, verjetno ga takrat, ko sem bila jaz, še ni bilo, to je bilo pred kakšnimi 8-10 leti. Bila pa sem na bio pilingu, koža 100x boljša že po prvem, sem šla samo 2x. Zdaj po toliko časa spet razmišljam o tem, saj hodim h kozmetiarki na čišenje kože, pa je bolj bogo. Mislim, da bom spet enkrat šla na ta bio piling, da bo za nekaj časa mir. Samo moraš pazit, ker potem ne smeš nekaj časa na sonce. Cen pa ne poznam, pa če je res velika razlika v ceni, bi jaz najprej poskusila z bio pilingom, meni je pomagal,samo nimam brazgotin, samo mozolje.

V kakšnih okvirih pa se gibljejo cene za bio peeling? In kje v LJ ga opravljajo res dobro? Sama nimam nekih brazgotin ali mozoljev, le povečane pore, pa me to malo moti, predvsem v toplejših mesecih, ko ne uporabljam pudra. Pomaga tudi pri tem?

New Report

Close