Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bioenergetik Domančič je bil kdo

Bioenergetik Domančič je bil kdo

Je tu kdo, ki je bil pri njemu? Vam je pomagal ali se nič ne pozna? Kaj pa njegovi učenci? So enako dobri kot on?

Pomaga toliko, kolikor pomaga placebo. Če ne verjameš, tako kot jaz ne, je placebo efekt ničen, in mi ne bi mogel “pomagati”. Poznam pa tudi ljudi, ki so šli k njemu, ker je imel otrok neke resnejše težave z zdravjem, in so šli prvič in zadnjič, ker pri otroku ni možno izvesti placeba ali “zdravljenja” z vero.

Odgovor na objavo uporabnika
matias, 03.08.2024 ob 17:32

Pomaga toliko, kolikor pomaga placebo. Če ne verjameš, tako kot jaz ne, je placebo efekt ničen, in mi ne bi mogel “pomagati”. Poznam pa tudi ljudi, ki so šli k njemu, ker je imel otrok neke resnejše težave z zdravjem, in so šli prvič in zadnjič, ker pri otroku ni možno izvesti placeba ali “zdravljenja” z vero.

Ok, ocitno res nimas pojma o njem. Vera pri tem nima nic. Zdravljenje al kakorkoli zelis to imenovati poteka brez kakega verskega fanatizma.

Stirje obiski so potrebni in si razjasnis pojme. Garancija? Tudi pri uradni medicini jo ni. Gorenje jo ima

Deluje točno toliko, kot deluje katerokoli prepričanje.

Neumnosti!

In če ne verjameš v energije, v prenose energij, bo bolje, da si tiho.

Mimogrede, znanemu slovenskemu bioenergetiku so na evropsko priznanem inštitutu v Italiji na dlaneh izmerili temperaturo 42 stopinj….

Placebo…

Kar na obsevanje, po citostatike, glukozamin, ter po viagro.

Farmacevtska industrija zelo dobro živi ravno zaradi takih Matiasov….

Mi smo peljali hčerko, ker je bil mož trdno prepričan, da ji bo Dumancic pomagal pri težavah z skoliozo (idiopatsko). Sem popustila, drugače ne bi bilo miru v hiši.

Nategancija čista, dedec nas je prepričeval po treh seansah, ma poglejte, kako se je hrbtenica poravnala bla bla bla. Naslednji dan v Valdoltri na RTG seveda črno na belem, krivine so se od zadnjega pregleda še poslabšale (kar je logično, bolezen hitro napreduje). Mož je bil čisto paf in je zabrisal tisto Dumancičevo knjigo v smeti… Pomiril se je šele, ko sem mu povedala, da nisem v tisto koverto nič dala, saj sem vedela, da je blef. Mož je hotel namreč, da mu darujemo 500 EUR. Še bencina za vozakanje na Bled mi je bilo žal.

V MB pa dela njegov učenec Matija s svojo ženo, isti drek. Ubogi ljudje, dali bi zadnji denar, da bi ozdraveli.

Poznam 2 sorodnici, ko sta hodili k njemu, pomagalo ni nič, samo verjetno potenciralo vso njuno negativo, ali pa je ven potegnilo, potem je to ta učinek. Podobno kot Lana Praner  zdravi neozdravljive bolezni. Tudi verjame ena od daljnih sorodnic, otrok pa po več operacija v 3. nadstropju v LJ UKC, pa na protonsko v Italjijo, ta mamica pa verjame, da mu je ona pomagala. nateguni prve vrste za molzenje denarja. Sicer pa pravijo, da denar mora krožit, samo prioritet si moraš sam po zdravi pameti postaviti.

Ma matias je s placebom nastal, zato je pa votel🤭

Doktor vseh doktorjev je skrit globoko znotraj vas samih.

Kaj vam ni jasno. Če je mogoče čutiti dobro energijo pa če je to v določenemu človeku ob katerikoli priložnosti, čutiti negativno energijo človeka. Že med pogovorom in kakšnim nestrinjanjem se začutijo odzivi, to so osnove.

Te energije se lahko usmerijo v človeka in podobno kar se vedno počne s pogovori na vsakem koraku.

Malo bolj vešči čutijo kaj več. Prisotnost močnejših energij, itd.

Takšnim, ki se s tem ukvarjajo je to kot vožnja s avtomobilom

Meni niso hoteli pomagat. Sploh me niso hoteli sprejeti na BLED. No in je žena tega bioenergetika  trdila, da me ne morejo vzeti zato, ker nimajo z mano kaj nardit. In ker mi nikakor ne morejo pomagati , češ da se to zdravi samo operativno! Je rekla, da naj ne dajem dopusta in denarja za nekaj, kar ni učinka!  Imam prolaps črevesja in maternice in to zaudarja okrog mene po blatu iz notranjosti. Na operacijo nočem.

Poznam jih nekaj, ki so bili pri njemu zaradi kroničnih težav z zdravjem. Nobenega izboljšanja razen nahajpanega počutja med in po obravnavi. Ko je deloval v KG je imel ob sebi še sina in nekaj pomočnikov, ljudi pa so obravnavali po enotnem konceptu kot po tekočem traku. Noben zasebnosti, vsi so vedeli za težave ostlih, če je kdo od obolelih na naslednji obravnavi poročal o napredku pa so na ves glas v dvorani trobili, da se je gospodu popravilo stanje.

Škoda časa in denarja.

Samo Bog zdravi kot je zapisano v Bibliji. Ne zdravila ne medicina ne Zdenko. Ni ga ozdravljenega bolnika pri Zdenku. Rakasti bolniki so umrli za rakom, ljudje z ortopedskimi težavami imajo še hujše težave, ljudje z okvarami senzoričnega sistema imajo še vedno okvaro.

Stran vržen denar za nekaj minut okultne prakse.

Tem bleferjem bi morali plačati samo po učinku zdravljenja. in šele po potrjeni diagnozi. Potem ne bi noben delal kar delajo.

izkušnje, 03.08.2024 ob 21:15

Poznam jih nekaj, ki so bili pri njemu zaradi kroničnih težav z zdravjem. Nobenega izboljšanja razen nahajpanega počutja med in po obravnavi. Ko je deloval v KG je imel ob sebi še sina in nekaj pomočnikov, ljudi pa so obravnavali po enotnem konceptu kot po tekočem traku. Noben zasebnosti, vsi so vedeli za težave ostlih, če je kdo od obolelih na naslednji obravnavi poročal o napredku pa so na ves glas v dvorani trobili, da se je gospodu popravilo stanje.

Škoda časa in denarja.

Samo Bog zdravi kot je zapisano v Bibliji. Ne zdravila ne medicina ne Zdenko. Ni ga ozdravljenega bolnika pri Zdenku. Rakasti bolniki so umrli za rakom, ljudje z ortopedskimi težavami imajo še hujše težave, ljudje z okvarami senzoričnega sistema imajo še vedno okvaro.

Stran vržen denar za nekaj minut okultne prakse.

Tem bleferjem bi morali plačati samo po učinku zdravljenja. in šele po potrjeni diagnozi. Potem ne bi noben delal kar delajo.

Slisala sem, da so mojega inštruktorja iz avtosole poslali domov iz onkologije, da si uredi stvari. Dali so mu manj kot mesec dni.

Dve leti kasneje sem ga srecala v Kranjski gori, bil je pri Domancicu. Vprašala sem ga kaj vse je počel, da je ocitno nekaj slo na bolje glede na to, da je se ziv. In je rekel, ni da ni, ampak se vedno sem tukaj in Domancicu je bil neskoncno hvaležen.

Ne vem koliko casa je se zivel, ampak zdravnisko napoved je prezivel vsaj za tri leta in ni bil v slabem stanju, ko sem ga videla.

In ne morete napisati  da ni ozdravil oz pomagal nikomur, ker je dejstvo, da ne poznate vseh, da bi to lahko trdili.

Esp, 03.08.2024 ob 18:00

Ok, ocitno res nimas pojma o njem. Vera pri tem nima nic. Zdravljenje al kakorkoli zelis to imenovati poteka brez kakega verskega fanatizma.

Stirje obiski so potrebni in si razjasnis pojme. Garancija? Tudi pri uradni medicini jo ni. Gorenje jo ima

Nobeno “zdravljenje” ne pomaga, če ne verjameš, že če ti malo logika dela, zakaj je večina teh zdravilcev južnjakov? A Slovenci nimamo “bioenergije” ali smo samo manj vešči goljufanja? Isto v Ameriki bodo “zdravilci” pretežno Mehičani.

Derren Brown Demonstrates How Faith Healers Work

.https://www.youtube.com/watch?v=I0GbjWqgF70

Derren Brown Cures Woman’s Blindness | Derren Brown: Miracle

.https://www.youtube.com/watch?v=KSAxfOSJ9-M

Karla461, 03.08.2024 ob 20:17

Mi smo peljali hčerko, ker je bil mož trdno prepričan, da ji bo Dumancic pomagal pri težavah z skoliozo (idiopatsko). Sem popustila, drugače ne bi bilo miru v hiši.

Nategancija čista, dedec nas je prepričeval po treh seansah, ma poglejte, kako se je hrbtenica poravnala bla bla bla. Naslednji dan v Valdoltri na RTG seveda črno na belem, krivine so se od zadnjega pregleda še poslabšale (kar je logično, bolezen hitro napreduje). Mož je bil čisto paf in je zabrisal tisto Dumancičevo knjigo v smeti… Pomiril se je šele, ko sem mu povedala, da nisem v tisto koverto nič dala, saj sem vedela, da je blef. Mož je hotel namreč, da mu darujemo 500 EUR. Še bencina za vozakanje na Bled mi je bilo žal.

V MB pa dela njegov učenec Matija s svojo ženo, isti drek. Ubogi ljudje, dali bi zadnji denar, da bi ozdraveli.

Vi pa pojma nimate o bioenergiji ane da?

Rožica650, 03.08.2024 ob 17:24

Je tu kdo, ki je bil pri njemu? Vam je pomagal ali se nič ne pozna? Kaj pa njegovi učenci? So enako dobri kot on?

Njegov učenec Susnjara iz Škofljice ne zna pomagat

Kar malo na pamet ne?

Jaz sem po hudi nesreči, po tem ko je medicina dala roke stran, zaradi njega spet na nogah in si sama brišem rit. Zame je BOG.

CLICK BAIT, 03.08.2024 ob 22:58

Njegov učenec Susnjara iz Škofljice ne zna pomagat

Zna pa Šušnjara kasirat, vsake dve leti se mu dvigne tarifa, zdaj že 190€ racuna na 4dni terapije (2022/3) mogoce po inflaciji celo vec… Ugl. Bz, ni imel toplih oz vrocih rok, nategval je s splosno znanimi nasveti pa svojo zgodbo sina je prodajal ugl. Stran vrgla cas denar in mozgane takrat !!!

Saj so vsi Domančičevi učenci Slovenci. Vem za Križajevega sina. Domančić je Dalmatinec.

Se pa strinjam, da upanje in molitve pomgajo in celo zdravijo. Seveda je treba poskrbeti za zdravo prehrano, vodo, manj stresa, gibanje, normalne misli…  Bog zdravi. Organizem se v nekaj mesecih popolnoma prenovi, stare celice zamenjajo nove celice, regeneracija pa poteka različno za vsa tkiva. Samo živčne celice nimajo sposobnosti obnavljajnja.

Na tisoče kanceronegih bolnikov, ki jim je uradna medicina določila nekaj tednov življenja (kako si barabe sploh upajo), ke opustila zdravljenje v ustanovah in se sprijaznilo s koncem. Mnogi so živeli še dolga leta ali celo popolnoma ozdraveli. Noben od teh ni bil pri Domančiću.

povsod enako, 03.08.2024 ob 23:06

Saj so vsi Domančičevi učenci Slovenci. Vem za Križajevega sina. Domančić je Dalmatinec.

Se pa strinjam, da upanje in molitve pomgajo in celo zdravijo. Seveda je treba poskrbeti za zdravo prehrano, vodo, manj stresa, gibanje, normalne misli…  Bog zdravi. Organizem se v nekaj mesecih popolnoma prenovi, stare celice zamenjajo nove celice, regeneracija pa poteka različno za vsa tkiva. Samo živčne celice nimajo sposobnosti obnavljajnja.

Na tisoče kanceronegih bolnikov, ki jim je uradna medicina določila nekaj tednov življenja (kako si barabe sploh upajo), ke opustila zdravljenje v ustanovah in se sprijaznilo s koncem. Mnogi so živeli še dolga leta ali celo popolnoma ozdraveli. Noben od teh ni bil pri Domančiću.

A si vse spremljala in poznala, da ves kje so hodili? Dej, ne klati neumnosti.

CLICK BAIT, 03.08.2024 ob 23:06

Zna pa Šušnjara kasirat, vsake dve leti se mu dvigne tarifa, zdaj že 190€ racuna na 4dni terapije (2022/3) mogoce po inflaciji celo vec… Ugl. Bz, ni imel toplih oz vrocih rok, nategval je s splosno znanimi nasveti pa svojo zgodbo sina je prodajal ugl. Stran vrgla cas denar in mozgane takrat !!!

Domančičevi zdravilci ne smejo kasirat! Ima stroga navodila glede kasiranja. Samo prostovoljni prispevki anonimno!

‘Zdravljenje’ z energijami ne gre razumeti kot klasično zdravljenje s kemikalijami. Ne moremo govoriti, da te ‘bioenergetik’ ozdravi. Če jemljemo človeško telo kot energetsko strukturo, potem je pomembno vzpostaviti pravilno stanje ali pretok energije skozi telo. To naj bi počeli ‘bioenergetiki’. Z urejenim stanjem teh energij se telo samozdravi. Vzhodnjaki pravijo, da je vzrok različnih bolezni blokada pretoka energije na različnih nivojih. Fizikalno gledano smo živa bitja nekakšen zgoščen energijski sprejemnik in oddajnik valovanj. Nikola Tesla, največji genijalec moderne dobe, je rekel, da bo človeštvo naredilo velik korak naprej šele takrat, ko se bo pričelo ukvarjati z nefizikalnimi pojavi.

Tako nekako. Blokade v telesu naj bi se lahko odpravilo tudi s pomočjo različnih tehnik meditacije, sproščanja, samosugestije… pristna molitev je lahko tudi v pomoč, zakaj pa ne, ker gre za mešanico tehnik. Blokade v telesu naj bi povzročala predvsem t.i. negativna čustva kot so jeza, sovraštvo, strah, pretirana zaskrbljenost…

Jaz imam polno teorije, ampak nimam pa denarja za odpravo blokad.

V bistvu je zadeva ful simpl. Blokade so napačna prepričanja in teh  je lahko dobesedno na milijarde, še iz preteklih življenj, ne samo tega. Jasnovidci jih lahko vidijo v avri. Pomagajo cel kup metod, da se ta prepričanje spremenijo in človek pride bližje bogu. Najprej je treba doumeti, da je človek v svojem bistvu diamant, da je tam srečen, božji,… napačna prepričanja, in dejanja pa so dreek na njem. Evolucija gre v tem, da se človek dvigne kot lotos iz blata. Tudi blato mora biti, ampak cilj je lotosov cvet nad vodo….

In najlažji način je preko boga, da on počisti s temi “vrtinci” energij…. sej pomaga tudi psihoterapevt, bioenergetik in še milijon drugih stvari od afirmacij, itd. itd. ampak preko boga gre najhitreje, ampak najbrž tudi najtežje za povprečnega zahodnjaka.

Blokade v telesu naj bi povzročala predvsem t.i. negativna čustva kot so jeza, sovraštvo, strah, pretirana zaskrbljenost…

Bravo, točno to!!!

New Report

Close