Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bioenergetik Domančič je bil kdo

Bioenergetik Domančič je bil kdo

“Mi smo peljali hčerko, ker je bil mož trdno prepričan, da ji bo Dumancic pomagal pri težavah z skoliozo (idiopatsko). Sem popustila, drugače ne bi bilo miru v hiši.”

Lahko prebereš v knjigi od Barbare Ann BRennan, da je imela dobre rezultate pri  zdravljenju krive hrbtenice. Opisano je tudi, kako je do tega prišlo. V preteklem življenju se je puščica zarila v ta del…. In je morala to puščico iz pretekosti odstraniti.

Pa ti ljudje – če so resnični bioenergetski zravilci – pač razviti, vam berejo tudi misli in vaša pretekla dejanja,… vidijo….

Odgovor na objavo uporabnika
Meni niso hoteli dat bioenergije, 03.08.2024 ob 21:06

Meni niso hoteli pomagat. Sploh me niso hoteli sprejeti na BLED. No in je žena tega bioenergetika  trdila, da me ne morejo vzeti zato, ker nimajo z mano kaj nardit. In ker mi nikakor ne morejo pomagati , češ da se to zdravi samo operativno! Je rekla, da naj ne dajem dopusta in denarja za nekaj, kar ni učinka!  Imam prolaps črevesja in maternice in to zaudarja okrog mene po blatu iz notranjosti. Na operacijo nočem.

to kar ti opisuješ se res ne da drugače rešit kot z operacijo. Saj operacija če je nujna je ok. Kar korajžno pojdi na operacijo.

Ne sme, 04.08.2024 ob 09:56

CLICK BAIT, 03.08.2024 ob 23:06

CLICK BAIT, 03.08.2024 ob 22:58

Rožica650, 03.08.2024 ob 17:24

Je tu kdo, ki je bil pri njemu? Vam je pomagal ali se nič ne pozna? Kaj pa njegovi učenci? So enako dobri kot on?

Njegov učenec Susnjara iz Škofljice ne zna pomagat

Zna pa Šušnjara kasirat, vsake dve leti se mu dvigne tarifa, zdaj že 190€ racuna na 4dni terapije (2022/3) mogoce po inflaciji celo vec… Ugl. Bz, ni imel toplih oz vrocih rok, nategval je s splosno znanimi nasveti pa svojo zgodbo sina je prodajal ugl. Stran vrgla cas denar in mozgane takrat !!!

Domančičevi zdravilci ne smejo kasirat! Ima stroga navodila glede kasiranja. Samo prostovoljni prispevki anonimno!

Ne drzi. Kao uporabnina prostora se placuje in je tarifa. Na koncu prostovoljni prispevki.

Pred leti v Kranjski Gori ni bilo nobene uporabnine. Vsak je na koncu prispeval kolikor je sam želel.

Nekaj let nazaj so mi domačini v Zadru povedali zgodbo o Domančiču. Pozabila sem, s katerega otoka blizu Zadra izvira ta gospod (Šolta?). Tam je v svoji hišici zdravil ljudi iz bližnje in daljnje okolice. Večini pacientov je že ob vstopu v njegovo sobico natančno povedal, katera bolezen jih teži. Ta čarovnija je bila seveda nepojemljiva. Potem so ljudje ugotovili, da je v čakalnici med pacienti vedno nekaj starejših krajank, ki pridno zbirajo informacije o bolnikih in jih takoj posredujejo zdravilcu. Po tem so ga domačini izgnali z otoka. “I primili ste ga jedino Slovenci”,  zaključijo pripoved.

Mogoče gre res za legendo. Saj ni vedeževalec. Vedno na začetku vpraša kaj te muči in ti ne daje diagnoz.

@Primorc en
Kaksni so to nefizikalni pojavi?

kandelabr, 04.08.2024 ob 13:02

@Primorc en
Kaksni so to nefizikalni pojavi?

V osnovi je vse kar se dogaja v naravi fizikalni pojav in nič ni ‘nadnaravnega’. Najbrž je imel v mislih pojave, ki jih (še) ne znamo in moremo meriti, take, ki jih ne zmoremo oz. ne znamo niti opazovati. Še najbližji izraz za ‘nefizikalno’ bi lahko bil ‘duhovno’, ki pa ima pridih ezoterike kjer znanost pride do svojih trenutnih meja in se prične filozofija, religija itd.

Lana nič ne zdravi. Dela slabo. Imam osebne izkušnje. Samo za denar se ji gre.

Sem prebrala kar nekaj knjig na temo bioenergije. In očitno je, da ljudje pojma nimajo. Ampak dobesedno nimajo pojma.

Kdor ga pa ima, se pa z ljudmi igra kot z robotki  na daljavo.

New Report

Close