Naslovnica Forum Starševski čvek bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ

bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ

zELO SEM PRESENEČENA, DA JE TERAPIJA ZASTOJN?? pROSTOVOLJNI PRISPEVEK! kDO IMA KAKŠNE IZKUŠNJE Z NJIM, DOBRE ALI SLABE, PROSIM PODELITE Z MENOJ, PELJALA BI SINA Z ALERGIJAMI. HVALA

Čim dlje stran od njega.
Prostovoljni prispevki, japajade. Še ena natega več.
Bila tam z otrokom, ni šans, da karkoli “izvaja” na mojem otroku!

kakšno je plačilo?

Mojga fotra je pa spet na noge postavil in mu je seveda za to tudi plačal.

S punčkami in sama bila, sicer ne konkretno pri Zdenku, temveč pri enem njegovih učencev. Zelo zadovoljna.

Daš, ne daš, tvoja odločitev. Rekel ni nič, sem mu kar na mizi pustila denar (četrti dan) in odšla.

Hči “zdravi” sicer en izmed domančičevih učencev- način terapije je isti. No, mi smo zelo zadovoljni. Kar se pa tiče plačila, prostovoljnih prispevkov pa ne vem kako je s tem.

cena je odvisna, kje izvaja terapijo. če mora najet prostor, mu plačaš del najemnine, eni pa delajo doma in je samo prostovoljni prispevek. Ima kdo izkušnje z alergijami in astmo, je bilo potem bolje? hvala da kaj napišete !!

Kaj se smatra pod prostovoljni prispevek:

Nemogoče je določiti ceno zdravju, saj le to ne pozna denarja. Težko je tudi ovrednotiti nekaj kar je nam vsem dano, nekaterim manj, nekaterim več. Pa vendar bi bolan človek dal ves denar tega sveta za ponovno ozdravitev. Etični Kodeks zdravilcu ne dovoljuje, da bi terapiji postavljal ceno. Kot zdravilec ne poznam cenika. Tako delujem brezplačno, pa vendar sem vesel vsakršnega prostovoljnega prispevka, ki mi ga lahko predate po zaključku terapij.

Kaj pa naj bi zdravili in ozdravili:
Zdravim vse bolezenske vrste, saj so vse ob pravočasnem zdravljenju ozdravljive, prav tako večina tistih, ki so za uradno medicino še uganka.
Npr. gangrena je za uradno medicino še uganka pri nas jo ozdravimo v štirih dneh in ni potrebna amputacija uda.
Spodaj je naštetih le nekaj bolezni in težav s katerimi se terapevti največkrat srečujemo:

– Alergije,
– Alzheimerjeva bolezen,
– Artroza,
– Astma,
– Bolezni psihe, glave
– Bolezni otrok
– Črevesje,
– Degenerativne bolezni pljuč,
– Diabetes,
– Epilepsija,
– Gangrena,
– Hemeroidi,
– Herpes,
– Išijas,
– Jetra,
– Kifoza,
– Krčne žile,
– Ledvica,
– Mastitis,
– Mehur,
– Menstrualne težave,
– Migrena,
– Moški problemi (neplodnost, problemi z modi..)
– Nevromuskularne bolezni,
– Oči,
– Problemi z holesterolom,
– Problemi z hrbtenico,
– Problemi z krvjo,
– Problemi z ušesi,
– Putika,
– Revmatoidni artritis,
– Sinusi,
– Skolijoza,
– Srce,
– Ščitnica,
– Tumorji,
– Želodec,
– Ženski problemi (bolna menstruacija, neplodnost..)
– Žolč, …

Mi našega 4-letnika s PP (težji zaostanek v razvoju) zdravimo pri enem od učencev Z.D.

Meni je vseeno, če imate nekateri predsodke, jaz vem, da mu pomaga. Tale naš zdravilec sicer res ne dela svetopisemskih čudežev, vendar je naš deček v zadnjem mesecu ali dveh (odkar smo se odločili za to vrsto zdravljenja) pokazal lep napredek v razvoju (začel je smiselno govoriti in njegovo razumevanje je strmo poskočilo). Zato se bomo držali teh terapij, ker smo nad moderno medicino bolj ali manj obupali.

S plačilom je tako, da je kao. zastonj, ampak meni je normalno, da smo dali kuvertico (kolikor nam normalno znese, ker nismo glih pri najbolj bogatih).

Nisem prej nikoli prehudo verjela v tele zadeve, zdaj pa, ko na svojem sinu opažam pozitivne spremembe,verjamem in sem zelo hvaležna za tovrstno pomoč.

naša izkušnja je bila taka: ker nismo najbolj pri denarju, smo mu pač pustili nekaj denarja, ne ravno veliko (a več kot dovolj, glede na to, da kao ne zahteva “nič”), a zgleda da tam njegova žena & company, ki pobirajo denar, “na skrivaj” beležijo vrstni red, kdo je prinesel katero koverto (to je opazilo več ljudi), in naslednjič so mojega hudo bolnega očeta (ki je zdaj že pokojni), tako šikanirali, da mi je slabo, ko se spomnim… Bil je vse štiri dni čisto zadnji na vrsti, tako da je v hudih bolečinah čakal po par ur, Domančič je vmes še čvekal in se delal neumnega, ko je moj oče skoraj edini še čakal, in na koncu ga je kao vzel “ajde, še ti” in mahal nad njim morda minuto ali dve, medtem ko se je enim “posvečal” čez 20 minut… pa še tisti dve minuti se je nekaj naokrog zafrkaval in pogovarjal s temi svojimi kompanjoni, tako da mojega očeta še pogledal ni… le parkrat je potegnil po zraku okrog njega… Hja, to pa je BIOENERGIJA…

Pa mu ni dal ravno treh evrov, puščal mu je nekje okrog 50eur, ampak 12.000 bivših SIT očitno ni dovolj, da bi “cenjeni” gospod pet minut mahal okrog hudo bolnega človeka… To je njegova “plemenitost”, kako rad “pomaga”… (ja, polniti svojo denarnico)
Bodite brez skrbi, da je poskrbel za svoj zaslužek, saj nima zastonj jaht pa ne vem česa vse….

Potem pa še prodaja tisti svoj DVD, ki pa stane 150 eur!!!
Res, slabo mi je, ko se samo spomnim nanj… kako skorumpirana oseba… 🙁(

ja,smo bili cela družina,mu nismo plačali nič.
oziroma smo bili pri njegovem učencu

čez pol leta smo šli še enkrat n takrat smo pustili cca 80 evrov

Ja,tako kot pravi,če daš daš,če ne pa ne

Zdravimo se enem njegovih učencev. Rezultati so odlični. Vzame si čas in obravnava ni odvisna od denarja, ki ga pustiš. Pustiš v kuverti po 4 terapijah.
Sem pa slišala, da imajo pri Domančiču tako gnečo, da naročajo šele po 6. mesecu. Zato sem tudi raje šla k njegovem učencu. Je pa res, da morajo biti preverjeni…

Sicer pa je tako, da sem tudi sama slišala, da se včasih Domančič obnaša … ne ravno najlepše. Mislim, pa da je to bolj trenutni “navdih” ne pa da je odvisno od denarja.

jaz sem bila enkrat pri domančiču in moram priznati da so se težave nehale.Imela je hudo astmo in napade ampak po tej terepiji so se napadi zmanjšali in niso bili več tako hudi.Nam je pomagalo.Kar se plačila tiče,mu daš v koverto kolikor sama zmoreš.no vsaj takrat je bilo tako.
ps.moj mož ni bil zato,jaz pa sem hotla poskusit če bo kaj pomagalo in je.zelo sem mu hvaležna,kajti napadi sedaj in prej je velika razlika.

ps govorila sem za hčerko ker je bila res grozno bolana.sedaj se je stanje stabiliziralo,ostala je še blaga astma in celiakija.bolnic pa na srečo ne obiskujemo več,razen kakšnih pregledov.Hvala bogu da se je nehalo,ker bilo je zelo naporno in živčno 5 let,njenega začtnega življenja.Po obisku so se težave omejile,vendar je normalno da ne gre tako hitro.

Kako pa izgledajo terapije v Lj. na Mesarski? Kako velike so skupine?

GHJK, MI LAHKO PROSIM ZAUPAŠ IME IN ŠTEVILKO TEGA DOMANJČIČEVEGA UČENCA, JAZ BI PROBALA Z NAŠIM MALČKOM, KI JE ALERGIK.KJE SE NAHAJAJO?

HVALA ZA ODGOVOR!

Ali mi lahko katera zaupa številko katerega od Domanjčičevih učencev. Zanimajo me tudi vaše izkušnje, kako se je obneslo.
Peljala bi malega, ki je alergik.

Hvala in lp.

Jože Rat Škrabar je odličen terapevt in človek z velikim srcem. Preverjeno. Toplo priporočam vsem!!!

Vsa moja družina, vključno z mojima otrokoma, se zdravi po Domančičevi metodi in sicer pri gospodu Željkotu v Grosuplju, ki pa je sigurno najboljši učenec od Domančiča, saj je pozdravil pri obeh otrocih hudo astmo in hude alergije…Če nebi bilo njega, tudi zanositi nebi mogla, kajti po nekajkratnih poskusih z umetno zanositvijo, so mi med vrsticami rekli, da če želiva otroke naj razmisliva o posvojitvi. Moji mami, ki ima multiplo sklerozo že sedem let, se je stanje po dveh terapijah popravilo vsaj za 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Lahko bi pisala še in še kaj vse sem videla med terapijami. Z eno besedo ČUDEŽI! Tudi jaz sem bila nejeverni Tomaž, glede bioenergije, dokler nisem spoznala zlatih rok gospoda Željkota.
Spoznala sem, da ni dobro zavračati nekaj, kar ne poznam oziroma negirati nekaj, kar ne razumem.

Kolk ma pa ta Željko številko?

Se opravičujem za zamudo. Njegovo številko sem imela shranjeno v mobitelu, ki pa je povarjen, tako da sem morala malo prebrskati.
Njegova številka je 041/ 503-051, dela v Grosuplju, ime pa mu je Željko Šušnjara.

Upam, da bo pomagal tudi vam, tako kot je nam!

Hvala

Marjetica 37, kje pa si bila pri Jožetu – jaz sem bila pri njemu, ko je še delal na štajerskem koncu, mi je ful pomagal, ima človek izkušnje.. A se je očitno zdaj preselil k primorcem? Hvala za informacije in spletno stran, da bom zdaj bol na tekočem, ga bom šla kaj na primorsko obiskat.

pa še to sem se spomnla, ko berem ANI, tud moja kolegica je bla pri Jožetu, ni mogla zanosit par let. Je potem morala prit z možem in kaj je bil rezultat – da je čez en mesec zanosila! Se je pa z njima bolj pogovarjal in kokr mi je rekla, ju je pripeljal do tega, kaj je vzrok zakaj nista zanosila. Kokr mam filing, da je šel Jože dlje od Domančiča in ne dela klasičnih bioterapij, ampak razčiščuje vzroke težav.

ANI zares ti hvala za telefonsko št. Pa ta Željko zdravi tudi hujše bolezni,npr. tumorji..?

New Report

Close