Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika bioform ananas

bioform ananas

POZDRAVLJENI!

RADA BI VEDELA KAJ VEČ O BIOFORM ANANAS KAPSULAH ZA HUJŠANJE OD PODJETJA KESTER D.O.O.! VEČKRAT SEM VIDELA ŽE TA OGLAS V RAZNIH REVIJA IN ME ZANIMA, ČE JE KATERI OD VAS ŽE IMEL KAKŠNE IZKUŠNJE S TEMI KAPSULAMI IN ČE DELUJEJO, TER ČE POTEM OBDRŽIŠ SVOJO TEŽO, ČE SE TRUDIŠ IN ZAČNEŠ ZRAVEN TELOVADITI ITD.VEM, DA TE VRSTE TABLET NI DOBRO UŽIVATI, A SAMA BI RADA DOBILA NEKO MOTIVACIJO S TEMI TABLETAMI, DA BI LAHKO POTEM TELOVADILA IN POSKUŠALA OBDRŽATI TEŽO.

TOREJ PROSIM VSE, KI POZNATE TE TABLETE, DA MI KAJ NAPIŠETE O NJIH, ZA ODGOVOR SE VAM ŽE V NAPREJ NAJLEPŠE ZAHVALJUJEM!!

LEPO POZDRAVLJENI!
TARA

vrži proč pa idi laufat!!!

Lep pozdrav!

NIKAKOR ti ne svetujem zapravljati denar za take neumnosti. Reklama je zgolj napihnjena in skomercializirna, da bi pritegnila potencialne kupce. Sama sem v medicinski stroki in sem kapsule naročila iz gole radovednosti. Vse, kar obljubljajo ni resnično. Po tabletah se celo še dodatno zrediš, saj si prepričan, da lahko ješ vse, pa boš hujšal, a je proces prej obraten. Poleg tega kapsule vsebujejo več kot preveliko dozo ananasa, kot ga potrebuje naše telo. Prav tako niso priporočljive za ljudi z želodčinimi težavami oz. s težavami z jetri. Premalo časa so na tržišču, da bi bilo možno prevideti vse možne učinke na ljudi. Namesto tega poudarjajo ”pozitivne ”plati, ki pa jih ni. Kapsule sem vrnila, zraven pa še napisala pismo s podobno vsebino kot zgoraj. Denar sem po nekaj tednih čakanja na srečo dobila v celoti vrnjen.

Tudi na forumu hujšanje je bilo o tem veliko govora. Najbolje, da pogledaš. Večina jih je imela zelo slabe izkušnje.

Raje poskusi z zdravim načinom prehrane (veliko sadja, zelenjave, malo maščob, mesa in sladkarij, torej nizko kalorična dieta, poleg tega pa 2-3 litre vode dnevno in telovadba in uspeh je zagotovljen). Nič ne gre zlahka, a potrebna je volja in vztrajnost pa bo. Sama sem pristaš vegeterijanske prehrane, ki zelo dobro dene mojemu telesu. Prav tako rada uživam mlečne izdelke, največ jogurt iz posnetega mleka ter sadje.S tem si zagotovim nizkokaloričen vnos hrane, ki ne redi. Tu in tam pa si privoščim še kak očiščevalni post.S

Veliko uspeha!

Manja

Motivacija naj ti bodo tvoji cilji – kaksna hoces biti, kaj hoces iz svojega telesa narediti. Ce ti to ni dovolj, bo ves trud odvec, ker bos vso odvecno tezo kasneje tudi nazaj pridobila. To se sicer ponavlja ze kot stara plosca, ampak je res. Spreminjanje telesa ni kot bi se sel ucit klavirja. Treba je spremenit stil zivljenja, sele potem se spremeni tudi telo. Vse ostalo je scanje proti vetru in neprestano mucenje samega sebe z bedastimi in neverjetno neumnimi dietami (razne ‘sluzaste diete’, diete s sirotko, tristopenjske diete, diete z enim dnevom za beljakovine, drugim za hidrate itd.. kar se mene tice so to vse popolni nesmisli, ki pa mogoce res omogocajo izgubo 1 kilograma v 2 dneh. Seveda nihce ne pomisli da je s tem naredil vec skode kot koristi. Oziroma, nic koristi in veliko skode)

Ce potrebujes tablete kot motivacijo, naj ti enostavno nekdo podtakne tic-tac bomboncke namesto teh tablet in voila – Placebo Bioform Plus :)))))

HVALA ZA ODGOVOR IN SVETOVANJE!
BOM POSKUSILA NAJTI VOLJO BREZ TABLETK!

LEP POZDRAV!
TARA

KER SEM SAMA ŽE POSKUSILA S KAKIMI DIETAMI IN VEM KAKO TO GRE, TI DAM ČISTO PRAV. SAMA BI RADA SHUJŠALA SAMO KAKIH 5,6KG IN MISLIM, DA MI BO Z GIBANJEM IN S SADJEM, ZELENJAVO,VODO, LE USPELO. KRIVA SEM PA SAMA, KER SE NISEM PAZILA, ČEZ ZIMO!:(
GLEDE TABLET PA SEM BILA V DILEMI, ZATO PA SEM VPRAŠALA.
SEDAJ PA IMAM MOTIVACIJO, VIZIJO, SMOTRE IN CILJE!
HVALA!

LEP POZDRAV!
TARA

Tara!
Ne krici!!!! Velike crke namrec to pomenijo!

Tudi jaz sem jih jedla, pa ni nič zaleglo. Vsekakor velja pri hujšanju načelo:
MANJ ŽRI !! Sicer grdo rečeno (brez zamere, prosim), ampak tako pač je.

Želim ti veliko uspeha pri hujšanju.

New Report

Close