Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BIOGRAD NA MORU-izkušnje

BIOGRAD NA MORU-izkušnje

helou! a je kdo že dopustoval tam? kako je? Kaj se splača videt, doživet? Kaj pa za otroke je kaj zanimivega? Hvala!

Seriously? Hrvaško mesto kot hrvaško mesto. So vsi po istem kopitu. Nič za doživet, nič za videt. Kakšen ringelšpil mogoče. So 50 let za leseno žlico.

zanič je tam

Se mi ni zdelo nič posebnega. Morje, palme.

Par km vstran je Fun park, njihov Gardaland, v mestu lunapark, Wibit. Mesto samo nic posebnega. Poznam samo nabito polno plazo do kampa Soline in v njem. Premala plaza za kolicino ljudi.

Ma kaksen Biograd? Pozabi to, je toliko lepsih in zanimivih krajev v Dalmaciji.

Ma kaksen Biograd? Pozabi to, je toliko lepsih in zanimivih krajev v Dalmaciji.

Sem ravno iz morja – sicer ne iz Biograda, ampak iz Pakoštan (par km stran). Pri Biogradu je kot je nekdo že omenil Funpark, ki je sicer ok, ampak nič zelo posebnega. Je pa v bližini veliko naravnih in zgodovinskih znamenitosti (Vransko jezero, različne ruševine ipd), kjer ni gužve. Veliko je kolesarskih poti (če radi raziskujete). Če boste v Biogradu ostali več časa, se mi zdi tudi dobro izhodišče za celo – ali poldnevne izlete (Šibenik, Zadar, Slapovi Krke, ipd).

Meni je pa bilo zelo kul letovati v tem mestu.
Nastanjeni smo bili v bungalovih zraven kampov. Plaža pa super… ne prvi pas ob morju, kjer so “sardelce” in brez naravne sence ampak malce stran od morja, visoki bori za naravno senco in po tleh drobni kamenčki (zame je to idealna plaža), tistih par korakov za plavanje pa se komot naredi. Za otroke bo raj… veliko ringelšpilov in podobnega ob plaži, stojnice, igrala, gumitvisti, avtomobilčki… šetnica ob obali, stojnice… Mestece samo pa je pač tipično primorsko mestece s cerkvijo v centru, malce izven pa hoteli, v gozdičku pa več kampov. Zgodnja samotna jutra po potkah ob obali pa super za tek, rolanje…

Letos smo bili tam in smo zelo razocarani nad vsemi razen nad hotelskimi uslugami. Plaze so prepolne, lezijo en na drugem, cene so zelo zasoljene, v morje ko gres se moras prvo prerivat, da zaplavas v morje, ker so vsi v eni liniji in so en zraven drugega. Delavci, natakarji,.. cim slisijo, da si slovenec takoj zamenjajo razpolozenje in so arogantni, ne usluzni, vse na silo.. kot, da jim ne nosimo denarja. Mesto nic kaj posebnega, 10min hoje in to je to. Letos smo bili prvic na hrvaskem, drugace pa vsa leta hodimo v Grcijo in nikoli nismo doziveli taksno izkusnjo.

Kaj? Jaz pa slišim same pohvale…

Pohvalila ne bi, ker ima cel ta predel precej švoh plaže – govorim na splošno, ne nekaj kv m dobre plaže vmes, samo mesto pa precej zaspano. Zadar je kakih 30 km stran, Šibenik okoli 80.
Opažam pa, da je tudi tukaj že postalo običajno, da niso ravno ljubitelji Slovencev. Tega se prej v Dalmaciji ni toliko čutilo. Tudi mi se oziramo drugam. Kaj naj rečem, pojdi in sama vidi.

Mah, res je nič posebnega…. Hrčki pač, samozavestni brez razloga

Meni je pa Biograd ful lep drgač

Ja, sem, tri dni.

drug drugega programiramo

Zivjo, jaz sem bila letos in je bil res odlicen dopust v vseh pogledih. Mesto lustno, stojnice, animacije, ziva glasba in koncerti znanih. Cene podobne slovenskim (restavracija, trgovina). Ta dolga plaza je res nabita, se najde komot plac ampak v prvih vrstah zal ne v senci..ni pa dalec za iti pes do tiste zbetonirane, komot najdes senco.. priporocam da se z avtom zapeljete do plaze Lumbrak, ta je res zelo lepa, ni polna, pa se sence in prostora je dovolj. Aja, pa fun park je bil nama s fantom odlicen, za otroke bi bilo sanjsko.

Zelim vam lep dopust kjerkoli ze boste!

biograd je fajn

Tri dni.

Res je

drug drugega programiramo

Eh, men je res top. Zelo lepo, veliko dogajanja za tamale. Osebje pa itak šiptarji in niso hrvati tko, da če je nekdo nesramen ni nujno hrvat.

Biogradska noč zakon, men je res noro lepo na biogradu, polno ljudi, zmerej dogaja in ni dolgčas

Biogradska noč zakon, men je res noro lepo na biogradu, polno ljudi, zmerej dogaja in ni dolgčas

Odvisno kaj hoces. Mene v tisto norisnico ne spravis. Se najmanj pa z otroci.
Meni je top dopust da 14 dni ne vidim in ne slisim nikoga.

KOMARJI

Popikani in spraskani do krvi. So se otrokom rane inficirale.

Sreča da opisujem dopust sosedov.

Meni so se zdeli ljudje tam zadovoljni. Mi smo pa komaj čakali da gremo… Preveč ljudi in kitajske plastike, kalna voda.. V Biogradu nam je v bistvu poleg ene konobe všeč trajekt za Pašman.

New Report

Close