Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Biološko zdravilo za migreno

Biološko zdravilo za migreno

Jemlje kdo novo biološko zdravilo proti migreni? V Jani je bil prejšnji teden članek o biološkem zdravilu samo ga niso imenovali. Kakšne imate rezultate?

.https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/aimovig-epar-product-information_sl.pdf

Pogej stran 6., kakšni stranski učinki so možni…. avtoimune bolezni in bolezni mišično skleletnega sistema in vezivnega tkiva….

Niso pa sploh v študiji testiranja vključili tele bolnike:

bolniki, ki so prekomerno uporabljali opioidna zdravila v študiji kronične migrene, bolniki, ki so prekomerno uporabljali zdravila v študiji epizodne migrene, ter bolniki, ki so preboleli miokardni infarkt, možgansko kap, tranzitorno ishemično atakoali so imeli nestabilno angino pektoris oziroma so prestali koronarno premostitveno operacijo ali drug revaskularizacijski poseg v 12mesecih pred presejalnim postopkom za posamezno študijo, v navedenih študijah niso bili vključeni.

Je zgoraj našteto edino biološko zdravilo proti migreni pri nas?

ZDRAVO ! POKLIČITE 031677810

Pozdravljena

Lani poleti sem začela jemati biološko zdravilo Ajovy, in moram reči da sem prvič v 35 letih brez enega dneva migrene. Pričakovala sem zmanjšanje migren ali jakost ali dnevi, dejansko migren nimam več.  Stranske učinke ima vsako zdravilo, nekateri pri teh ne zaznajo stranskih učinkov, jaz sem po pol leta zaznala blago bolečino v sklepih v prstih, vendar kakovost življenja je veliko boljša tudi z sprejemom sklepne bolečene občasne. Imam pa možnost menjave na kakšno drugo biološko zdravilo (oblika injekcij – Aimovig, Ajovy,..) ali pa Vydura (tableti), s katerimi so glede migren odlični rezultati.

Vsi ki nimate migren, in pišete o vseh stranskih učinkih…bi rada rekla tole, ko polovica meseca ležiš z neprestano bolečino v glavi in si odrezan od sveta in družine in nemočen…sprejmeš kar nekaj opcij, pa še vedno je kakovost življenja 10000 boljša.

priporočam.

LP

Spoštovana. Prejel sem tretjo injekcijo Ajovy. Nimam opaznega izboljsanja bolecine – glavobola. Imam še predvidenih 9 doz. Kdaj je pri vas zacwla delovati biološka injekcija….ne vem ali se vztrajam ali preneham…lp

Pozdravljeni,

pri meni je bil učinek jemanja takoj po prvi injekciji, 100% izboljšanje. V enem letu se mi je migrena ponovila samo 3x, v vseh primerih kot posledica zelo velikega stresa.
Upam, da najdete ustrezno terapijo, saj je še nekaj drugih novih zdravil. Srečno, LP!

CBD smola s polnim spektrom na nareven način pozdravi migreno. Preverjeno in brez stranskih učinkov.

Odgovor na objavo uporabnika
pitra, 17.03.2024 ob 09:28

CBD smola s polnim spektrom na nareven način pozdravi migreno. Preverjeno in brez stranskih učinkov.

Ne moreš iz svoje kože, kaj?

Čudno, da ljudje še vedno zbolevajo, čeprav neprestano pristavljaš lonček z obljubami o ozdravitvi s cbd.

Ali obstaja kakšna terapija za migreno, ali so to le prazne marnje ?

Hči je imela hude in zelo pogoste migrene.

Naključno odkrite težave s ščitnico.

Od kar je na terapiji, migren ni več. V letu niti 1!

Sestra jemlje Emgality in ima samo še kake 4 migrene v mesecu. Prej jih je imela med 15 in 20 na mesec!!! Nobenih stranskih učinkov ne opaža. Je na terapiji že 2 leti, 1 injekcija na mesec.

Samo povem, 17.03.2024 ob 13:20

Hči je imela hude in zelo pogoste migrene.

Naključno odkrite težave s ščitnico.

Od kar je na terapiji, migren ni več. V letu niti 1!

Na kakšni terapiji je? Katero zdravilo uporablja?

Katero zdravilo, 17.03.2024 ob 23:38

Na kakšni terapiji je? Katero zdravilo uporablja?

Amyzol.

Po nasvetu dr. vsak drug dan vzame še D3, Mg, železo.

Imela prenizek TSH, T3 in T4 še ok, a z dodatnim testom bilo razvidno, da gre za avtoimuno obolenje ščitnice.

Jemlje kdo Emgality?

A z botoksom še niste probal?

New Report

Close