Biontech direktor pravi da se ni cepil, ker se oni ne smejo
To pa je fora an. Kot bi direktor ferrarija reku da ne sme imeti ferrarija.
Buhuhuhuhuhu, 27.12.2024 ob 07:23
Z veseljem bi si želela, da bi me po 3 cepljenjih že pobralo. Sem samomorilna, očitno bom sama morala poskrbeti za to. Pecivo očitno ne deluje!!!
Redko kdaj dobimo v življenju kar si želimo. Pogosto nam uresničena želja preide v samoumevno stanje. Osrečiš se lh sam tk, da se priučiš cenit kr maš. Ti npr. Se lh veseliš tega, da se lh eventuelno sama spraviš.
Zelo zanimivo. Vedela sem, da so se CEOti teh korporacij nekako zaščitili pref lastnim smrtonosnim orožjem, i. e. ‘cepivi’, saj so vendar zelo podučeni o svojih smrtonosnih in nikoli testiranih itdelk8h za masovno rabo oziroma masovno iztrebljanje, v prid BigFarma in globalni geopolitiki, nisem pa vedela, da so se tako absurdno pravno zaščfitili od cepljenja. In razliga ta tip splohniargumrntiral, ta aeabski Mengele …
Kdo od vodilnih se je sploh cepil, je vprašanje. In to zelo veliko in zelo pomembno vprašanje, ki ga nihče nde zna odgovoriti. In pri tem bo tudi ostalo.
Zakaj že?
A si se cepil?? Ne! V čem je problem?! Ker si tako fajn človek, da želiš dobro tudi drugim, a ne?! Da spoznamo kakšno napako smo naredili, a ne?! Za večino cepljenih pa si, verjemi, en navaden obsedenec, butec in še kaj … Res verjamem, da je psihično nekaj fajn narobe s teboj, ker še vedno rolaš cepljenja!!
Glej jaz sem muslimanka. Boš tudi ti postal musliman, če ti bom vsak dan lepila sporočilo o resničnosti in smiselnosti fundamentalistične muslimanske vere?! Ker verjemi, vse ima pro in kontra!
hr4w2, 27.12.2024 ob 07:46
A si se cepil?? Ne! V čem je problem?! Ker si tako fajn človek, da želiš dobro tudi drugim, a ne?! Da spoznamo kakšno napako smo naredili, a ne?! Za večino cepljenih pa si, verjemi, en navaden obsedenec, butec in še kaj … Res verjamem, da je psihično nekaj fajn narobe s teboj, ker še vedno rolaš cepljenja!!
Glej jaz sem muslimanka. Boš tudi ti postal musliman, če ti bom vsak dan lepila sporočilo o resničnosti in smiselnosti fundamentalistične muslimanske vere?! Ker verjemi, vse ima pro in kontra!
Kaj te žre zares?
Delil sem o direktorju, ki pove, da on ni smel uporabiti izdelka, ki ga podjetje, ki ga on sam vodi izdeluje. To je tisto kar zmoti. Kot bi direktor mesarije ne smel poizkusiti klobaso, ki jo podjetje katerega vodi izdela.
Ne nabijej z drugimi stavrmio. če si pa cepljeno in ti je cepivo poćrlo možgane da ne vidiš v tem kaj spronega pa ni moj problem
Prav povedala, 27.12.2024 ob 08:02
Ja, saj je gor ena napisala, da so se z zakonom zaščitili, da se ne cepijo.
Ker tudi če delaš v neki proizvodnji, ti gre tako na kozlanje, da ne konzumiraš tistih izdelkov.
Direktor mercedesa ali audija ne sme imeti audija, mercedesa??????????????????????????????????????
Predsednica slovenije ne sme biti v sloveniji?
Direktor kliničnega centra ob nesreči, pošškodni, bolezni itd ne sme biti peljan na zdravljenje v klinični centzer?
Direktor fabrke kjer delajo žvečilne gumije ne sme žvečiti čigumija ki ga naredijo?
Dorektor leka ne sme vzeti lekadola?
NE ME JEBAT DEBILI KAKO STE DEBILNI DEBILI
Pomeni da fest nekj ne štima če ne sme vzeti njihovega lastnega pripravka ki kao varuje zdravje PRED SMRTNIM VIRUSOM pičke vam blentave zabite debilne cepljene zabito čredne.
Para Bellum, 27.12.2024 ob 07:52
Najbrž se tudi nikoli ni cepil…
Nekateri se verjetno spomnite intervjuja od morilca Faucija, kjer je povedal, da se on prav tako ni cepil in je na vprašanje, zakaj se ni cepil, odgovoril, da je to zaradi njegove dobrote, ker je tako dober, da svojo dozo odstopi drugim, ki cepivo bolj potrebujejo.
Zato pa debili zaupajo stoki, ker stoka je ena sama dobrota, ki ji je mar za zabito čredo.
robi9, 27.12.2024 ob 08:17
Nekateri se verjetno spomnite intervjuja od morilca Faucija, kjer je povedal, da se on prav tako ni cepil in je na vprašanje, zakaj se ni cepil, odgovoril, da je to zaradi njegove dobrote, ker je tako dober, da svojo dozo odstopi drugim, ki cepivo bolj potrebujejo.
Zato pa debili zaupajo stoki, ker stoka je ena sama dobrota, ki ji je mar za zabito čredo.
Ja saj, če bom nalčetel na tisti video ga bom tudi ponovno delil.
Naj se ne pozabi kaj se je počelo in se še.
hoja hoj, 27.12.2024 ob 11:46
S tem ne bo mir, dokler ne bodo odgovorni kaznovani. Dokler ne vzpostavimo mehanizmov, da se kaj takega nikoli več ne ponovi. In dokler poškodovani dobili odškodnine. In umorjeni s cepivom svoj mir.
Tisti, ki so izvajali fašizem so še kar na pozicijah in stolčkih ki jih zabita čreda tako močno podpira in brani.