Biostile in dragi prehranski dodatki, vse njihove sestavine so uvožene
Jaz uzivam Kolagen od Biostile že 4 leta. Po 3 tednih izginile krvaveče dlesni in čisto nepričakovano po 3 mesecih izginil kronični išias. Z njim pa bolečine v hrbtu zaradi hernije. Preizkusila vnes tudi kolagen drugih znamk in ni za primerjat! So cenejši, ampak so tudi temu primerno učinkoviti. Prav tako obiskujem njihove meritve, ki so namenjene prav kontroli učinkovitosti. Na kraj pameti mi ne pade, da bi poslušala nejevernejže in zavistnejše, ki uporabljate forume izključno za bruhanje kritik, jeze in škodljivosti. Pomagala sem si tudi pri slabi presnovi z njihovimi prebavnimi encimi. Če komu kaj pomaga… menj je pomagala njihova zelo prijazna svetovalka. Dohtarca mi žal ni… Razen z rtg in kupom receptov za tablete proti bolecinam in povrh se tablete za zelodec zaradi teh prvih tablet… pomagaj si sam-a. Ne poslusaj drugih. Poišči dobro svetovalko, ki ji boš zaupala, zahtevaj razlago vsega, kar ti bo povedala in srečno!
Pa še kako zavajajo, leporečje, ki te zavede, ko si v zdravstvenih tezavah!!
Ko želiš povedati svoje probleme ob jemanju njihovega izdelka, se pojavi neprijaznost, nesramno obtoževanje, nerazumevanje, SOKANTNO NASRAMEN odnos lastnice, ki te z gesto roke odpravi.
Ja upraviceno se ne čudijo ljudje, ko poveš kaj si doživel, ne verjamejo kako lahko nasedes placanim reklamam, nagrajenim pohvalami!!
Pozdrav
Mi poveste katere prevare še imajo kajti moji starša občasno kaj kupita pri njih pa me zanima za vsa ta zavajanja in prevare , ker meni je itak več kot očitno da so. Lahko tudi meni pišete na mail ( [email protected] )
Hvala in lp
Ti razni prehranski dodatki, koliko pomagajo. ? Koliko je resnice v tem silnem oglaševanju ? Se mi je že zgodilo, da ni bilo efekta, kljub silni reklami. Komu sedaj verjeti? Je bolje kupovati stvari, ki se čim manj reklamirajo ?Saj, če je dobro, ne rabi reklame. Samo razmišljam. No, drugo je pa cena. Skoraj vsi ti dodatki so dragi. Če pomaga, človek riskira tudi denar.Če pa ne…? Kako vedeti, komu zaupat?
Men je legenda, prav toliko je strokovna kot ostala farmacija z potuhnjenimi zdravniki vred. Veste da je 30% bolezenskih stanj povzročeno z stranskimi učinki farmacije. Ko se oglasim pri moji zdravnici mi kot nora predpisuje tablete za to in ono, pa jih potem sploh ne jemljem. Večina so protibolečinska, pa se ne pritožujem zaradi bolečine, ampak da odstranimo vzrok. Herta dela biznis in meša štrene velikim podjetjem, zato je vsem v napoto. Ko pa ima Krka 5x zapored reklamo , vas pa nič ne moti.