Najdi forum

Biotherm

Pozdravljeni!
Iščem kremo, ki bi mi ugajala, predvsem kot podlaga za pod puder. Imam kar nekaj težav s kožo in sicer se mi pore zelo hitro mašijo in se mi velikokrat pojavljajo tudi podkožni mozolji-od katerih mi ostane velik rdeč madež, če jih stiskam ali ne. Drugače imam povrhnjico precej suho, pod njo pa se očitno nabira maščoba. No to bi bil kratek opis moje situacije, zanima pa me predvsem to, ali so kreme za občutljivo kožo primerne tudi za problematično, oz.če te kreme mastijo? Še najbolj zadovoljna sem namreč s testerčkom od Biotherma-Biosensitive, saj je ta krema kot nalašč za podlago pod puder, ki ga uporabljam (Max factor-long lasting). Zanima me tudi kateri korektor bi mi najbolje prekril rdeče madeže.
Najlepša hvala za odgovor!
Pred nakupom Vas naprošam za nasvet!

Lep pozdrav!

Glede na opisano situacijo vam svetujem najprej obisk kozmetičnega salona. Zelo pomembno je, da kožo pravilno in popolno očistite. Žal si do sedaj kljub številnim proizvodom, ki sem jih testirala, sama nisem mogla pomagati. Šele po obisku kozmetičnega salona in negi kože, se je moja koža bistveno spremenila, s časoma sčistila, kreme pa so postale veliko bolj učinkovite. Saj vam ni potrebno hoditi na nego vsak mesec, če si tega ne morete privoščiti. Poskrbite zato, da kožo nudite nego vsaj dva do tri krat letno-spomladi, konec poletja in pozimi. To so večja obdobja, ki klimatsko vplivajo na kožo.

Če vam odgovarja Biothermov vzorček kreme, vam svetujem, da si ga kupite in ga še naprej uporabljate. Glede korektorja in rdečice, vam svetujem, da uporabite zelen korektor. Zelena barva namreč nevtralizira rdečo barvo. Vendar vas opozarjam nato, da zelen korektor vedno naneste pod tekoči puder. Tekoči puder pa čez korektor naneste z gobico.

Korektor naneste na rdečico in ga rahlo razmažete z prsti.

Lp Nada

New Report

Close