Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bioxet krema!

Bioxet krema!

Je probala katera to kremo za preprečevanje rasti dlak in kako se obnese!
LP, Kosmatinka

Sicer ne poznam, samo razmišljam …

Če preprečuje rast dlak, kaj misliš, da dela tvoji koži? Kakšne usluge sigurno ne!
Beži pred tako kemijo!

*************************************************** Imagine all the people living life in peace ...

Jaz uporabljam Bioxet že nekaj tednov, mažem se po nogah, in nimam nobenih težav. Na škatlici tudi piše, da je krema iz naravnih izvlečkov in da nima stranskih učinkov. Uporablja se tako, da dlake najprej odstraniš in se potem mažeš z Bioxetom, tako da mi zaenkrat še niso zrasle, odkar sem se povoskala in se začela mazati.

Draga Mojčica,
Sem produktni vodja za kreme BIOXET in se oglasam le zato, da bi posredoval realne informacije. Na osnovi tvoje izjave, predvidevam, da ocenjujes, da je krema precej “agresivna” do kože. Krema BIoxet vsebuje kot AKTIVNE UČINKOVINE le ekstrakte RASTLIN.
Vse sintetizirane substance, torej “kemija”, ki so v kremi in jih je zelo malo, so nujno potrebne, saj iz fizikalne perspektive ni mogoče narediti stabilne kreme, ki vsebuje tako vodo in maščobe (vlaženje kože), če ne dodamo emulgatorjev in stabilizatorjev (če olju dodaš vodo se kljub močnemu mešanju obe substanci zelo hitro ločita – olje splava na vrh);

Vsekakor pa so kreme BIOXET narejene na osnovi naravnih ekstraktov, so “nežne” in to je tudi glavni razlog, da je za željeni učinek potrebno kremo uporabljati relativno dolgo časa (priporočamo vsaj 3 mesece). Podrobnejše podatke lahko najdete v brošurah, ki so v večini lekarn.

Lep pozdrav

Kaj več o kolekciji Bioxet je moč najti tudi tukaj KLIK

Ja odlična je tale kremca…

oj, ka veste č se lahko uporablja tut v bikini liniji?

zdravo. vidim da ste s to temo končale, ampak me vseeno zanima, če slučajno kdo ve ali bioxet krema dejansko učinkuje tudi na predelih kjer so bile dlake pobrite? vem, da naj bi, ampak počasneje. zelo bi bla vesela opisov vaših izkušenj 🙂
hvala za odgovor!

Lep pozdravček vsem. Jaz sem tole kremico kupila takoj ko sem prvič slišala za njo, malo pred novim letom. Sedaj porabljam že drugo. Imam le kremo za obraz. Z dlakami imam veliko težav že nekje od 5 razreda osnovne šole. Trenutno rezultatov kreme še ne vidim(meni se ne zdi, uporabljam pa jo malo manj kot pol leta), a ne bom še obupala.

če so spodaj navedene sestavine prave, jo odsvetujem, ker vsebuje Methylchloroisothiazoline & Methylisothiazolinone (lahko povzročita dermatitis).

Complex B – Herbal Extract, Cetearyl Alcohol, Glycerin, C12-13, Alkyl Lactate, Stearic Acid & Palmitic Acid, Ceteareth -20, Dimethicone, Phenpxyethanol & Methylparaben & Propylparaben & 2-Bromo-2-Nitropropane-1, 3-Diol, Ascrobic Acid, Tocopherol Acetate, fragrance, BHT, Benzyl Alcohol & Methylchloroisothiazoline & Methylisothiazolinone, Allantoin, Sodium Hydroxide.

Jaz sem jo kupila, lepo diši, zaenkrat nobenih stranskih učinkov. Imam pa to fiksno idejo, kaj če lahko vpliva še kaj na rast las? Denimo, da ostane sled kreme na rokah, s katerimi potem popravljaš pričesko, a lahko to kaj vpliva na gostoto las? Saj vem, da je to skorajda nemogoče, ampak v strahu za naglavni okras človek včasih dobi pretiran strah.

pozdravljene

pred kratkim sem se tudi sama odločila, da preiskusim kremo bioxet za obraz. Ker imam mešano kožo, sem kupila tisto za normalno/suho. Po 2-3 dneh uporabe, se mi je koža vnela, otekla postala je zategnjena. Dobila sem male mozolčke, ki bolj bunkice kot mozolji. Na mestih okoli ust, kjer ne moreš preprečiti da je nebi nekaj “ušlo” tudi na rob ustnic, so se mi te pričele luščit, podobno kot koža na ustnicah na primer pozimi. Sedaj jo 2 dni ne uporabljam več, a se stanje ni popravilo.
Prevsem želim UPOZORITI uporabnice, da zadeve ne jemljejo kar tako zlahka to je vse.
Moram pa dodat da sem v kratkem času uporabe že videla rezultate.

lp

Ojla.
Jaz sem to kremo prenehala uporabljati pred tednom dni. Uporabljala sem jo pa 2 tedna.
Z njo sem se mazala po nogah (krema za telo) in po obrazu (krema za obraz). Pojavili so se mi fleki, rdeči, luskasti, kot otekline, vnetje… po celih nogah, kjer sem se tudi mazala, prav tako po obrazu, nad ustnicami imam zdaj luskasto kožo, suho, peče…. Ko odprem usta, npr., ko hočem ugrist jabolko, mi vse popoka, ko si umivam zobe, me vse okoli ust peče, groza!!! Vsa sem rdeča okoli ust. Če se napudram, je še slabše!!! Ne pomaga nič. Malce olajša rdečico in pekoč občutek olivno olje, s katerim si namažem večkrat na dan. Koža ga kar vpija!!! Tako je uničena in izsušena.
Ti fleki še kar ne izginejo, sram me je oblečt kratke hlače 🙁 V službi me sprašujejo od česa sem flekasta in rdeča po obrazu :((( S sabo nosim skos olje in si mažem, ker tako peče in sproti ko odpiram usta koža popoka. Grozna sem! Zdaj grem pa na morje, pa še poroko imamo :(( Kako sem žalostna!
Kaj lahko še naredim??? Ima kdo kak nasvet… izkušnje s tem???
PROSIM ZA POMOČ.
lp

Jaz sem to kremo prenehala uporabljati pred tednom dni. Uporabljala sem jo pa 2 tedna.
Z njo sem se mazala po nogah (krema za telo) in po obrazu (krema za obraz). Pojavili so se mi fleki, rdeči, luskasti, kot otekline, vnetje… po celih nogah, kjer sem se tudi mazala, prav tako po obrazu, nad ustnicami imam zdaj luskasto kožo, suho, peče…. Ko odprem usta, npr., ko hočem ugrist jabolko, mi vse popoka, ko si umivam zobe, me vse okoli ust peče, groza!!! Vsa sem rdeča okoli ust. Če se napudram, je še slabše!!! Ne pomaga nič. Malce olajša rdečico in pekoč občutek olivno olje, s katerim si namažem večkrat na dan. Koža ga kar vpija!!! Tako je uničena in izsušena.
Ti fleki še kar ne izginejo, sram me je oblečt kratke hlače 🙁 V službi me sprašujejo od česa sem flekasta in rdeča po obrazu :((( S sabo nosim skos olje in si mažem, ker tako peče in sproti ko odpiram usta koža popoka. Grozna sem! Zdaj grem pa na morje, pa še poroko imamo :(( Kako sem žalostna!
Kaj lahko še naredim??? Ima kdo kak nasvet… izkušnje s tem???
PROSIM ZA POMOČ.
lp

Nameravam kupit tole kremico. Upam da mi bo pomagala, nameravam se pa mazat porokah.
Zanima me ali ima katera izkušnje stem, ali se bo poznalo recimo kot neki fleki brez dlak ali ali o bolj enakoemrno odstranila dlake ta krema.

Jaz sem uporabila lonček kreme v obdobju 6 mesecev in sicer na rokah. Vsakič, ko sem roke depilirala (vosek), sem se namazala s kremo (približno na 14 dni). Rezultat je 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} manj dlak!. Priporočam.

New Report

Close