Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bioxet krema ne deluje!!!

Bioxet krema ne deluje!!!

Za trajno depilacijo ne deluje ne kupujte!!!

Trajna depilacija ne obstaja. Če bi, saloni ne bi imeli dela in raznoraznih pripravkov ne bi prodali na tone.

Kaj pa trajno odstranjevanje v salonih, ki zagotavljajo da dlake po tem ne rastejo več? Je katera preizkusila?

A ne res?
najprej se pozanimajte preden kakšno neumnost kupite. Pa še polno strupenih sestavin vsebuje ta izdelek,

ne vem zakaj jem dovoljeno prodajati to kremo v lekarnah,kao za trajno piše?

Tule http://www.moja-lekarna.com/p-3846-bioxet-krema-za-suhonormalno-kozo-50-ml.aspx piše

S kremo BIOXET bistveno zmanjšamo število odvečnih dlak, preostale dlačice pa se skrajšajo in stanjšajo. Vse, kar morate vedeti o kremi BIOXET, je tukaj

57 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ZMANJŠA ŠTEVILO DLAK
51 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} SKARJŠA DLAKE
32 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} STANJŠA DLAKE

Kako uporabljamo kremo BIOXET?
1. Z metodo, ki jo običajno uporabljate, odstranite vse dlake skupaj s koreninami (na primer: voskanje, puljenje, epilacija ipd.) in kožo, kjer nameravate uporabiti kremo BIOXET, dobro sperite.
2. Nanesite zadostno količino kreme BIOXET. Kremo vtri te z gibi v smeri nasprotni rasti dlak.
3. Kremo BIOXET uporabite vsak večer. Ko dlake zrastejo do dolžine primerne za odstranjevanje, ponovite prvi korak.

Torej ne pišejo, da popolnoma in trajno odpravi dlake.

Prvo leto na trgu je bila totalna invazija reklam za to kremo, nato pa nenadoma vse čudežno potihne. Čisto enako je z raznimi čarobnimi pripravki za hujšanje in rast jošk.

Letos je reklama za popokane kapilare – mažeš in jih nimaš več. Stavim, da drugo leto nihče več ne bo vedel za to kremo, pa naj bi bila ja tako učinkovita no!

Bioxet ne naredi nič, ni pol manj dlak, ne skrajšajo se in ne stanjšajo se. Nič ni, ostanejo do pičice iste.
Edina za zdaj dokazano in potrjeno trajna depilacija je pobijanje neželenih dlak z el. iglo. Vse ostalo je kljub delnim uspehom še premalo trajno in učinkovito, da bi si zaslužilo ta naziv.

Zmanjša in stanjša ti edino denarnico!

Ja dobro jutro, kje pa piše, da so vsi izdelki učinkoviti. Eni so, drugi pa izkoristijo to priložnost in tržijo. Zato pa smo tukaj, da si pomagamo z informacijami.

Po mojih izkušnjah res špila krema Epilxpress. Treba se je držat navodil uporabe in ne uporabljat samo takrat, ko se spomniš. Poskusila sem tudi od Afrodite, pa mi že sama struktura, taka fluidna, ne paše na kožo. Namreč dlake so se pričele očitno vraščat. Morda samo meni, kot omenjeno, mi bolj ustreza prva, pa še brez vonja je.

New Report

Close