birkenstock ali navadni
Tisti, ki nosite birkenstock natikace, prosim povejte, kako ste zadovoljni z njimi. Ali so res toliko boljsi in vredno toliko denarja? Ali gre isto zadevo kot z original crocsi in ponaredki.
odlocam se za nakup natikacev, izbiram med vizuelno skoraj enakimi od birkenstock in enimi noname iz massa. Ti iz massa so trikrat cenejsi od birkenstock. Ce so res toliko boljsi, bi dala tudi toliko vec denarja, ampak samo zaradi imena pa ne.
Imam 4 pare Birkenstockov, različnih starosti. Najmanj nošeni so eni usnjeni, ki imajo samo en pas čez prste. To pa zato, ker so me vedno ožulili. Vsi ostali so super in jih nosim po več sezon. Po približno dveh, po navadi poči podplat, ampak jih potem še vedno uporabljam za kakšne neuradne dogodke. Sicer hodim z njimi tudi v službo, na potovanja, na Šmarno goro, povsod.
Sicer pa dejansko mislim, da so precenjeni, še posebej, če ti uspe najti take ponaredke, ki te zagotovo ne bodo ožulili. Pri B sem se naučila, da ne smejo biti iz pravega usnja, ampak boljše iz tistega ponaredka, ki ima filc na spodnji strani.
Ne vem, če sem ti kaj pomagala. Ko kupiš Birkenstock veš kaj boš dobil. Lahko jih naročaš tudi po netu in vedno veš, kaj pride. Ni zakomplcirano.