birma in frizura
Naša osmošolka gre junija k birmi. Pravi, da ne bo imela nič frizure samo lepo spuščene lase. (Ima dokaj dolge-sredina hrbta) Včeraj pa smo imeli po maši sestanek in smo se mame malo začvekale kaj bo katera oblekla, frizura….in tako sem omenila, da naša ne bo imela kakšne posebne frizure, ker ji to ni všeč in bo imela spuščene lase. Na moje veliko začudenje so me full napadle, češ, da za birmanke se pa ja spodobi, da imajo spedenane frizure. Sem povedala, da naši pač to ni všeč in upoštevam njeno željo. Zdaj pa sprašujem, a je res tako grozno, če ima birmanka lepo spuščene lase? Kako je bilo to pri vas?
Meni so prav smešne tiste punce s čudnimi “spedenanimi” frizurami, ki jim sploh ne pašejo. Potem pa jih namaškarajo še v neke odrasle cunje, ki nikakor niso primerne za 13-letnico, dajo ji prve petke, da se lomijo tam po cerkvi… ojoj…
Če bo tvoje hčerka bila skulirana z lepimi dolgimi lasmi in v eni normalni oblekci primerni za to starost, pa imela še ene lepe nizke balerinke, bo čudovita birmanka, ki se ne gre cirkusa kot večina drugih. Verjemi, da bo požela simpatije drugih ljudi… (vsaj tistih normalnih, haha)