Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek birma in frizura

birma in frizura

Naša osmošolka gre junija k birmi. Pravi, da ne bo imela nič frizure samo lepo spuščene lase. (Ima dokaj dolge-sredina hrbta) Včeraj pa smo imeli po maši sestanek in smo se mame malo začvekale kaj bo katera oblekla, frizura….in tako sem omenila, da naša ne bo imela kakšne posebne frizure, ker ji to ni všeč in bo imela spuščene lase. Na moje veliko začudenje so me full napadle, češ, da za birmanke se pa ja spodobi, da imajo spedenane frizure. Sem povedala, da naši pač to ni všeč in upoštevam njeno željo. Zdaj pa sprašujem, a je res tako grozno, če ima birmanka lepo spuščene lase? Kako je bilo to pri vas?

Ti vedno daš toliko na mnenje drugih?

Meni so prav smešne tiste punce s čudnimi “spedenanimi” frizurami, ki jim sploh ne pašejo. Potem pa jih namaškarajo še v neke odrasle cunje, ki nikakor niso primerne za 13-letnico, dajo ji prve petke, da se lomijo tam po cerkvi… ojoj…

Če bo tvoje hčerka bila skulirana z lepimi dolgimi lasmi in v eni normalni oblekci primerni za to starost, pa imela še ene lepe nizke balerinke, bo čudovita birmanka, ki se ne gre cirkusa kot večina drugih. Verjemi, da bo požela simpatije drugih ljudi… (vsaj tistih normalnih, haha)

Samo sprašujem, če je to res tak bav-bav, da birmanka ne bo imela neke (ala poročne) frizure. Ne glede na odgovore bom vseeno upoštevala hčerkino željo.

ja, oblečena bo zelo preprost, pa vendar lepo. Brez visokih pet, dekolteja.. Kupili sva modro oblekico z belim pasekom-mašnica in modre balerinke.

Imaš pametno hčerko.

Bav-bav bodo vse tiste ostale, ki bodo imela upedenane frizure. Izgledale bodo smešno in nenaravno.
Tvoje dekle bo lepo, sproščeno in občudovano. Ti pa samozavest gor.

Hvala vsem za mnenja.

Mi smo imeli Birmo 9.maja in tudi naša ima lase do pol hrbta in nakodrane .Lase je imela samo pri straneh spete v kitko ,kot obroč in vtaknjene noter bele majhne marjetke-po NJENI ŽELJI .Imela je belo navadno belo krilce navrh pisan črno -bel bolero in bele salonarčke z majhno petko.

Zakaj mora k birmi?? A pol ne bi šla v nebesa? Res vam cerkev pere mozeg…

Dandanes so naravne spuščene frizure bolj IN kot pa te umetne sadne kupe ne glavi.
Poslušaj pametno hčerko, saj bo tako najlepša. Spuščeni lasje in okusna lepo krojena oblekica bo res najboljša izbira.
Pametna punca, kapo dol!

Pri nas je letos birma že bila. Bila sem prav presenečena nad preprostostjo dekliških frizur. Velika večina jih je imela le lepo spuščene lase. Bile so prav lepe! Od vseh birmank (30) jih ni bilo 5, s “spedenanimi” frizurami.

…upam, da ne ne bo kot stale, ki so včasih na pogled kot najcenejše prodajalke ljubezni…

New Report

Close