Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style birmanska obleka

birmanska obleka

Zanima me kakšne birmanske obleke se nosijo ali bele, dolge, ali kostimi, kakšne barve..

Hvala

Pozdravljena Lila!

Kroj in barva birmanske obleke sta seveda odvisna od vaše – tvoje starosti, okusa, postave, barve las …

Predlagam, da izbereš smetana barvo obleke, ki naj bo enostavnega kroja in brez rokavov, dolžina naj se giblje okoli kolen. Kombiniraš jo lahko s krajšim zgornjim delom (jakno), ki se mu doda kakšen opaznejši detajl (npr. večji ovratnik, opazni gumbi, dodatki čipke, …)

Lep pozdrav, Suzana Šisernik

Zahvaljujem se vam za vaš odgovor.

Spraševala sem za hčerko. Je srednje postave, ni suha, debela pa tudi ne- malo močnejša. Ima pa veliko nogo, št. čevljev 43-44. Kupiti jih nimam kje, ali pač?
Izdelati po meri? (smo daleč od Ljubljane, Maribor nam je bližje). Če bomo dali delati čevlje po meri, kje in kakšne nam svetujete?

Hvala še enkrat

Spoštovana Lila!

Pozanimala sem se, če je na Štajerskem možno pri kakšnem čevljarju naročiti elegantnejše čevlje po meri. Žal je moj odgovor negativen in s hčerko bosta morali vzeti pod pod noge in obiskati Ljubljano (Vodeb, Rudolf Lopatec – delavnico ima na Dolenjskem). V obeh delavnicah oziroma trgovinah vam bodo tudi svetovali obliko, material in kopito čevljev. Po želji vam izdelajo tudi čevlje iz enakega blaga kot je obleka.

Lep pozdrav, Suzana Šisernik

New Report

Close