Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Biserka Ilin o načrtu plandemije

Biserka Ilin o načrtu plandemije

Ali je upanje, da se bodo države brics -a temu uprle, komandam WHO, da bodo izvajali kar se jim zljubi in nas ne ščiti ne rodna ustava, na človekove pravice…in komandam Wef-a…???

tu ste vsi prifuknjeni, majke mi…..

lej , glih zaradi tebi podobnih, ki zmerjajo in napadajo…kaj to pove, da ti meniš , da si 100% varen, tebi se to ne bo zgodilo, pa kaki črvički, pa kake komande od WEF-a, pa kaj se jim blede, pa kaj nakladajo…take izuči, ko je prepozno…in potem …KAJ;KAJ..?

to ste brezdušne školjke, vse naredite kot rečejo, niti mal -zadaj v možganih mogoče ,mal posumit, mal podvomit, mal raziskat…ne, ne samo, da imam zagarantiran futer, pa job, pa če katera da sexat…sam ta primitiva votlinarska-nagon…vse ostalo so pa izmišljotine , kajne…dokler ni pred vrati vojak in te žene nekam…pol boš pa tulil zakaj gre in nič ne veš…

jep, taki so tolk prepričani , da nič se jim ne more zgoditi v varni vatki, imajo službe, hiše, vikende, hrana je, na varnem smo, vojne tu ni, nekaka rutina…nato bo pa hiter preobrat, imel ne boš nič in boš srečen, kako se boš sprijaznil s tem, kako boš to prežvečil, težka bo…pa misliš vlada, država, ustava, človekove pravice me ščitijo, da mi nič ne morejo …pa bo res tako…??? ne. ne- nihče te ne bo zaščitil, razmišljaj v to smer…kaj boš potem, ko bo ena komanda in tista ti želi škodit ???

delat se spravite, ne pa da širite te bedastoče, banda  butalska….

se že tresem, hahahaha

Smo imeli na tem forumu izpovedi cepljenih, ki so poročali o lažjih in tudi zelo težkih komplikacij po cepljenju? Ja, imeli smo!

Tisti, ki so po cepljenju umrli ali so hospitaliziranih mogoče za vedno – tisti tukaj več ne pišejo, pa vseeno obstajajo. Kmalu bo tudi pri nas pricurljalo v osrednje medije, da je smrtnost v Sliveniji grozovito narasla, najmanj 15 odstotkov. Če ne bo nazadovala, pričakujte statistiko ogromno presežnih smrti. Sicer so te statistike znane v Evropslem parlamentu že zdaj, vendar do tam za zdaj ustavili vse debate okoli cepiv, dokler oni ne raziščejo očitnega, zato vlada zatišje pred nevihto.

Pod površino brboza, kot že dolgo ne. Ne podcenjujte pa nikoli moči zanikanja, tako na osebni kot javni ravni.

Ne cepite se več.

Najvišja smrtnost ke v Isladniji, kjer je bilo skoraj 100 pr. precepljenost, nekje okoli 20 pr. smrtnost je v večini Evrope, od 15 do 20 odstotna, v državah Balkana, kjer je bila precepljenost najnižja, je pa tudi porast presežnih smrti najnižji, okoli 2.5 odstotkov.

Ali vam končno zdrava pamet ne pove, kaj je vzrok grozovito presežnih smrti v Evropi in svetu???

Spreglejte že.  Pa če tudi ne spregledati, se več ne cepit, ker ‘cepiva’ niso testirana na nič. Verjemite.

To je zato, ker smo ljudje najslabša živalska vrsta. Resnično ne vem zakaj bi postavili mejo na 60? Kdo sploh potrebuje ljudi? Roboti in živali bogatašem bolje služijo kot ljudje.

Odgovor na objavo uporabnika
KrEna2022, 17.01.2023 ob 15:11

Smo imeli na tem forumu izpovedi cepljenih, ki so poročali o lažjih in tudi zelo težkih komplikacij po cepljenju? Ja, imeli smo!

Tisti, ki so po cepljenju umrli ali so hospitaliziranih mogoče za vedno – tisti tukaj več ne pišejo, pa vseeno obstajajo. Kmalu bo tudi pri nas pricurljalo v osrednje medije, da je smrtnost v Sliveniji grozovito narasla, najmanj 15 odstotkov. Če ne bo nazadovala, pričakujte statistiko ogromno presežnih smrti. Sicer so te statistike znane v Evropslem parlamentu že zdaj, vendar do tam za zdaj ustavili vse debate okoli cepiv, dokler oni ne raziščejo očitnega, zato vlada zatišje pred nevihto.

Pod površino brboza, kot že dolgo ne. Ne podcenjujte pa nikoli moči zanikanja, tako na osebni kot javni ravni.

Ne cepite se več.

Najvišja smrtnost ke v Isladniji, kjer je bilo skoraj 100 pr. precepljenost, nekje okoli 20 pr. smrtnost je v večini Evrope, od 15 do 20 odstotna, v državah Balkana, kjer je bila precepljenost najnižja, je pa tudi porast presežnih smrti najnižji, okoli 2.5 odstotkov.

Ali vam končno zdrava pamet ne pove, kaj je vzrok grozovito presežnih smrti v Evropi in svetu???

Spreglejte že.  Pa če tudi ne spregledati, se več ne cepit, ker ‘cepiva’ niso testirana na nič. Verjemite.

Zakaj pa bi bila, če so laboratorijske podgane odletele kot sneta sekira na cepljenje, četudi ne vedo, če čez čas ne bodo zdravi kot Rusinja Anastasia Yuryevna Zavorotnyuk.

S svojo umetno oploditvijo in matičnimi celicami si je pridelala raka in izginila, potem se je pa čez tri leta našla v avtu.

BRICS, 17.01.2023 ob 14:05

Ali je upanje, da se bodo države brics -a temu uprle, komandam WHO, da bodo izvajali kar se jim zljubi in nas ne ščiti ne rodna ustava, na človekove pravice…in komandam Wef-a…???

Nobena ustava te ne ščiti, ker je le na papirju.

Če tega še ne veš pa počakaj da izveš.

jaz imam mir v glavi, vam pa dogaja še za sosede in prijatelje, ki jih izgubljate zaradi teorij zarot. Imam prav?

Če bi imel ti mir v glavi ( ali duši , če priznavaš obstoj ), se ne bi “vsajal” in “lajal”, torej ti nekaj ne da miru in čakaš razsvetljenje.

Zlata milijarda ljudi na planetu je želja nekaterih, no zdaj nas je osem milijard. Am bam pet podgan, kdo odpade.

putinjeklavec, 17.01.2023 ob 15:48

jaz imam mir v glavi, vam pa dogaja še za sosede in prijatelje, ki jih izgubljate zaradi teorij zarot. Imam prav?

veliko cepljenih je v strahu in sprašujejo take neumnosti kot ti, ker vas je strah, kaj se vam bo zgodilo in predvsem kdaj…no, če tem klavcem tem p r a s c e m uspe, kar so si zamislili, bodo kmalu prišli tudi po nas- neceljene- tudi z vojsko. Ampk ko bodo pa vojaki in policaji spoznali, da bodo na koncu tudi njih pocepili, potem bo pa hudič. PUTINJEKLAVEC  zapri oči in mirno dihaj- boš videl, da se ti bo odprl svet, ne boš tako napadalen in sovražen, predvsem pa nekultur

Od kar poteka PLAN-DEMIJA, ki ni uspela, so mafijci ubrali taktiko čim bolj onemogočiti normalno življenje in podražili, energente, hrano, kredite, naterali inflacijo v nebo in ljudi, ki so bili že čisto na robu, ki so komaj še lahko postrgali drobiž in plačali kredite za stanovanje…ampak vedno več jih je, ki tega ne zmorejo, zato v ZDA poročajo o enormni rasti brezdomcev…Zvezni podatki kažejo , da je bilo 582.462 ljudi v eni sami noči januarja 2022 brezdomcev. Strokovnjaki opozarjajo, da bo več ljudi postalo brezdomcev, ko se bodo stanovanjski stroški še povečali….to je samo primer iz ZDA, ampak povsod po zahodnem svetu predvsem se to dogaja na dnevni ravni

Kje ti vidiš kakega fašista? Jaz ga v življenju še nisem videl, ti pa, kot kaže jih vidiš za vsakim vogalom. A niso komunisti  premagali fašiste? Sedaj so pa povsod fašisti, komunista pa nikjer nobenega.

Anonimno 3651, 17.01.2023 ob 17:33

Kje ti vidiš kakega fašista? Jaz ga v življenju še nisem videl, ti pa, kot kaže jih vidiš za vsakim vogalom. A niso komunisti  premagali fašiste? Sedaj so pa povsod fašisti, komunista pa nikjer nobenega.

Ne samo, da jih ni celo od nekaterih njih plače so bile  javno objavljene.

NATUROPAT1, 17.01.2023 ob 16:19

Od kar poteka PLAN-DEMIJA, ki ni uspela, so mafijci ubrali taktiko čim bolj onemogočiti normalno življenje in podražili, energente, hrano, kredite, naterali inflacijo v nebo in ljudi, ki so bili že čisto na robu, ki so komaj še lahko postrgali drobiž in plačali kredite za stanovanje…ampak vedno več jih je, ki tega ne zmorejo, zato v ZDA poročajo o enormni rasti brezdomcev…Zvezni podatki kažejo , da je bilo 582.462 ljudi v eni sami noči januarja 2022 brezdomcev. Strokovnjaki opozarjajo, da bo več ljudi postalo brezdomcev, ko se bodo stanovanjski stroški še povečali….to je samo primer iz ZDA, ampak povsod po zahodnem svetu predvsem se to dogaja na dnevni ravni

Tole pa moram citirati. Plandemija, ki ni uspela. 🤣 Oziroma, to se bere kot neuresničena teorija zarote. To bi moral bit nov način izražanja. Jaz recimo sem imel lansko leto planobogatitev, ki ni uspel. Sosed je imel planakuphiše, ki ni uspel, itd… Seveda noben za to ni nič naredil, samo govoril smo.

V bistvu z drugimi besedami priznavaš, da se vaša teorija o plandemiji ni zgodila, kar pomeni, da je ostala zgolj teorija. Teorija zarote.

Anonimno 1038, 17.01.2023 ob 18:01

Tole pa moram citirati. Plandemija, ki ni uspela. 🤣 Oziroma, to se bere kot neuresničena teorija zarote. To bi moral bit nov način izražanja. Jaz recimo sem imel lansko leto planobogatitev, ki ni uspel. Sosed je imel planakuphiše, ki ni uspel, itd… Seveda noben za to ni nič naredil, samo govoril smo.

V bistvu z drugimi besedami priznavaš, da se vaša teorija o plandemiji ni zgodila, kar pomeni, da je ostala zgolj teorija. Teorija zarote.

pri nas v SLO ni uspela, ker se je cepilo premalo ljudi- tudi z našo pomočjo, saj smo denvno objavljali resnico…Npr. Islandija se je skoraj 100% cepila in danes imajo največ presežnih smrti- toliko da ne vedo kam s trupli. V tem smilsu, pa saj si itak razumel, samo delaš se bebca, upam, da nisi cepljen. ŽELIM ti vse dobro!

jokelnaš, 17.01.2023 ob 16:06

veliko cepljenih je v strahu in sprašujejo take neumnosti kot ti, ker vas je strah, kaj se vam bo zgodilo in predvsem kdaj…no, če tem klavcem tem p r a s c e m uspe, kar so si zamislili, bodo kmalu prišli tudi po nas- neceljene- tudi z vojsko. Ampk ko bodo pa vojaki in policaji spoznali, da bodo na koncu tudi njih pocepili, potem bo pa hudič. PUTINJEKLAVEC  zapri oči in mirno dihaj- boš videl, da se ti bo odprl svet, ne boš tako napadalen in sovražen, predvsem pa nekultur

podpis

izpovedi cepljenih????? kako to, da so vsi okoli mene z menoj vred cepljeni in brez problemov???? pa kje živite, banda lažniva hahahahaha…. ne hodit k zdravniku, če ste take mrge

zadnič mi je eden vaših (teoretik zarot) nakladal o gensko spremenjeni hrani, o tem, da ni semen, o gnojilih  itd. Vprašal sem ga, kako bi on nafutral 8 miljard ljudi. Potem mi je dal mir…..

@naturopat, pa ti si munjen, resno. o kakšni resnici nakladaš, teslo antivaxersko, hahahahaha

kaj vam antivaxxerjem res ni jasno, da se lahko pasete samo po zanikrnih forumih med naivneži??? v resničnem svetu vas niti 5 minut ne bi poslušal nihče, z vsaj dokončano srednjo šolo…..

o strupu v cepivih mi je najbolj zavzeto predaval sodelovec, ki se ne more odvaditi cigaret, hahahahahaha

New Report

Close