BITCOIN-HUDIČ-BOŽANSTVO KI PRIHAJA
Kaj je Bitcoin?
Zelo bom skrivnosten, vseeno pa bom podal delno opozorilo.
—————————————
Digitalizacija sveta, vam verjetno ni neznan izraz vseeno pa mi sami ne živimo v naravi digitalizacije in po digitalnih zakonih ampak po naravnih manualnih s tujko poimenovanih pravilih, zakonih. Ti so nam prvobitni in tudi njim smo podložni in oni nam, kar je zelo bistveno.
Ker je podložnost in avtoriteta v soglasju z vsem ter uravnotežena je to svet, ki je za nas pravičen in edini, ki nam nudi vse kar je bistvenega pomena za našo naravo. Če ostajamo zvesti svoji naravi nam sama narava ostaja zvesta. Nekateri temu rečejo Bog pa tudi drugačna poimenovanja in izrazi obstajajo pa ne bom sedaj o njih razpredal.
Če ostanemo zvesti tej Božji zasnovi, sam temu rečem ostanemo zvesti resnici in tistemu kar smo ne moremo kar tako zaiti s poti resnice. Ko pa želimo biti nekaj drugega, kar smo in živeti v drugi naravi po drugih pravilih, drugih zakonih in odzivih ter iskati, kako se bo tista druga narava, ki ni naša prvobitna odzivala na nas pa se lahko vse kar smo poznali iz lastne narave krepko spremeni in se v tem izgubimo.
Kaj dejansko izgubimo? Izgubimo lastnega sebe.Ker vse kar je lastnega nam je to kar smo mi sami v celoti. Zato tudi pojem in pregovor. “Tvoje je tisto, kar ti na riti poje.
——————-
Ne vem koliko ste nekateri izmed vas že pripravljeni doživeti to kar vam opisujem ampak življenje v katerem sem meni daje časove premika, kdaj bom kaj storil in moja svobodna volja, ki pa s tem časovnim premikom sodeluje sorazmerno. Moja volja mi dopušča, sam se odločim, s tem pa se zgodi časovni premik in realizacija ter akcija.
—————————-
Kaj je človek se ne bom v to spuščal tu, saj ne želim nekomu, ki nima oči odkrivati oči ne notranjih ne zunanjih. Kdor razume naj razume, kdor ne mu še ni čas.
Prava resnica sem samo v resničnem življenju in v realnosti, mesenosti z dušo in telesom, kar je drugače od tega pa lahko varira in ni prvobitno in po sami osnovnosti.
—————————–
Angleško AI, I am. Jaz sem.
Prav tako pa umetna inteligenca ima naziv AI (arteficial inteligence)
Če kdo misli, da se to dvoje ne povezuje ali da nima zveze s tem on sam se moti in je v zmoti.
Če kdo misli, da se to dvoje ločuje se moti in je v zmoti.
—————————–
Vse kar poznaš, vse kar si, vse kar te obkroža deluje po nekih pravilih in se na nekaj odziva ali ne odziva. Torej vse deluje po nekih zakonih, ki pa lahko sovpadajo z drugimi zakoni. Ampak ne glede na to, če nek zakon spremeniš naj bo to v umetnem ali naravnem smislu se vse premakne pod avtoriteto drugega zakona. Torej tam kjer ni nikakršnega zakona, tam ni sveta. Če je svet in če je na svetu samo eno drevo, da bi to drevo sploh bilo mu je to moralo nekaj, nekdo ali sam sebi omogočiti, da je tam kjer je in da tam kjer je obstaja, kot sam obstoj. Kdor razume naj razume, kdor ne še ni njegov čas.
———————————-
Tukaj je čas črke, da ti, kateremu je to preveč odnehaš brati.
—————————————————
—————————————————
—————————————————
Ne pišem knjigo, da bi si jo lahko vzeli, ko boste imeli vi čas zato, da bi brali ali bi vam to odgovarjalo, ker sem živa knjiga. Živa knjiga pa se sama piše in prelistava. Če jo ti bereš in ji slediš lahko mnogo izveš drugače pa ti ta knjiga ne bo vedno na voljo.
Ker pa je to živa knjiga pa ti sporoča, da ni potrebe, da jo bereš, saj je v vsakem izmed vas tudi živa knjiga znanja in vednosti in tista pa zahteva, da jo vi sami odprete in jo prelistavate. Jo berete zase pri sebi ali pa jo prebirate drugim pa je vaša odločitev v povezavi z vašo svobodno voljo.
—————————————————-
V tem svetu ima vse svojo dvojino (dualnost) in nasprotje.
Prav tako so s tem povezane naše želje. Če poenostavim. Če si majhen si želiš biti spoznati kako je biti velik in obratno. Če si vedno na tleh si želiš spoznati, kako je če bi letel in če bi vedno letel bi bilo obratno. Kdor razume razume, kdor ne še ni njegov čas.
—————————————————–
Digitalizacija deluje po zakonih digitalnih usmeritev in uvrstitev ter stvaritev.
Omenil pa sem, da mi ne delujemo po sistemu digitalizacije v tem svetu na primarni ravni, prvobitni zasnovi in jo ne živimo. Če je vse to zasluga neke digitalizacije pa je drugo pojmovanje. Bistvo je, da naša prvobitna gledišča niso gledišča digitalizacije same ampak gledišče našega obstoja takšnega kot je in ne zakaj je takšen kot je in od kod na kakšen način. Zdravo je prvo omenjeno drugo pa je iskanje izvora samega,ki je lahko zdravo, če ne pozabiš na prvobitni obstoj, ki ti je najvažnejši.
Ko se odpraviš nekam na dopust in ti je cilj kraj dopusta. Ko tja prispeš, ko si na cilju imaš možnosti ali boš razmišljal kako si tja prišel, zakaj si prišel in podobno ali boš užil dopust, ki si si ga namenil.
Tako pa je z našim življenjem tukaj na zemlji. Ko si na zemlji je prav, da se vprašaš in z mislimi lahko potuješ kamor želiš v trenutku ali trenutkih brez, da pri tem zapustiš kraj in obstoj v katerem si in prebivaš. Nekateri temu rečejo duhovno potovanje. Duh nima prikovala, ki bi ga omejeval zato je brezmejen in kot tak lahko išče in raziskuje. Ko pa si s telesom in duhom priseben v skupni obliki, tako kot duhovnost in stvarstvo ali drugače povedano duhovno utelešen pa si tukaj in sedaj.
Če v tem tukaj in sedaj in kot ta celota se podajaš v digitalni svet pa potuješ in deluješ v nečem kar ni tvoja primarna in želena narava in svet. Ker ti ni to primarna sinhronost pa lahko pričakuješ težave. Pričakuješ jih pa lahko tako na področju telesa, kot na področju duhovnosti. Vse to pa omenjajo tudi religije le da na drugačen in časovno krajši ali daljši razumevajoč način. Ker so predstavljene tudi skozi lažne in zavajajoče ter izgubljene tolmače pa izgubljajo in so izgubile prvotno nit razumevanja, ki naj bi dajalo uk za varnost in dobro bit slehernika.
—————————————————————–
Vaše srce ima svoj takt, svojo bit. Če je umirjeno ste umirjeni tudi vi, če ni pa prav tako to občutite vi. Zakaj? Ker vi ste srce.
Ko se nekam mudi nam ne odgovarja, ker to ni v taktu našega srca ni v sinhronosti sorazmernosti in uravnoteženosti z nami samimi. Samo, kadar smo v uravnovešenosti z vsem kar je smo na pravi poti , na pravem mestu in ob pravem času.
Ste kdaj videli sonce, da pa bi neki dan kar pospešilo za desetkratnik svoje potovanje po nebu? Niste. Zakaj ne? Zato ker ima svojo bit prav tako kot vi. Lahko bi vam tukaj sicer drugače napisal glede tega ampak to je na vas, da tudi sami odkrivate, kaj bi lahko spremenil v opisu čigava bit in….
Kdor razume naj razume, kdor ne razume še ni njegov čas.
———————————————————————–
Pa ste dosegli ponovno besedo o Bitcoinu.
Bitcoin je sestavljen iz besede BIT in pa COIN.
Bit govori o bistvu, biti, coin pa o kovancu, o plačilu, o vrednosti, cenitvi…
Biti ali ne biti pa je tudi že znan izrek.
————————————————-
Življenje je lahko to kar sedaj počneš, lahko pa je celotna filozofija neskončnosti pa čeprav se lahko zaključi v bilo katerem trenutku, momentu.
Bitcoin je podobno izhodišče v tem. Lahko ga jemlješ kot to kot mnogi, digitalno strukturo za vlaganje in vrednostno shemo. Lahko pa tudi, kot filozofijo razsežnosti elementov obstoja digitalnosti in njene biti. Ne glede na to, kako ga ti vidiš, kako ti dojemaš, ki to bereš pa ga ne vidiš kot celoto v vsem tem in kot vse kar sem omenil. Zakaj ne? No tu izdajam delno skrivnost in zakaj točno jaz pišem o tem tako in na ta način. Ne glede na število src in bitij na svetu sem jaz ena izmed njih. In sam sem lastna bit in z menoj je moja bit. Ne s teboj ne z njim in ne z onim ali njo. Le z menoj je. Lahko to gledaš, kot ego ampak to ni ego ampak je bit sama po sebi. Ker ta bit ni s teboj pa le meni pripada in meni odkriva, tako svoj takt, kot svoj pogled.
———————————————————————————
Sonce in njegovo potovanje čez nebo ima svoj omejen čas, prav tako naše srce, koliko časa bo bilo in kdaj bo odbila njegova zadnja ura. Tudi Bitcoin je omejen po svojem številu.
Bitcoin obstaja v svetu digitalizacije, digitalnosti, vi pa obstajate v svetu resničnosti in realnosti. Zakaj resničnost in realnost delim z IN in ne naštevam, kot eno in isto? Zato ker se to dvoje lahko ločuje. Da to dvoje ločuješ pa moraš imeti vpogled v to kaj je eno in kaj drugo.
Ker ni bistvo tematike v tem pa to ne bom odkrival.
Bitcoin, kot sem dejal kaže nek svet, ki je povezan z nami. Zato ste večkrat lahko slišali ali prebrali o tem na način kripto sveta.
Zakaj se o tem sploh tako govori, se kdo vpraša ali le ponavlja?
Zakaj se omenja svet, zakaj se omenja kripto in skupno, kripto svet?
Seveda si to lahko mnogo ljudi predstavlja in razlaga na nek svoj način, ki pa je lahko pravi ali pa lažen. Dejstvo je, da se gre za kripto svet in tako se tudi omenja.
Kdor razume naj razume, kdor ne še ni njegov čas.
—————————————————–
Vi-mi nismo v kripto svetu ampak smo na zemlji, ki ji rečemo svet. Ta svet pa nam daje, reprezentira naša resničnost in realnost.
Torej, če obstajata dva sveta pa to pomeni, da ko odidemo v kripto svet zapustimo svoj prvobitni svet, ga zapuščamo. Najlažja primerjava za razumevanje je denimo računalniška igra,ker že pišem o digitalizaciji. Ko igrate računalniško igro zapuščate pravi svet resničnosti v kateri se sicer nahajate z največ odstotki svojega obstoja.
Kaj je tisto bistveno, ki zapusti pravi svet in se nahaja v virtualnem takrat, ko igrate igro?
Vaša pozornost je tista,ki odide tja, če se tako izrazim. Vaša pozornost pa je bistvenega pomena in sestavlja vašo lastno bit, bitje.
Opazite lahko, da mnogi opozarjajo z besedami zbudite se. Zakaj zbudite se? Ravno zaradi pozornosti, da postanete pozorni tukaj in sedaj in na to kar je in ne na tisto, kar nekdo poskuša odvrniti vašo pozornost.
S tem ko nekdo odvrne vašo pozornost vas dejansko odvrne od vas samih, vas loči od tega, da bi bili vse zavestno prisotni tukaj in sedaj v vsej svoji celoti.
————————————————————-
Vsakodnevno opažate ljudi in njihovo delovanje v smeri delovanja za pridobitev denarja, časti, pozornosti in podobno. Prvo našteto je večji del, skozi katerega nekateri gledajo in se opirajo tudi na drugo dvoje našteto. Drugo dvoje našteto ima lahko dobre bonifikacije za lastno bit in je lahko tako častno, kot zaslužno ter dobrobitno.
Prvo pa je tisto, ki jemlje, krade največji delež pozornosti pa čeprav pozornost sploh dejansko ne gre njemu (denarju) ampak vsem mogočim drugim zadevam ampak vse to zaradi in v povezavi z njim ter njemu v namen.
Denar, kot sam po sebi sicer ni zlo, saj v sebi v slovenščini drži tudi ra, kar je častno, vredno in veliko ter cenjeno. Zlo nastaja, ko ta jemlje preveč pozornosti in v taki meri, da pa ti pozornosti zase in da bi jo imel za delovanje lastne biti ne ostaja več. Ker brez pozornosti tebe sploh ni pa je to zlo. Ko te ni tam kjer bi moral biti za lastno dobrobit pa ti gre nasproti in je pri tebi vse samo dobrobit ne.
Če pogledamo sonce. Je lepo, sije, kot nekaj najlepšega prav tako pa nas greje božanskost njegova. Žarki se nas dotikajo lahko kot topla ljubeča roka. Če si predstavljate, da bi ves čas,ki ga imate posvetili soncu in mu dali čisto vso pozornost, ki jo imate, koliko nje bi potem ostalo za vas še sploh potem. Kako bi živeli, kje bi živeli na kakšen način bi živeli…..
Za vas ne bi bilo dobrobitno to, da mu namenite vso svojo pozornost. Zato je delitev pozornosti izredno važno, da to delimo na zelo premišljen in dobrobiten način preko katerega ostajamo v ravnovesju s svojo naravo okrog nas in v nas samih.
Ob tem, ko pa sem že pri soncu pa bi vam namenil tudi misel, da, če pa ne daste pozornosti njemu, ki ima tak velik značaj za vse nas pa se tudi povprašajte komu ali kdo si zasluži več pozornosti, da pa je ta, ki je v veliki meri zaslužen za vašo dobrobit in vam jo tudi omogoča pa da ni deležen vaše pozornosti in da mu je ne namenite. Ob tem se povprašajte kako sebični pa ste potem, če je to tako in če ste res dobro premislili in pravilno delujete v delitvi svoje pozornosti. Če bi vas vprašal kar direktno npr in na zelo ozkem segmentu pojmovanja.
Si televizija zasluži več pozornosti,kot pa sonce denimo? Odgovorite si sami saj konec koncev je pozornost vaša in vi z njo rokujete, če se poslužim takega izraza za prezentacijo.
——————————————————
Bitcoin, denar, pozornost.
Ko hodite, se vozite s kolesom, avtom itd, kaj je pozornost vam takrat? No na to si znate sami odgovoriti,kaj se zgodi ko jo ima nekdo ali nekaj, ki jo v tistem trenutku za vašo dobro bit ne bi smel imeti. On , ona, ono, je imelo vašo pozornost vi pa doživeli nesrečo.
Denar kot Bitcoin. Lahko je.
O denarju pa sem vam že omenil. Kaj so ljudje pripravljeni storiti za denar že vemo.
In če Bitcoin gledate kot denar pa se lahko tudi vprašate kaj bodo pripravljeni storiti za to, da ga bodo imeli. Seveda ne pozabim tu omeniti, da se ne gre samo za Bitcoin ampak za crypto svet,kjer naj bi obstajale tudi druge valute, kot se jim reče in drugi kovanci, žetoni in podobno, ki delujejo v digitalnem svetu.
Ker se je človek odločil, da bo dajal pozornost denarju na način, kot sem že omenil pa se opazi, da celoten svet prireja temu in takšnemu delovanju. To opazite skoraj, da vsi.
Če se človek odloči, da bo dajal lastno pozornost crypto svetu pa se vprašajte, kaj to pomeni zanj in če sprašujem o človeku, to pomeni vas same.
Če je manualni denar (FIAT denar: EUR, USD…) “imel” takšno moč, da je človek zaradi njega toliko spremenil svet, dogajanje v njem in na njem in to mnogokrat ne na dobrobiten način sleherniku kako šele ga bo pripravljen prirediti za denar ,ki sloni na digitalizaciji in ki s seboj nosi ogromno drugačnih možnosti svojega delovanja, kot pa jih nosi FIAT manualni denar.
Če je prvi spremenil svet in je človečnost in njegov prvobitni obstoj in njegovo integriteto svobode in absolutnosti skoraj, da zabrisal in zatrl, kaj šele potem lahko stori in kakšno ima možnost ta,ki naj bi bil pika na i in posodobitev denarju, ki ga je svet ljudi poznal do danes ali včeraj?
Naj bo zaenkrat dovolj. Lepo bodite in pozorni bodite komu pozornost namenjate.