Bitcoin in ostale kripto valute
Tisti, ki se na to spoznate. Se splača menjati eure v bitcoine ali kakšno drugo valuto. Vsi prijatelji okoli mene govorijo, kako je to sedaj in, ampak v resnici nihče ne zna povedati zakaj se pravzaprav gre pri tem blockchainu, oni so samo zraven.
Eden prijatelj, je naredil cca 100% dokazano, pokazal na telefonu in tudi dvignil je 100% razliko, ki jo je naredil , je pa res, da je kupil že junija.
Imam sklad na banki in v 5 letih v bistvu nisem dobil nič, še manj imam na računu, kot sem postavil. Ko pa so me prepričevali, pa je bil ravno do takrat ko sem podpisal že 20% donos. Seveda ko podpišeš, je drobni tisk, da se zavedaš, da lahko tudi vse izgubiš.
Vem, da lahko tudi tukaj izgubim, ampak a ni vseeno kje, če pa je tukaj verjetnost, da kaj zraste večja kot na banki.?
Hvala za nasvete in komentarje, ter izkušnje.
Še to: Vabijo pa me na tole predstavitev.
https://www.eventbrite.com/e/atrix-token-event-tickets-37061303356
Ki bo kmalu, govori se, da je to prva valuta, kjer ti garantirajo 80% da se ti povrne, če vse propade.
Ker seveda o ničemer ne vem popolnoma nič, sprašujem koga, če kaj več ve. Tudi na tem forumu je že veliko pisalo o tem, ampak o tej valuti pa nisem nič slišal. So pa slovenci v samem vrhu v teh zadevah, zato zagotovo kdo bere tudi ta forum, ki bi nas malo razjasnil pojme.
BTC je najstarejša in prva valuta. Danes je njena vrednost 1BTC = 3700 eur in še raste. S to valuto že lahko kupuješ stvari po spletu.
Bistvo vsega pa je blockchain , po slovensko veriženje blokov 🙂 Da ne bom filozofiral, bom razložil primerjavo z pametnimi avtomobili.
To je že vsem jasno, da nas bodo vozili avtomobili brez šoferja. praktični primeri so že narejeni. Dejstvo je to, da je to prihodnost. Enako je z elektronskim denarjem. Je šele na začetku, tako da 1 ali dve leti, je še čas, da se kaj zasluži, potem bo vedno težje.
Dejstvo pa je, da se to ne bo ustavilo, žal ni moč več ničesar ustaviti. Z internetom, ko je vse tako hitro, gre naprej tudi kripto svet. Sedaj je približno 700 različnih valut in od tega jih bo 3/4 propadlo. Nekatere pa bodo ostale, če se torej dobro pozanimate, malo izobrazite, lahko naredite kar lep profit.
Bravo, samo upam, da jih imaš še. Ker če bi jih kupil pri 10USD bi danes to zagovarjal, ne pa dvomil, v o, koliko bo vreden že do konca leta. Ker dobro veš, da bo šel do 10000 eur v enem letu.
Za laike moj predlog. Kupite 1 BTC po 3700€ kolikor je sedaj in ga shranite za 5 let. Potem pa odprite denarnico.
če ne, ste izgubili 3700, ampak ste igrali igro. Ki bo lahko vredna 37 000€
Če ne igraš ne dobiš. Seveda pa nimajo vsi 3700€, nekateri še za živeti nimajo. Če pa visite na internetu, vas nič ne stane, če se malo izobrazite. Se odpoveste cigaretom za 1 mesec ali dva, kavicam in vložite 100€ in trgujete. Več ko boste znali, več lahko zaslužite.
Nekateri so si že zaslužili svojo penzijo.
Pa še ena prednost. Banka lahko tudi propade. Računalnike in povezave pa lahko uniči samo sončni izbruh ali pa komet, ampak takrat je pa že tako ali tako vseeno.
Popolnoma logično je, da mora velika množica plačati profite predhodnjim vlagateljem. Kdaj pride do tega trenutka je zelo težko napovedati, ampak po mojem mnenju smo blizu takrat, ko začno investirati vsi, ki tega niso nikoli prej počeli, niti jim ni prišlo kaj takega nikoli na misel.
Da ostanem pri BTCju. Nevarno ga je kupiti pri 3600€ za kos, in še bolj nevarno ga bo kupiti pri 6200€. Bo še kdaj po 200 USD? To ceno je v privatnem pogovoru pred časom svetoval kot primerno za nakup eden največjih strokovnjakov za kripto valute v SLO. Do sedaj se nismo kaj dosti približali tem nivojem, ravno nasprotno.
Čez zlato in srebro ga ni.
https://www.kovine.si/abc-investiranja/uvod
Razne kripto bedarije zdržijo samo če imaš delujočo informacijsko infrastrukturo.
Daj v YZ: gold ALI silver mining pa kak video pogledat
Rajši v roki držim eno srebrno unčo kot pa neki še manj “tangible” kot je BTC. Še gotovina je kratkoročno boljša.
Podpiranje raznih kriptovalut je hiter uvod v brezgotovinsko družbo (NWO pa to).
Ta tvoj komentar je tako, kot če bi ti rekel, zakaj ne pišeš na papirus, ampak to počneš preko interneta. Ne piši na forum, uporabljaj navaden papir.
Tehnologija na žalost ne gre nazaj in kot je bilo napisano, samo katastrofa lahko uniči napredek, če pa ga, ti niti srebro niti zlato ne bo pomagalo. Kripto je toliko varen kot druga valuta, je pa dejstvo, da danes lahko veliko zaslužiš- Splača se iti na kakršno koli predstavitev, se boš kaj naučil.
Vloži v to samo toliko kolikor si pripravljen izgubiti. Kriptovalut je malo morje, enako velja za ICO, zato dobro preveri za katero področje ali industrijo je namenjena. Vse ne bodo preživele, ker nekatere so namenjene bolj za špekuliranje kot za kakšen resen namen. Smo pa šele na dobrem začetku, naslednjih 3-10 let bo zelo intenzivnih na tem področju. Kriptovalute so prihodnost, temu se ne bo možno izogniti.
Splača se vlagati v nove in preverjene kripto valute. Preveri točna navodila od začetka do konca na: http://www.kriptodenar.com
Kaj pa pravite na WCX menjalnico?
Ob prijavi dobite 50 žetonov gratis- ni potreben nakup- samo daš email.
Preko mojega linka pa dobite še 15% bonusa pri nakupi žetonov.
Ko bo projekt zaštartal dobiš še mesečne dividendE- glede na mesečni promet menjalnice.
Če mogoče koga zanima kaj več o kriptovalutah: https://kriptoslovenija.wordpress.com/
Podrobneje o kriptovalutah: http://kriptoslovenija.blogspot.si/2017/12/kripto-valute-ali-cryptocurrency.html
In to je ok, mar ne?
Večje zanimanje, višja cena.
Sicer eden večjih spreadov, a enostavna registracija in uporaba je na etoro Vaš link
Če invite pošlješ frendu, ženi, sodelavcu, itd dobita oba extra 20$, seveda do omejenega števila 10 povabljenih.
Najprej si je dobro ogledati krivulje zadnjih tednov, pol pa žepnino vržt u eno (Še bolje več njih) c.v.
Good Luck