Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Bitcoin in ostale kripto valute

Bitcoin in ostale kripto valute

S kriptovalutami se da lepo zaslužit. Lahko vložite v tavelike in čakate, da se denar obrne. Ampak gre gor, pa dol, pa gor, pa dol. Na koncu imate seveda profit. Lahko pa trgujete z altcoini. Kupite, ko so poceni in jih prodate, ko zrastejo. Tako denar obrnete veliko hitreje. Ker nihanja so res huda. Verjamem, da se BTDT smeje. Takih obresti danes ni nikjer v tradicionalnih ustanovah. Seveda je pa prisotno veliko tveganje. Pa za altocoine rabiš kar časa, da si na tekočem.

Čestitam!
Veselim se uspeha vsakega posameznika.
Btc, Ltc, xrp in Ethereum… so mi v enem letu spremenil pogled na vse kar sem se (na)učil pretekla leta. Imel sem feeling, da vedno najboljše zamudim. Kje je KD Galileo in nekaj % na dan 🙂 Banka bi takrat navrgla cca 5% na leto.

Odvisno kakšen dopust…
Danes sem prodal LTC… Še par iteracij pa bom na dopust hodil v svojo zidano kapaciteto. 😉
[/quote]
Dopust po moji meri 😊
Lastnine pa imam že sedaj preveč. Raje najamem kar in ko rabim

Odvisno kakšen dopust…
Danes sem prodal LTC… Še par iteracij pa bom na dopust hodil v svojo zidano kapaciteto. 😉
[/quote]
Davčni ne bo treba nič namenit, ne bo pogledala transakcij?

[/quote]
Nope. Se je FURS sam odrekel davkom.
Itak pa gnoj zagamani ber kar tipkam .. Sem to že žnj krat natipkal.
Pa FURS portal poglej.
Pi.zda si gnoj ki smrgiš iz ekrana

[/quote]

Zelo verjetno jih bo. Dal boš dokaz, da si zaslužil s kriptovalutami in FURS bo rekel hvala lepa, lep dan še naprej. 🙂

Nope. Se je FURS sam odrekel davkom.
Itak pa gnoj zagamani ber kar tipkam .. Sem to že žnj krat natipkal.
Pa FURS portal poglej.
Pi.zda si gnoj ki smrgiš iz ekrana
[/quote]
Ne vem če je tako, nekako je rečeno, da bodo vsi računi pod nadzorom, bi bilo treba pojasnit izvor, še če ti recimo jaz nakažem sto eur bi moral od tega odvojit davek, v koliko bi davčna preverjala, ne? Tako da ni tako enostavno kot si predstavljaš, dokler gre zgolj za konjske fige seveda je, če bi pa te po kaki slušajnosti resnično postale nazaj evri in bi jih bilo več kot prej pa ne bi več šlo.

bit kojn ali bit osel?

Glede na veliko možnost špekulacij, bo ljudi, ki bodo vlagali v kriptovalute vsak dan več. 😉
[/quote]

Predvsem se z njimi ukvarja severnokorejski režim, raje kot v kmetijske vlagajo v kripto-farme.
BTW, baje so ravno oni postrgali kojnčke iz NiceHashove denarnice (CNN press). 😉
Njihovi hekerji so prvoklasni. FACE! ;)))

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Predvsem se z njimi ukvarja severnokorejski režim, raje kot v kmetijske vlagajo v kripto-farme.
BTW, baje so ravno oni postrgali kojnčke iz NiceHashove denarnice (CNN press). 😉
Njihovi hekerji so prvoklasni. FACE! ;)))
[/quote]

😀 Sveže izkopani so zanimivi za nakrast… Take je treba čimprej na borzo pa v €,$… pretopit.

BTC v rdečem je skoraj pogoj za uspevanje in rast ostalega življa.

To pa sploh ni res. Včasih potegne vse za sabo.

To pa sploh ni res. Včasih potegne vse za sabo.
[/quote]

Zato sem dodal skoraj. Rado potegne za seboj da, se strinjam. Bolj sem imel v mislih, da mirovanje BTCja, ali rahlo padanje preusmeri pozornost vlagateljev na druge kovance in imamo posledično lahko rast. Strma rast BTCja navzgor SKORAJ 🙂 zagotovo pomeni stagnacijo in odmetavanje ostalih. Tudi pri LTC je bilo tako.

js osebno sem videl da se da kr na nek normaln način zaslužit z netrom, če koga zanima naj si prebere,… je pa res da je sicer mal na daljši čas, vndar je boljša naložba kot v banki 😉
spodaj je link če kdo želi pogledat https://affiliate.azoomit.com/register/index?sponsor=Ferkxx

živjo

če koga zanima sem našel zanimivo spletno stran podprt s strani velko podjetij sveta. in sam tudi vložil vanj. vložil sem v dokaj novi projekt AZOOMIT, podprt z kriptovaluto Neter. sicer naložba traja kakšno leto ampak se splača. Neter je podprt z privatno investicijsko firmo in je lociran na ethereum blockchainu. Neter ustreza ERC#20 token standardom. Netrov je na voljo 50 miljonov,začetna cena je bila 1€ sedaj je zrasla že za 50% . tako , da se po mojem mnenju zelo izplača,. .. seveda pa je to izbira vsakega posameznika. posnetek za kaj se gre bom prilepil spodaj , če kdo seveda potrebuje bližnjico do registracije. lp
bližnjica do registracije:
https://affiliate.azoomit.com/register/index?sponsor=Ferkxx

o tem sem že bral,… baje je zadeva šele v nastajanju in ima veliko perspektivo

Na scamadviserju ima samo 60 %, zato jaz niti pod razno ne bom kliknila na tvoj link.

Analysis Details:-
Please be aware that the last time we checked this website is redirecting/forwarding to another website called affiliate.azoomit.com. You may wish to check the rating of that site by CLICKING HERE

Although this website appears to be based in Germany there are other countries involved and you should review this information carefully and decide if it is as you expect.Although being a new website, does not make it un-trustworthy, as with any new business you should be extra vigilant and do your own research before placing an order or making an investment.
This site is using an anonymous service – which prevents us from identifying the site owner. This can sometimes be just so that the owner does not receive spam, but be aware that many scam sites use this as a method to hide their identify. If this is an ecommerce site – we would suggest you confirm the business address with the website owners.

In te valute sploh ni na coimarketcapu?? Pa so jo oglaševali že septembra. Kako lahko potem obstaja?

Ljudje, pozor, to je klasični kripto scam.

hahah folk krypto scam? a vi sploh preberete zadevo preden kaj napišete. azzomit je podprt z strani velikih podjetij,… amazon,goodyear, itd itd,… vse je s pogodbami določeno. zadeva je čisto jasna,… še plačuješ lahko z bitcoinom kar to potrjuje. hahha folk kr neki bluzi

ni na coin marketu? men se je zdelo da neter spada pod etherium,… no vsaj to je znano v tem crypto svetu 😉

kolikor meni deluje računalnik je rezultat 72 % pa še to zato ker stran ni še javnosti znana

A bejž? 🙂 Ker dela na ethereumovi platformi, spada kar pod ethereum? Prosim, ne vlagajte, če se v te zadeve nič ne razumete.

Samo zato, ker nekdo napiše, da je nekaj res, še ne pomeni, da je. 🙂 Google ne najde nobene povezave med omenjenimi podjetji. Razen seveda na spletni strani azoomita. Me pa lahko kadarkoli postaviš na laž z linki. Bom vesela zate.
In na fejk straneh seveda lahko vedno plačuješ s kriptovalutami. Samo jih ne vidiš več niti zanje nič ne dobiš. 🙂

no se opravičujem če te je karkoli zmotlo,.. js sem samo povedal da sem vložil v to zadevo , pa da se meni izplača,… če tebi ni všeč,.. okej nerabiš , ni ti treba . js sem želel dobro,… in če ima kdo željo naj me kontaktira bom poslal screenshote mojih investicij. to je to pa lep pozdrav,.. tisti ki pa ne želite pa obvoz

New Report

Close