Bitcoin in ostale kripto valute
weeICOToken je UTILITY token namenjen za širšo množico in trgovce globalno. weeICOToken je nadgradnja že obstoječe infrastrukture, ki se gradi že 8 let in ima že danes veliko uporabnikov. wee skupina ima s svojimi različnimi pristopi na trg velik potencial uporabnikov globalno.
Na tem Vaš link si lahko več preberete.
8let gradite zavanje….vsako leto edinska priložnost in rastoča bla bla
https://www.facebook.com/Weeconomy-Scam-407836772690736/?__tn__=kC-R&eid=ARAoEqcUcER2fqzfoD2iuhapeiO8MBI_dRPQHtlty3R9FgZYFfTHXmnvQtvU6cCOFBMSpuaNMdhgJIvP&hc_ref=ARQB-tq25-6EME60GViFfcuDCP3ICV36vTuoY67dJNoYnA4pXtpNPlY-2XARcE6ewi0&__xts__%5B0%5D=68.ARByrhVLzuldk9tCb_IziZadGO_z9GlXa4d2TndB4nctBHhXITY2Uq9LZvxg0EOjYTjhypnwqJcB2vmm5TvBTVloTB5bGIGibd550MQb8KAbjT9_G_kUsa2Pr5eYhjttKH-gbrOPPKZWOoNSMf427ZtNt5Ca0hRqnrEmzn1Ppz3xblA72oeAtjkLY0fCx0DNuwILZA
Draga gospa, veremite da vam bo žal kasneje v življenju, ko boste spoznali, da ste se okoristili na naivnosti drugih. Še imate čas, da prenehate s tem.
V kolikor je to res tako donosno, vložite vi toliko več in boste obogateli, druge pustite pri miru.
[/quote]
Nope, ne bo ji zal. Delam dnevno z ljudmi, ki so nateguni, kripto milionarji in bivsi forexovci…
…vodi jih pohlep in easy money. Izmisljajo si zenske nicke ala Spela in podobno, ter novacijo ljudi.
Nic nimam proti njim, zanimivo mi je – od kje najdejo toliko ovc za ostrizt:)))
Zivjo, kot je ze lemon1 rekel: ce koga zanima rudarjenje na telefonu nej malo pogleda Pi network. Sem zacel z njim pred 2 mescema in zgleda obetavno, ne “požre” baterije. So 3 faze razvoja: 1.faza (beta) je zdej in še sprobavajo nove stvari, ze rudarimo, 2.faza (testnet) bo okol januarja, 3.faza (mainnet) bo okoli marca in bo sla kriptovaluta live. Zaenkrat je okoli 500.000 uporabnikov. Edino kar moraš naredit vsake 24h je pritisniti tipko, da potrdiš da nisi bot. Kmalu bodo uvedli node. Okoli decembra pa bo že možen prenos Pi-jev med uporabniki. NUJNO SI PREBERTE FAQ IN WHITELIST, ker je notri vse podorbno razloženo. Če vas zanima še kaj me vprašajte.
Lahko uporabite tudi mojo invitation kodo: jakepel03
https://minepi.com/