Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bitcoin pada kot kamen

bitcoin pada kot kamen

Odgovor na objavo uporabnika
no0rci spet popušili, 22.05.2021 ob 15:37

fantje milijarderji so spet do onemoglosti napihnili ta goljufivi balon, po kapitalistično, beri nič dela za velike pare, in ko je dovolj norcev po piramidni shemi nakupuilo novce v upanju na zaslužek, so začeli ti milijarderji vnovčevati mastne zaslužbe, sodrga pa bo spet ostala praznih rok. že sprobano večkrart in posebej za norce se bo spet ponovilo.

Zumba, 29.05.2021 ob 22:14

digitalec, 29.05.2021 ob 22:06

Bitcon do nedelje zvečer pod 20.K. Kaj boste storili?

Še vedno imate šanso kupiti Hamburger coin na Waves exchange platformi.

Marička Svejta, 25.05.2021 ob 14:04

Ampak lahko pa v svojo korist tudi izkoristiš. Jaz sem. Ostalo me ne zanima.

se najde brez problema, 06.06.2021 ob 15:32

Ni jih več, 06.06.2021 ob 13:52

Še kdo?

Sej maš ločeno pod “forum” Koronavirus…

Klikni v zgornji pasici na Forum , pa najdeš…

kokoši, 06.06.2021 ob 16:16

“BIČ BOŽJI,”, 

Kaj je a si se zmotila in zdaj uporabila svoj vzdevek iz prejšne teme?

In ne, blesavo smrdeče babovje ne kaže večje tolerance, do gejev. Ampak normalne ženske kažejo večjo toleranco do gejov. Gdaj se boš že naučila, da ti nisi vse ženske? Še več, marsikatero žensko bi bilo sram če bi ti bila predstavnica žensk.

Še bolj poenostavljeno povedano, če si ti teslo in ti to povem to ne pomeni, da z tem žalim vse ženske.

Z mojo mamo nisem imel teh problemov. In med drugim zato ker ženske kažejo večjo toleranco do gejov (ker vejo kako je bil tudi njihov spol zapostavljen v preteklosti) pa jaz še toliko bolj podpiram enakopravnost žensk in sem feminist. Medtem ko bedaste ženske pa se igrajo moško šovinistično igro in nasprotujejo istospolno usmerjenim in z tem iz sebe delajo debile.

In ja moški res tako hinavijo, ker pač večina moških je biseksualcev. Sem ter tja fantazirajo o moških, govorijo pa čusto drugo.

Samo tebi lahko pade na pamet nekaj tako norega, da sem nestrpen do žensk. Moja babica ki je pobegnila iz amerike v jugoslavijo, je rekla da je sem prišla zato ker ni niti kur,ba niti gospodinjski pripomoček in da je ona vredna toliko kot moški. Če pa se ženska sama daje v drugorazredno vlogo pa ji primaži eno klofuto in se naj počuti drugorazredno. Tako je govorila.

In ne misli, da se ne opazi, da si ti tale “Psihologi” ki tukaj napada najstnika. Tudi če zanikaš ti ne bom vrjel.

Lahko ti le rečem, da si patetična z temi svojimi provokacijami. Raje hinavi in v rit lezi v službi folku, kot pa da tu neuravnovešeno nadleguješ najstnike.

0/(/:6(!=:!), 06.06.2021 ob 16:08

0/(/:6(!=:!), 06.06.2021 ob 16:07
    Kar sam, 06.06.2021 ob 12:24

odgoarja, 06.06.2021 ob 11:50

Bagerist, 05.06.2021 ob 21:07

Evo – resno hotem ima, priimke, naslove … formalno neznanih sklicateljev protestnikov ob petkih v LJ
    Tokrat (prejšnji petek) so zasedli ulice okoli Delavskega doma v LJ.
    V tem času je moji ženi začela odtekati porodna voda. Sva šla z avtom v porodnišnico… na koncu Celovške pa gamad nekih protestnikov, ki ni dovolila prometa proti porodnišnici. Sem klical 112 — pa so imeli težave priti do Tivolija …

Ja Dojenček je “frderban” – bo ostal invalid, zaostal …
    Hočem zadoščenje!!
    Osebno in lastnoročno bom šel s kolom razbiti glave organizatorjem protestov !!
    A če me zaprejo … kot pravi predsednik države: So What ☺☺ Ti gnoji pač ne bodo več uničevali

Odgovarjajo naj JJ, SMC in Desus. Če ne bi nategnili volivcev in se oklepali stolčkov, ne bi bilo nobenih protestov. Našteti politiki so krivi za tvojega “ferderbanega” novorojenčka.

Če bi bila zgodbica resnična, bi avtorju že v porodnišnici povedali, da nosečnica, ki ji odteče voda, ne odkoraka do avta in se v sedečem položaju prevaža čez ljubljanske ulice, ki znajo biti tudi brez protestov zatrpane, ampak se (kot že omenjeno) pokliče rešilca, ki žensko odpelje v ležečem položaju.

Ampak nekateri, ki vam osnovne stvari niso jasne, kar popadete na vrženo kost, pa čeprav je plastična in fluorescentna vijolične barve.

O čem se pogovarjate? Kaj je to Bitcoin? To si je nekdo izmislil nek denar?

Julija, se pravi čez en mesec zna bitcoin treščiti pod 20k, v rang 15-18k $. Na obzorju je death cross in posledično dump.

Nazadnje sem BTC kupoval, ko se je prodajal med 10 in 30 USD. Ohohoho je tega že let. Še dolgo bo moral padati ko kamen, da bo dosegel ceno po kateri sem ga kupil.

digitalec, 21.05.2021 ob 20:58

kupim bi bitcoin po menjalnem razmerju 1B za 1EUR. Kupim pred ponedeljkom, kasneje pa samo za cente.

0/(/:6(!=:!), 06.06.2021 ob 20:22

šef, 06.06.2021 ob 20:15

Zdravo,

sem delodajalec, no, ne ravno velik, ampak dajam pa plačo trem ljudem kateri preživljajo svojo družino.

Takole ti bom povedal iz oči delodajalca: Ko si prišel na razgovor, si imel možnost pogajanja za plačo.  Ker si podpisal pogodbo je to pomenilo, da si sprejel ponujeno plačo za delo, ki ga boš opravljal. Delo, ki ga opravljaš pa je pogojeno s tvojim znanjem in pridnostjo. S tem tvojim dejanjem si oškodoval podjetje za kar nekaj denarja, saj so ponavadi zunanji izvajalci kar dragi. Imel si možnost pogajanja in ga še zmeraj imaš, lahko bi povedal, da znaš nemško in za to zahtevaš na mesečni ravni 100€ + več.

Jaz bi te odpustil prvi dan, ko bi to izvedel, da takole škoduješ podjetju. Vsekakor bi ti na razgovoru ponudil solidno plačo glede na tvoje znanje, nikoli ne ovinkarim, delavce plačam, če so pridni.

Ne zavedaš se, da sam šef ne mora imeti tega dela, ampak to delo opravjajo delavci, ki jih zaposluje. Od njih se pa pričakuje, da so solidarni in pripadni podjetju. Brez dobrih delavcev ni podjetja.

Ustvari si svoje podjetje pa se boš postavil v ta položaj v katerem je tvoj šef/direktor, povem ti, da ti ne bo lahko, ko boš naletel na sebi enakega!

0/(/:6(!=:!), 06.06.2021 ob 20:24

The_Roobert, 15.05.2020 ob 13:04

Vsa nujna znanja, ki so bila na razpisu sem imel (npr ang, Microsoft office…), dodatna znanja sem zamolčal. Gre za znanje nemščine, ki jo obvladam. Povprašal so me na koncu razgovora, če slučajno znam nemško, češ ni odločilno, a če slučajno znam bi bilo fino. Je nekaj strank iz au, de. Nato vprašam, ali je tako znanje plačano več in so se med sabo pogledal ter se posmehnili, da ne in sem pol tudi jaz rekel da ne znam. Nikoli o tem več ni nihče spregovoril, dokler sedaj po štirih letih šef ni izvedel, da jezik znam. Videl je, da sem odpisoval na nek mail v nemščini in rekel, da se bova o tem pogovorila.

Dejstvo je, da je podjetje plačevalo zunanje za prevajanje. Ko bi to jaz lahko opravil po njihovem “zastonj”. Ampak jaz pri plači pod 1000eur neto nemško ne znam, naj plačujejo prevajalca, jaz se tako poceni ne prodam.

Smo obmejna občina, kjer ima ta firma eno poslovalnico in tukaj nas je 5 zaposlenih in šef. Vsi na isti plači, šef seveda več. Nekaj strank so le nem govoreči in bi v primeru, da bi “jaz vedel” nem imeli več strank (prometa, priliva) in bi šef izgledal bol sposoben in uspešen businessman. Sedaj morejo dat prevajat (strošek, čakanje na prevod, manj strank) in on izpade manj uspešen. Napredovanja ni mogoče dobiti, plača pa je enaka za vse na istem delovnem mestu.

Je po vaše narobe, da za enako plačo nočem več dela? Bi povedali po resnici ali bi se kaj zlagali, da ostanete v dobri luči? Nagibam se h temu, da rečem, da je bil celotem mail Google translate. Je bil kdo v podobni situaciji

New Report

Close