Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute BITCOIN

BITCOIN

Jaz sem se prijavil na Kraken za Tier 2. Po dveh ali treh tednih sem dobil potrditev za Tier 1 ter spet po naslednjih dveh ali treh še za Tier 2. Upaj na padce vrednosti v tej čakalni dobi. 🙂
[/quote]

Kaj pa je to Tier? Tega v tistem članku, ki sem ga prebrala nisem nikjer zasledila.
Ne mislim pa vlagat precej. Nekje 100 eur in jih zamenjam 50 za bitcoine in 50 za ETH, pustim gor, spremljam dnevno kako kaže, ko bo kakšen dobiček pa nekaj dvignem.
[/quote]

Tier 0: demo trgovanje
Tier 1: lahko polozis bitcoine in trgujes z njimi
Tier 2: ce hoces poloziti pravi denar tam do 10000 evrov
Tier 3, 4…: operiranje z visokimi zneski

Ob registraciji definiras, kaj bi rada.

Kaj pa je to Tier? Tega v tistem članku, ki sem ga prebrala nisem nikjer zasledila.
Ne mislim pa vlagat precej. Nekje 100 eur in jih zamenjam 50 za bitcoine in 50 za ETH, pustim gor, spremljam dnevno kako kaže, ko bo kakšen dobiček pa nekaj dvignem.
[/quote]

Tier 0: demo trgovanje
Tier 1: lahko polozis bitcoine in trgujes z njimi
Tier 2: ce hoces poloziti pravi denar tam do 10000 evrov
Tier 3, 4…: operiranje z visokimi zneski

Ob registraciji definiras, kaj bi rada.
[/quote]

Hvala.

Bitcoin se pomoje ne splača kupiti. Splača se vložiti v kakšno valuto, ki stane par deset centov in upati, da zraste. Katera bi to bila pa nimam pojma.

Nimaš pojma sploh, ne le tega.

zabavno bo, ko/če bo kdo razbil kodo in povečal / zmanjšal količino razpisanih BTC (21 mio jih bo menda)
ali pa, če se najdejo vsi tisti, ki so menda “izgubljeni na diskih na smetiščih” – jep, tudi take zgodbice krožijo ☺

Ker si sam na varnem z odličnim kapitalom – bi solidarno pomagal še meni do zaslužka? Jaz se prav nič ne razumem v to in bi z veseljem sprejela pomoč strokovnjaka.

Če bi kupili en bitcoin za 2700 USD bi do danes naredili le 300 USD plusa. A se splača tvegati toliko denarja za tako mali znesek, ki ga dobiš? Meni se zdi, da ne.

Ker si sam na varnem z odličnim kapitalom – bi solidarno pomagal še meni do zaslužka? Jaz se prav nič ne razumem v to in bi z veseljem sprejela pomoč strokovnjaka.
[/quote]

Jaz ti pomagam brezplacno! Ne garantiram ti nobenih donosev, lahko pa ti razlozim celoten sistem od nakupa, borz, denarnice za shranjevanje, ter prodaje.

Pusti kontakt, ker ce se tukaj razpisem, se bodo pojavili bedni & nevoscljivi komentarji.

Nimaš pojma sploh, ne le tega.
[/quote]

Bitcoin je kot zlato – hranilec vrednosti. Ker so njegove transakcije neizsledljive, ga na veliko uporabljajo kriminalci, vlade, teroristi. Celoten temni splet posluje samo v bitcoinih; tam se proda na tone orozja, drog in se cesa, tako da meni je povsem jasen namen bitcoina.

[/quote]

Jaz ti pomagam brezplacno! Ne garantiram ti nobenih donosev, lahko pa ti razlozim celoten sistem od nakupa, borz, denarnice za shranjevanje, ter prodaje.

Pusti kontakt, ker ce se tukaj razpisem, se bodo pojavili bedni & nevoscljivi komentarji.
[/quote]
Res hvala za prijaznost! :))
mail: voluharica at mail pika om

[/quote]
Res hvala za prijaznost! :))
mail: voluharica at mail pika om
[/quote]

manjka črka:
voluharica at mail pika com

Evo, malo izobrazevanja na temo kriptovalut:

https://maribor24.si/gospodarstvo/kriptovalute-in-fenomen-tega-desetletja/

ker je to res zelo pameten nasvet 🙂 pa niti ne v smislu, da se to lahko že jutri zgodi. mislim, da je BTC že postal dovolj trden ostalo pa… a, ja in v določenih primerih, če se ne zaaščitiš dovolj, si lahko tudi hitro okraden. sploh če držiš denar v kakšnih manj varnih menjalncah ali v denarnici, ki jo imaš shranjeno lepo na kompu. zadjič sem bral od enega avstralca, ki je bil ob 450 milijončkov, ki jih je imel lepo v eni od menjalnic na svojem računu,
[/quote]

ŠE TO SRANJE SE MI MNJKA DA BI VARČEVAL V KRIPTO SRANJU
SAJ TI ŽE IME POVE DA BO ENKRAT TO KRIPNLO
POHLEPNI KAR NALAGAJTE SVOJ DENAR V TEM SRANJU
TO SRANJE SAM OSEBNO NE POTREBUJEM, TUDI NA DRUGAČEN POŠTEN IN VAREN NAČIN SE GA DA ZASLUŽITI BREZ TVEGANJA IN SLABE VESTI
PA ČIM VEČ SREČE

Srčno rad bi vam razložil, ampak ne vem, kje naj začnem…

Zdravo! Sem prebrala in pregledala že kar nekaj člankov….prejšnji teden sem odprla denarnico na Blockchain in kupila btc za 100€. Ker morajo minarji transakcijo potrditi je znesek priskakljal v mojo denarnico šele naslednji dan. Za fee sem dala 3€. Ko sem odprla denarnico je bilo tam samo še 63€? Kaj to pomeni? Da se mi je vrednost btc oz. € med transakcijo toliko znižala in imam sedaj v denarnici samo še 63€? Povsod so članki samo o tem kako btc kupiti in prodati, nič pa ni o tem, kaj se zgodi, če se vrednost btc zniža bolj, kot si vložil? Pristaneš na 0€ in potem, ko se vrednost btc spet zviša, imaš na denarnici še vedno 0€? Aja pa vrednost btc se viša zaradi njegovega povpraševanja in bi rada stopila v ta svet. Zato lepo prosim za odgovore brez obsojanj, saj nekje je treba začet, če hočemo imeti čimveč uporabnikov btc, večje povpraševanje in večjo rast. Hvala!

Pojdi na https://med.over.net/forum5/viewforum.php?f=178

In registriraj si račun na menjalnici, denarnice, vsaj na začetku in če operiraš z majhnimi zneski, ne rabiš.

Za začetek priporočam Bitstamp, nakazila gredo preko Gorenjske banke in so nizka, ko boš osvojila osnove pa še npr. Binance.

Je pa sedaj treba biti malce potrpežljiv, ker traja, da ti verificirajo račun.

Raje kupi
Ripple, NEO, OMG, IOTA, SIA, ter se par manjsih. Razprsi nalozbo. Ne nalagaj samo v bitcoin ker je cena ze zelo visoka

To mi je jasno, da razpršim naložbe..moje vprašanje je: ali se mi znesek na denarnici AVTOMATSKO zniža, ko se zniža vrednost btc? Npr. danes grem pogledat imam 60 € gor, čez 1 mesec pa 0€, ker je btc padel več kot sem vložila…

Kako lahko pa pade več, kot si vložila? :)) Matematika ti nije jača strana. Da je vrednost pogojena z vsakokratno vrednostjo na borzi, je pa menda jasno. Če je vrednost 0, je tvoj vložek 0. Po kakšni logiki bi lahko bilo manj?

Denarnice na Blockchain nisi mogla odpret

včeraj si vplačala 100$ in za ta denar dobila 0,017… BTC
danes imaš 0,016… BTCja
jutri bo spet drugače

Razprši naložbo – zelo pameten nasvet!
Ker če bo bitcoin močno padel, bodo ostale kripte zrasle… 😉

Sicer pa iz preverjenih virov (bitcoin strokovnjaki) – cena bitcoina bo če 1 leto 5.000.000 $.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Sicer pa iz preverjenih virov (bitcoin strokovnjaki) – cena bitcoina bo če 1 leto 5.000.000 $.
[/quote]
Pol že hrčkaš, čeprav se tukaj delaš frajerja in na veliko kritiziraš 🙂

Pol že hrčkaš, čeprav se tukaj delaš frajerja in na veliko kritiziraš 🙂
[/quote]

Seveda. Pametne nasvete vedno upoštevam… 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

[/quote]

To so taki strokovnjaki, ki napumpajo reveže, da nabijejo ceno, na višku prodajo, vi se pa j***, tudi če se bitcoin nikoli več ne pobere. Bitcoin bo šel počasi na smetišče zgodovine, ker je predrag za prenakazovanje in z njim praktično ne moreš nič več delat. Da zdajle vložiš v bitcoin, moraš biti nor. Ob vseh možnostih na trgu. Kdor je imel decembra denar v bitcoinu, je ogromno izgubil, čeprav misli, da je nekaj malega dobil.

ok bom vprašala drugače…da na menjalnicah variabirajo cene je kristalno jasno. Kako je pa s wallet? Če imam danes tam btc za 100€ in btc pada ali se mi na denarnici avtomatsko spremeni znesek v manj oz. pade lahko tudi na 0€ oz. 0 btc in ostane na 0btc tudi, ko se čez čas btc na borzi spet zviša? Jasno mi je, da če nekdo proda na menjalnici po nižji ceni, kot je btc kupil, je na izgubi. Kako pa je s tem, če se ne udeležujem borze in menjalnic in samo pustim btc na wallet in počakam, da vrednost zraste?

New Report

Close