BITCOIN
Po mojem mnenju je bolje, da se s kriptami ne ukvarjaš… 😉
V walletu imaš določeno število bitcoinov (ali kakšne druge kripte) – ne glede na to kakšna je njihova trenutna vrednost na borzi ali menjalnici
Če pa hočeš te kojne pretvoriti v neko denarno valuto ($, €), no tedaj pa dobiš manj (ali več) te valute, glede na trenutno kotacijo kripte, ki jo imaš.
Po mojem mnenju je bolje, da se s kriptami ne ukvarjaš… 😉
V walletu imaš določeno število bitcoinov (ali kakšne druge kripte) – ne glede na to kakšna je njihova trenutna vrednost na borzi ali menjalnici
Če pa hočeš te kojne pretvoriti v neko denarno valuto ($, €), no tedaj pa dobiš manj (ali več) te valute, glede na trenutno kotacijo kripte, ki jo imaš.
[/quote]
a ne bi ti raje s svojimi proti kriptam parolami opletal … si bil izjemno dober v negiranju ☺
O, tu se pa motiš. To je edino, kar je res nedvoumno: pade lahko praktično na vrednost 0. To bo takrat, ko ga nihče ne bo več hotel kupiti. Mogoče bo na tečajnici še kaj pisalo, a prodaj ne bo možno več delati. Tako se konča vsaka piramidna shema, slej ali prej.
[/quote]
heh … kripte NISO piramidne igre.
Ob sesutju piramite ti ostane nič.
Ob padcu kripte na protivrednost (!!!) 0,00€ – ti pa še vedno ostanejo kripte v svojih 100% vrednosti ☺
so pa odprte druge štacune, ki sprejemajo in plačujejo s kriptami … smo na netu – ne v predalih pisalnih miz
[/quote]
Res, katere pa?
Nehaj trosit bedarije, lahko imaš stotine bitov pa boš šel lačen iz trgovine, vi verniki z milijoni tud za kavo nimate, če pade na nič imaš nič, je tebi to jasno, sistem se zapre in vlaganje je šlo v nič, od kje boš dobil, če je vrednost nič, kaj ti pomaga na računu 100 bitov, če ni nič vreden ker je njegova vrednost zrušena sistem zaprt, na tvojem priljubljenem netu pa napis, do nadaljnega ne poslujemo ali celo napis, ta stran ne obstoja!
Res, katere pa?
Nehaj trosit bedarije, lahko imaš stotine bitov pa boš šel lačen iz trgovine, vi verniki z milijoni tud za kavo nimate, če pade na nič imaš nič, je tebi to jasno, sistem se zapre in vlaganje je šlo v nič, od kje boš dobil, če je vrednost nič, kaj ti pomaga na računu 100 bitov, če ni nič vreden ker je njegova vrednost zrušena sistem zaprt, na tvojem priljubljenem netu pa napis, do nadaljnega ne poslujemo ali celo napis, ta stran ne obstoja!
[/quote]
Ravno včeraj sem plačal večerjo v vrednosti 80€ s kartico, ki prekonvertira bitocine v evriče.. Gre za kartico TenX, katero uporabljam tudi za nakupe v trgovini in to že skoraj eno leto. Pa ni to edina kartica.
Očitno ti tega področja ne razumeš, ker je zate preveč zapleteno. Priporčam ti, da se držiš bolj preporstih zadev.
Ravno včeraj sem plačal večerjo v vrednosti 80€ s kartico, ki prekonvertira bitocine v evriče.. Gre za kartico TenX, katero uporabljam tudi za nakupe v trgovini in to že skoraj eno leto. Pa ni to edina kartica.
Očitno ti tega področja ne razumeš, ker je zate preveč zapleteno. Priporčam ti, da se držiš bolj preporstih zadev.
[/quote]
Ampak si prej naredil ali pa menjalnica konverzijo iz bitov v evre, z biti ne moreš plačati nič a ti je jasno, kot bi jst imel 10kg zlata in trdil, da je zlato plačilno sredstvo PA NI, z zlatom ne morem plačati nič, nobena trgovina ali restavracija mi ga ne bo sprejela kot plačilo, lahko pa pokličem brokerja in naročim 10dkg prodaje, denar mi takoj nakaže na moj račun in po tvoje sem z zlatom plačal večerjo, ti bi plačal to tvojo večerjo z biti samo v primeru, da bi bila vrednost večerje o.ooooo1bita in iz kartice bi ti potegnili to vsoto v BITIH jasno?
Jst pa tebi priporočam, da se osredotočiš na temo in ne razlagaš bedarij o plačilu z biti pa mimogrede ta tvoja večerja je danes 110€ saj veš bit je danes padel za 30% in za toliko je zrasla cena večerje :))
Res, katere pa?
[/quote]
Glej jaz delam s svojim realnim denarjem …. dobiček s kriptami
Ju knou d dril …
Foušija na kaj? Morda na to, da sem milijonar v bitih nimam pa za kruh, nobene foušije ni samo logični odgovori vernikom v bite, ki vse okoli sebe prepričujejo kako so pametni vsi ostali pa butasti.
[/quote]
Par let nazaj ste bili tudi prepametni glede podatkov v oblaku. Kje imaš pa danes podatke na netu? Kje imaš mail? Kje imaš vse? No, tudi z denarjem se bo zgodilo podobno, verjemi. Moja babi tud ni verjela v denar na kartici, pač svet gre naprej, ne glede na to kaj si vi želite oz. kaj razumete in česa ne.
Par let nazaj ste bili tudi prepametni glede podatkov v oblaku. Kje imaš pa danes podatke na netu? Kje imaš mail? Kje imaš vse? No, tudi z denarjem se bo zgodilo podobno, verjemi. Moja babi tud ni verjela v denar na kartici, pač svet gre naprej, ne glede na to kaj si vi želite oz. kaj razumete in česa ne.
[/quote]
Denarja na kartici ni dokler ga nekdo ne nakaže na račun, če vi verniki mislite, da bo evropa ukinila euro in uvedla bite potem ste res za luno, je pa res, da je vse večji pritisk bank v brezgotovinsko poslovanje ampak v evropi v eurih in v ZDA v dolarjih, ko bo enkrat amerika imela dovolj teh bit mahinacij bo propad prišel čez noč, do takrat pa sanjajte.