Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute BITCOIN

BITCOIN

Ampak si prej naredil ali pa menjalnica konverzijo iz bitov v evre, z biti ne moreš plačati nič a ti je jasno, kot bi jst imel 10kg zlata in trdil, da je zlato plačilno sredstvo PA NI, z zlatom ne morem plačati nič, nobena trgovina ali restavracija mi ga ne bo sprejela kot plačilo, lahko pa pokličem brokerja in naročim 10dkg prodaje, denar mi takoj nakaže na moj račun in po tvoje sem z zlatom plačal večerjo, ti bi plačal to tvojo večerjo z biti samo v primeru, da bi bila vrednost večerje o.ooooo1bita in iz kartice bi ti potegnili to vsoto v BITIH jasno?
Jst pa tebi priporočam, da se osredotočiš na temo in ne razlagaš bedarij o plačilu z biti pa mimogrede ta tvoja večerja je danes 110€ saj veš bit je danes padel za 30% in za toliko je zrasla cena večerje :))
[/quote]

Ja pač preko aplikacije opraviš konverzijo, vse skupaj pa traja eno sekundo. V čem je problem? Kje se ti zatakne?

Sicer pa Bitcoin ni namenjen plačevanju zelenjave v štacuni, ampak plačevanju storitev na spletu, plačevanj potovanj ipd..

Če se pa že greva takole, ti priporočam, da predlagaš delodajalcu, da te naj ne plačuje več po urah, ker z urami si ne moreš kupiti kruha.. Zakaj sploh delaš? Saj delo ne kupuje kruh, ampak ga denar? 22 dni v mesecu moraš delat, da dobiš 700€.. Zakaj? Pusti šiht, ker ti šiht ne kupi ničesat.. Denar je tisti. Bo šlo?

Kot sem ti rekel, drži se bolj enostavnih stvari.. Tudi jaz ne razlagam naokoli o kvantni fiziki, ker nimam pojma.

A ti vsaj veruješ da je E=mc2
No to je blizu kriptam 😊

Denarja na kartici ni dokler ga nekdo ne nakaže na račun, če vi verniki mislite, da bo evropa ukinila euro in uvedla bite potem ste res za luno, je pa res, da je vse večji pritisk bank v brezgotovinsko poslovanje ampak v evropi v eurih in v ZDA v dolarjih, ko bo enkrat amerika imela dovolj teh bit mahinacij bo propad prišel čez noč, do takrat pa sanjajte.
[/quote]
Ne pozabi kupiti rakavčkov če za kanu nimaš

Sanja kuža o klobasi in svinja o koruzi :))
[/quote]
Pa ti vsaj za sebe veš kaj bi rado povedalo 😊

Če se pa že greva takole, ti priporočam, da predlagaš delodajalcu, da te naj ne plačuje več po urah, ker z urami si ne moreš kupiti kruha.. Zakaj sploh delaš? Saj delo ne kupuje kruh, ampak ga denar? 22 dni v mesecu moraš delat, da dobiš 700€.. Zakaj? Pusti šiht, ker ti šiht ne kupi ničesat.. Denar je tisti. Bo šlo?

[/quote]

Samo tole je pa res ja. 🙂 Dobro si napisal.

Denarja na kartici ni dokler ga nekdo ne nakaže na račun, če vi verniki mislite, da bo evropa ukinila euro in uvedla bite potem ste res za luno, je pa res, da je vse večji pritisk bank v brezgotovinsko poslovanje ampak v evropi v eurih in v ZDA v dolarjih, ko bo enkrat amerika imela dovolj teh bit mahinacij bo propad prišel čez noč, do takrat pa sanjajte.
[/quote]

Nikogar ni bilo slišat, da bi omenjal ukinitev klasičnih valut, sicer se mi zdi, da bi 3letniku človek lažje razložil sistem. Predlagam da se slišimo čez čas, do takrat pa uživajte in ne pozabite se seznanit s tehnologijo.

To so pa ziher taki strokovnjaki kot ti :)))
[/quote]

Najnovejše!!!!
Zadnje zelo resne in zanesljive strokovne ekspertize potrjujejo, da bo bitcoin čez eno leto 10.000.000 €!

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Meni so pa najbolj hecni ljudje kot je “samo vprašam”. Na vse možne načine skušajo nekaj doseči, čeprav je bitcoin scena stara že 8 let. Ti ljudje kar nekaj podtikajo in spletkarijo, žene pa jih najbrž fovšija.

Ne vem zakaj bi se sploh obremenjval s kriptovalutami, če si skeptik??? Zakaj bi to področje sploh komentiral??? Pač ne uporabljaj jih in je stvar rešena.

Sam se na to področje ne spoznam in me niti ne zanima, verjamem pa da se od tega lahko dobro živi.

Foušija na kaj? Morda na to, da sem milijonar v bitih nimam pa za kruh, nobene foušije ni samo logični odgovori vernikom v bite, ki vse okoli sebe prepričujejo kako so pametni vsi ostali pa butasti.
[/quote]

Ti pa si teslo. Če bi bil milijonar v bitcoinih bi bil tudi v evrih. Če ne bi imel za kruh bi najbrž bitcoine zamenjal za evre kajne? Tebi pa logika ne dela ravno dobro. Res si eno teslo 🙂

Fovšija je hudič ni kaj. Če bi ti bilo vseeno se zagotov ne bi tukaj več ur trudili….

Ja pač preko aplikacije opraviš konverzijo, vse skupaj pa traja eno sekundo. V čem je problem? Kje se ti zatakne?

Sicer pa Bitcoin ni namenjen plačevanju zelenjave v štacuni, ampak plačevanju storitev na spletu, plačevanj potovanj ipd..

Kot sem ti rekel, drži se bolj enostavnih stvari.. Tudi jaz ne razlagam naokoli o kvantni fiziki, ker nimam pojma.
[/quote]
Se ne čudim, da verjameš v pravljice o bitih v bistvu take naivneže potrebujejo ustvarjalci, če hočejo, da bodo zaslužili, a sploh veš kaj pišeš in kakšne primerjave daješ, delodajalec me ne plačuje v urah, temveč v evrih ti je to jasno, na koncu mesece me plača v evrih s katerimi lahko kupim karkoli, nimaš ti pojma o ničemer to sem sedaj prepričan, kakšna primerjava daješ madona človek, daj preberi kakšno bedarijo si napisal.

[/quote]

Kdo pravi, da bo Evropa zaradi kriptovalut ukinila evro? Ja nekatere stvari bi verjetno še orangutan prej dojel kot nekateri komentatorji na tem forumu hehe

Meni se tudi zdi fascinantno, da imajo okoli teh kriptovalut največ za povedat ravno tisti, ki o njih pojma nimajo. Potem pa take klatijo, da se lahko samo držiš za glavo, ker razlagat jim itak nima smisla, ker so si pač v glavah narisali neko sliko od katere ne odstopijo. Tudi prav.

Sama sem se v omejenem obsegu lotila kripto trgovanja v začetku decembra. Naredila ogromno napak in bedarij (kupila predrago, prehitro prodala, plačal preveč provizij …), pa mi je vseeno uspelo vložek več kot podvojiti in to v €, ki sem si jih nakazala na svoj TRR.

Za vse , ki jim še vedno ni jasno oz. ne verjamejo: iz TRRja sem 30.11. nakazala X € na kriptovalute in si jih postopoma, glede na njihovo rast, pretvarjala v € in nakazovala nazaj na svoj TRR.

Kar pomeni, da imam spet X € nazaj na TRR in še X € v kriptovalutah. Lahko si jih takoj izplačam, kar pomeni, da bi imela 2x€ na TRR, ampak bom pustila v kripto valutah in jih ob rasti spet postopoma pretvarjala v €.

Na tak način seveda ne bom obogatela, še posebej ker začetnih X€ ni bilo bog ve kaj (toliko kot jih lahko izgubim, pa noben ne bo lačen in gol), ampak za nekaj dodatnega luksuza pa je.

Kje imaš odprt račun?

Kje imaš odprt račun?
[/quote]

Bitstamp in Binance

Tebi se to zdi fascinantno? Stvar je v tem, da ob tem doživljajo erekcijo, ki jo redkokdaj doživijo skratka totalna impotenca. Še posebej takrat doživijo erekcijo, ko BTC pade hehe

Tebi se to zdi fascinantno? Stvar je v tem, da ob tem doživljajo erekcijo, ki jo redkokdaj doživijo skratka totalna impotenca. Še posebej takrat doživijo erekcijo, ko BTC pade hehe
[/quote]
BTC spet raste jaz pa sem zvečer zmenjen za f.uk. A praviš da mi ne bo stopil 😊

BTC spet raste jaz pa sem zvečer zmenjen za f.uk. A praviš da mi ne bo stopil 😊
[/quote]

Te težave ima par težkih pacientov tu gor hehe

Te težave ima par težkih pacientov tu gor hehe
[/quote]
Spet blodiš o čemer pojma nimaš

Spet blodiš o čemer pojma nimaš
[/quote]
Kva, a sta že fertik:-)))?

Kva, a sta že fertik:-)))?
[/quote]
Prva pauza za kavo in čik 😊

Bitstamp in Binance
[/quote]

A imaš odprto tudi wallet? Kje? Vsak dan izvem kaj novega….torej si lahko odprem račun na borzi brez, da imam prej wallet odprt? In si potem lahko nakažem iz borznega na wallet ali pa kar direkt iz borznega na osebni trr?

A imaš odprto tudi wallet? Kje? Vsak dan izvem kaj novega….torej si lahko odprem račun na borzi brez, da imam prej wallet odprt? In si potem lahko nakažem iz borznega na wallet ali pa kar direkt iz borznega na osebni trr?
[/quote]

Sicer imam en wallet, ampak ga ne uporabljam (so kar visoke provizije). Ker sem bolj mali player imam kar vse na računih menjalnic.

Seveda si lahko dopreš račun na menjalnici, ne da bi imel denarnico. Tudi denar oz. valute si lahko med menjalnicami direktno nakazuješ.

New Report

Close