Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Biti poročena s …

Biti poročena s …

Pa začnimo… S kom bi bile nerade poročene (ali koruznice) v smislu, da bi imel tak poklic vaš moški … Pa pustimo ljubezen ob strani – torej brez flancanja, če bi bil pravi, me njegov poklic ne bi tangiral…

Sama bi bila zelo “nesrečna”, če bi bil moj mož ginekolog (razen, če bi bila sama urologinja :-)) )… potem bi cel dan gledal druge lule in joške, ter moje potiho primerjal… I don´t think so. Le kako ga potem sploh lahko vzburiš??? Po drugi strani pa so edino ti dobri sexači, saj najbolj poznajo ženske erogene cone.

Kaj pravite?

O tem pa še nikoli nisem razmišljala. Da bi se poročila s poklicem. :))) Vsekakor pa nisem tip, ki bi izbrala vedno zaposlenega moškega. Moj ima sicer kar naprej delo (računalničar), ampak si vseeno vzame čas za naju z otrokom – kadar smo skupaj. Sicer pa se mi zdi, da je biti poročen s poštarjem zanimivo. :))) Plača je 2x mesečno (prava plača + tringelt ki ga dobijo ob pokojninah), vsak dan so ob 14 uri frej. Imajo pa to smolo, da so v vsakem možnem vremenu zunaj.

:)))

Mi je pa všeč tema, da si malo zbistrim misli, hi hi.

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

dobro jutro,,,,,,
si na forumu STARŠEVSKI ČVEK!!!!!!

Daj no, lela* ne bodi tako zadrgnjena… Saj to tudi spada pod starševski čvek, ali ne?

Če se nasmejiš, je dan prec’ boljši, ne?

Lep dan še naprej!

Ah, poštarja pa ne bi imela:))) Kako naj bi mu zaupala ob vseh teh “ženskih”fintah, ki jih vidimo v filmih:)) No, malo za hec.

Ne bi imela patologa ali pa pogrebnika. Ziher da ne. NIKOLI! Me kar zmrazi.
Je pa dobro vprašanje. Sem kar morala razmisliti malo.:))

…jaz pa ne bi imela bogataša, ker potem ne bi vedla, kam z denarjem…hi hi

A nismo zato preimenovali foruma v čvek, da lahko čvekamo?? Al se bomo spet kregali (:
Tale z ginekologom je zanimiva. Po moje se moraš kar sprijaznit. Verjetno se pa vsega navadiš. Še kuharja, ki vedno smrdi po hrani, pa rudarja, ki smrdi po premogu…p apilota, ki je veliko zdoma in še skrbi te…
Hvala bogu za računalničarja :))

Ste pa res smešne, meni takšno vprašanje niti v kameni dobi ne bi padlo v glavo.

Vseeno hvala za idejo, tole o ginekologih mi je pa žal, da nisem preizkusila, ko sem bila še prosta kot ptička na drevesu.

No, z ginekologom pa tudi sama ne bi bila rada poročena. Pa ne zato, ker bi non stop primerjal druge lule, ampak se mi zdi, da mu po kopici takih in drugačnih vaginalnih vnetjih, pa ž. spolnih organih v takšnih in drugačnih, bolj ali manj kritičnih stanjih ženska izgubi vsakršno spolno privlačnost.

saj picopek po celem dnevu pečenja pic verjetno tudi komaj čaka na to, da mu bo žena s pico postregla, ko pride domov, ne?

Sicer pa sem pri sebi opazila, da so me vedno privlačili bolj moški iz kakšnih tehničnih strok, bog ne daj, da bi bil kakšen ekonomist ali pravnik… se mi zdi, da znajo takšni malo preveč nakladat.

tako, da moj bo štromar 🙂

Se mi zdi, da si že podzavestno, še preden tipa dobro spoznaš, izbereš takega, ki ti ustreza. Že po načinu govora, pogovarjanju, smislu za humor, lahko veš ali je tip zate ali ne.
Mislim, da bi jaz že od daleč spoznala ekonomista, pravnika ali kakega družboslovca. Taki tipi niso zame in prav podzavestno iščeš nekoga s podobnimi zanimanji kot jih imaš sam. Prav gotovo ne bi vzela nekoga, ki ne zna zamenjati niti žarnice ali pribiti žeblja. Sem bolj za praktične moške, ki imajo roke in glavo na pravem mestu.

lp

lp, orehek

Nikakor z mesarjem, mlekarjem, sirarjem. Zaradi vonja. Moj nos je žal vse preveč pretanjen.
Pa z vsakim, ki bi bil cele dneve in noči v službi tudi ne.

A si lahko zamišljaš, da imaš za partnerja poklicnega žigola?
Uf, to je nekaj, kar jaz ne bi prenesla….

Takega ima kolegičina hčera. In prav dobro shajata, baje…

nikakor ne z ribičem ali mesarjem – ne prenesem vonja
najraje – z vrtnarjem 🙂

Orehek, potem moj ne bi bil zate, se uči zabijati žeblje šele zdaj, ko je že zarinkan z mano :), drugače je bolj pesniška duša, kar pomaga pri ustvarjalnem delu razmerja, videorekorder pa štelam jaz :))))
T.

Hehehe, potem bi se pa najina lepo dopolnjevala:o))))))))))))))

Sicer pa tudi jaz nimam dveh levih rok in sem praktik že po “fohu”.

lp

lp, orehek

… sem se najedla, ker sem zmeraj govorila, da kmeta ali policaja pa ne. Evo, dobila policaja s kmetov…

Drugače pa ne bi hotela takega, ki bi preveč delal (tudi če bi zato imeli več denarja). Pa – ne smejte se – ni mi všeč, če ima prenežne bele ročice – take, kjer se že od daleč vidi, da ne zna žeblja pribit ali olja menjat v avtu ali ženske pošteno prijet. Pa suhljat ne bi smel bit ali pa da mu je slabo, ko vidi kri – aja to ni več v povezavi s poklicem. No, tajni agent tudi ne, ker se rada pogovarjam, kaj je počel v službi. Eh, zdaj ga bom kar poklicala, je v nočni…

Dobra tema!!!

Hm, ženskice, jaz imam pa ravno poštarja. To kar pravi Žogica Nogica, da je plača 2x mesečno, pa ni več res, to je veljalo za včasih, sedaj ljudje niso tako radodarni, pa tudi pokojnine jim nakazujejo na račune. Tudi jaz ne bi imela nekoga, ki ne zna postoriti po hiši in opraviti osnovnih moških del. Svojega ne zamenjam za nič na svetu.

Hehehe, jaz sem pa vedno rekla, da vojaka ali pa policaja niti slučajno ne pogledam (sami važiči). In kaj imam doma- ja vojaka, jasno :-))))

Jaz sem zeloooo zadovolijna s tem kar imam.Moj dragi je profesionalni športnik.In ker sem sama tudi športni tip človeka,se super ujameva.

Jaz imam pa zdravstvenika in je prav OK.

so mi bili vedno privlačni naravoslovci in evo pa sem našla inžinirja strojništva…

Sorry, ampak pod naravoslovjem si pa jaz ne predstavljam tehničnih smeri 🙂

kaj ima strojništvo z naravo?

Ma, ma, strojništvo uničuje naravo.

kako pa pa bi razdelile družboslovce in naravoslovce ;-). Nekak tako smo bili že razdeljeni v gimnaziji. Naravoslovci so imeli več naravoslovnih predmetov, ki jih pa družboslovci na srečo nismo imeli, a se to ne nadaljuje na faksu?

pravniki smo menda družboslovci (a menda ne “pomagamo družbi”), strojniki pa naravoslovci (pa zdaj ne mislim, da ima to kaj skupnega z naravo).

OK gremo dlako cepit.

Za mene so družboslovci tisti, ki se ukvarjajo z dogodki v družbi, naravoslovci pa so tisti, ki preučujejo naravo. Tu mislim predvsem kemija, biologija, …

potem pa so še tehnične vede. Saj so nas tudi na gimnaziji razdelili tako:) naravoslovna, družboslovna,…. pol nekje daleč odzadaj pa je bila še kakšna strojno-tehniška šola:)

Nad ginekologom tudi jaz ne bi bila preveč navdušena, moram priznat. Pa ne bi mi bilo všeč, če bi pretežno delal ponoči (pek, krupje). Pa da bi bil gostinski delavec, da bi bila cele vikende in praznike sama, tudi ne. Pogrebnik tudi ne.
Pa maser kakšne ženske športne reprezentance tudi ne. :))))

Sicer bom pa raje kar nehala, ker se zarečenega kruha več poje kot pečenega. 🙂

New Report

Close