Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Biti poročena s …

Biti poročena s …

Žogica, verjemi, da ni tako zanimivo biti poštarjeva žena. Moj svak je in vedno tarna nad vremenom, težkimi torbami, 6 dnevnim delavnikom, gužvo med prazniki, koriščenju dopusta in plačo… in penzionov skoraj ni več, v primerjavi z včasih. Išče si drugje, če ti to kaj pove…
Ti se kar računalničarja drži.

Pa še nekaj čisto neumesnega… že od zadnjič od čveka naprej razmišljam, kateri nick bi lahko imela pred tem… ne se mi smejat, če kiksnem, ampak – si ti Nika? Ker je zginila, Žogice je pa veliko tukaj, pa še računalničarja ima… no pa še nekaj malenkosti, ki sem jih prebrala se sklada…

LP, Ana

Se mi prav smilijo ginekologi, pogrebniki, mesarji, … so verjetno bolj ali manj kar samski.

Jaz si tudi ne predstavljam kaksnega taksnega doma imet. Bi bilo pa v
vcasih prikladno imet mizarja, elektricarja in kar je se tega, kuharja ze imam obcasno (to pase), pa morda bankirja, hm… se bi se kaj naslo.

ha ha, jaz imam malarja, pa si moram sama radiatorje štrihat…
kak že pravijo…Kovačeva kobila je vedno bosa… Al , kako že?…

Kolikor je meni znano, so ginekologi kar več ali manj poročeni. Me pa zanima, kako gledajo na to njihove drage. In kako jih sploh vzdražiti, ker so vsega navajeni.

Hmm, pojma nimam…..Ziher ne takšnega, ki bi bil poročen s službo in ne mano….. Pa vseeno kakšnega poklica bi bil…..

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Ja, zanimivo vprašanje. Hmmm, mene pa zanima, če žene od ginekologov hodijo k svojim možem na preglede. :))) Jaz mislim, da jaz ne bi hodila.
Kaj mislite ostale?

Sama sem vedno govorila, da mesar zaradi “narave dela” ne bi bil zame, zdaj, ko ste jih nekaj omenile, bi se pa težko sprijaznila z ribičem – zaradi vonja, kot ste rekle, pa s pogrebnikom – saj vem, da morajo bit, ampak … Tale moj mi prav zelo ustreza – tudi glede službe. LPD

jaz bi pa omožila gospoda darcyja iz prevzetnosti in pristranosti (al pa iz bridget jones) :-)))

hej!!! ninny mal se v vrsto postav

darcy je zaseden

če si ti elizabeth, pol vzamem pa tistega od bridget, al se bo ta tut javla?

ja tistga od bridget maš pa lahko…..ma sej v začetku mi je bil mal tko vzvišen ampak odkar sm vidla Pemberley sm kr pozabla na to…..

…….ma vidiš kva si zdej nardila

namesto da bi šla hmal spat bom spet tiste kasete gledala dokler ne bom pred televizijo zaspala……

Sem.

:)))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Verjetno bi me pri patalogu res minilo, sploh če bi bil tak kot moj sosed…je moja mama enkrat uletela na obisk (ko so jo povabili, da se razume) in je gospod dr. ravno kosilo jedel, je VSE (juho, meso krompir in solato) zmešal na isti krožnik, ampak dobesedno zmešal in jedel…ko ga je žena opozorila, je rekel, naj ne komplicira, ker se v želodcu ja vse premeša. Moje mame niso nikoli več tja spravili na obisk.

Sicer pa bi verjetno trpela, če bi imel mož kak nevaren poklic ali še huje hoby.

New Report

Close