Bitkojn
Registriraš se naprimer tukaj https://www.bitstamp.net/ in daš vse svoje podatke in slike osebnega dokumenta. Ko se enkrat registriraš in potrdijo tvojo registracijo nakažeš denar iz banke na menjalnico ali pa s mastercardom kupiš bitkojne. nakaži samo tisti denar ki ga ne boš pogrešal.
preden greš v kripto je fino prej malo pogledat kam sploh greš 🙂
[/quote]
osnoven pristop: vloži v kripte toliko, kolikor lahko pogrešaš, ko ti ob jemanju robca iz žepa pade denarja na tla in tega ne opaziš ☺
Priznam: 2016/7 sem zaslužil samo 30% potenciala. V letšnji histeriji pa nič, ker sem vse € prenesel na moj TRR.
Vsakič me je skrbelo, ali menjalnica lahko izplača narastek vrednosti v kripto svetu.
Ker menjalnice (vse skupaj !!) nimajo toliko €, $ … kot je vrednost kript izražena!! v dejanskih valutah.
osnoven pristop: vloži v kripte toliko, kolikor lahko pogrešaš, ko ti ob jemanju robca iz žepa pade denarja na tla in tega ne opaziš ☺
Priznam: 2016/7 sem zaslužil samo 30% potenciala. V letšnji histeriji pa nič, ker sem vse € prenesel na moj TRR.
Vsakič me je skrbelo, ali menjalnica lahko izplača narastek vrednosti v kripto svetu.
Ker menjalnice (vse skupaj !!) nimajo toliko €, $ … kot je vrednost kript izražena!! v dejanskih valutah.
[/quote]
kaj si imel miljone notri da te je tko skrbelo 🙂
kaj si imel miljone notri da te je tko skrbelo 🙂
[/quote]
nope ☺☺ … samo jurje ☺
Mi je pa jasno, da menjalnice nimajo denarja, kot ga izraža “borza” ☺ pa še navadne firme brez kritja so, in lahko zaprejo delovanje kadarkoli ☺ … ja folku ostanejo kripte … le na TRR jim jih nihče ne izplača ☺
Mularija hendla med kripto valutami … OK – vsak tele ima svoje veselje ☺ … ko pa gre za realne valute na TRR pa je svet drugačen ☺ .. btw: Menjalnice niso dolžne izplačati zeskov izraženih v €, $ ☺ na TRR komitenta ☺
nope ☺☺ … samo jurje ☺
Mi je pa jasno, da menjalnice nimajo denarja, kot ga izraža “borza” ☺ pa še navadne firme brez kritja so, in lahko zaprejo delovanje kadarkoli ☺ … ja folku ostanejo kripte … le na TRR jim jih nihče ne izplača ☺
Mularija hendla med kripto valutami … OK – vsak tele ima svoje veselje ☺ … ko pa gre za realne valute na TRR pa je svet drugačen ☺ .. btw: Menjalnice niso dolžne izplačati zeskov izraženih v €, $ ☺ na TRR komitenta ☺
[/quote]
Lahko ti stokrat razložimo, ampak tebi še vedno ni nič jasno.
nope ☺☺ … samo jurje ☺
[/quote]
mal bluziš 🙂 denar so samo številke na monitorju … ti nakažeš njim, oni tebi nazaj … poglej si dnevni promet na recimo binancah … problem je šele tvoja banka, ko želiš gotovino ..
mularija se bo pa že znašla … še mi se 🙂
nope ☺☺ … samo jurje ☺
[/quote]
Lahko ti 1000x razložimo eno te isto pa ne boš razumel, ampak boš vrtel svojo lajno. Na jugu pravijo takim “glup ko točak”.
Lahko ti 1000x razložimo eno te isto pa ne boš razumel, ampak boš vrtel svojo lajno. Na jugu pravijo takim “glup ko točak”.
[/quote]
Takim smo včasih rekli zabit kot policaj.
Potem pa sem slišal vic, kdo je bolj zabit kot policaj? Štanga za semafor.
No, ta je zabit bolj, kot štanga za semafor.
Njega skrbi, da bo tistih njegovih 50 EUR vložka sesulo cel kripto trg. 😀
Takim smo včasih rekli zabit kot policaj.
Potem pa sem slišal vic, kdo je bolj zabit kot policaj? Štanga za semafor.
No, ta je zabit bolj, kot štanga za semafor.
Njega skrbi, da bo tistih njegovih 50 EUR vložka sesulo cel kripto trg. 😀
[/quote]
Težko je razumeti kako ne razume osnove delovanja trgovanja na platformi…tudi če bi mu 1000x razložili in narisali hahaha
Težko je razumeti kako ne razume osnove delovanja trgovanja na platformi…tudi če bi mu 1000x razložili in narisali hahaha
[/quote]
Nič ga ni težko razumeti. Pač ne verjame barabuzlom tam izza menjalnic itd. Saj glede tega ima prav.
Nima pa glih prav glede tega, da si nihče nič ne nakaže na TRR.
Če je folk pokvarjen potem itak ne verjameš dokler sam ne poizkusiš in se ne prepričaš v eno ali drugo. Kar je zihr je zihr.
Nič ga ni težko razumeti. Pač ne verjame barabuzlom tam izza menjalnic itd. Saj glede tega ima prav.
Nima pa glih prav glede tega, da si nihče nič ne nakaže na TRR.
Če je folk pokvarjen potem itak ne verjameš dokler sam ne poizkusiš in se ne prepričaš v eno ali drugo. Kar je zihr je zihr.
[/quote]
glavno, da ti DARK-O (temna luknja aka šupak) verjameš vse kar Ludi reče in objavi.