Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bitstamp – prosim pomoč two authentical code

Bitstamp – prosim pomoč two authentical code

Prosim pomoč. Ustvarila sem si račun na bitstampu, sedaj zahteva two authent…code. Naložila sem si na tel. AUTHY, da mi res da ko odčitam 6 mestno številko. Vendar ko jo tam vtipkam se ne zgodi nič!?
Kaj moram narediti?

Hvala za pomoč

Težko rečem, meni je šlo kot keks. PDF fajl z navodili si prebrala?

sem prebrala…Kaj se zgodi ko vpišeš tisto 6mestno številko? Jaz jo vpišem in se ne zgodi nič niti se ne naredi nov ekran. Kateri “program” pa imaš na telefonu da prebere to kodo?

vprašaj Bitstamp ☺

Authenticator. Takoj ko vpišem, se odpre moj profil.

Na telefon si naloži Duo mobile, bo zagotovo delovalo :-), sicer mi javi.

https://www.youtube.com/watch?v=E9sZqWianxE

Naloži si na telefon google authenticator, pritisni “+” v aplikaciji poskeniraj qr kodo na monitorju in ti bo programček generiral kodo katero vpišeš na bitstampovi strani.

Pozdravljeni

Upam,da mi lahko gdo da nasvet kaj narediti.Vstopim v račun mi pa ne dovil kupit ali prodat.V centrali Bitstampa opravljen zoom z agentom vsi dokumenti priloženi in do sedaj nič storjeno.Igrajo se z mojim denarjem.Jw morda imel gdo isti problem?Hvala,lahko mi pišete tudi na budisadanijela@gmail.com

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4425, 13.12.2024 ob 18:30

Pozdravljeni

Upam,da mi lahko gdo da nasvet kaj narediti.Vstopim v račun mi pa ne dovil kupit ali prodat.V centrali Bitstampa opravljen zoom z agentom vsi dokumenti priloženi in do sedaj nič storjeno.Igrajo se z mojim denarjem.Jw morda imel gdo isti problem?Hvala,lahko mi pišete tudi na budisadanijela@gmail.com

Mogoc moras cakat da preverijo KYC… know your customer.

Stari ven ven ven.

Preveri ali imaš kakšen buy/sell order, ki je nastavljen… če je ga briši.

Preveri ali bi moral kakšne dokumente posodobiti za KYC. Preveri mail (poglej tudi v spam mapo), če si dobil kakšno obvestilo po mailu, da je to treba urediti glede posodobitve osebnega dokumenta.

To si na Bitstamp nakazal denar, pa ga še ni gor? Lahko traja par dni.

Ljudje samo prste stran od Bitstampa !  Bo vaš spanec mnogo lepši.

Če koga zanima moja katastrofa z njimi ali mi lahko kaj pomaga me naj lepo prosim kontaktira…… Še vedno nimam nič rešeno.

031 752 392    FRANČEK

V soboto  so mi po sedmih mesecih  končno BITSTAMP odblokirali, seveda sem morala najeti profesionalca, da mi je pomagal.  Drugače pa sem jim vso dokumentacijo poslala, izvor premoženja, dohodnine in ni bilo nič od njih.

Takoj ko so mi odblokirali sem prenesla vse na denarnico. Poznam najmanj 10 ljudi, ki so že mesece blokirani, nekateri leto in več.

Stran od bitstampa.

Odgovor na objavo uporabnika
spring138, 17.02.2025 ob 09:52

V soboto  so mi po sedmih mesecih  končno BITSTAMP odblokirali, seveda sem morala najeti profesionalca, da mi je pomagal.  Drugače pa sem jim vso dokumentacijo poslala, izvor premoženja, dohodnine in ni bilo nič od njih.

Takoj ko so mi odblokirali sem prenesla vse na denarnico. Poznam najmanj 10 ljudi, ki so že mesece blokirani, nekateri leto in več.

Stran od bitstampa.

Tudi jaz iščem profesionalca da bi mi pomagal.

Bitstampovem neodzivanju nisem kos.

Moja cifra gor je kar lepa…..

Naj se kdo javi da bi mi pomagal?

Franček

031 752 392

Kaj si delala, da so te blokirali?

New Report

Close