Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Bivša se je spremenila v hudo bejbo!

Bivša se je spremenila v hudo bejbo!

Ko sem jo spoznal je bila suha kot preklja, taka vsa koščena, brez riti in jošk. Vse tisto ji je manjkalo kar sem imel pri ženskah do tedaj rad. Očarala me je njena simpatičnost in razigranost, brezskrbnost, če hočete. Leta so tekla, ljubezen se je ohladila in ker mi tudi fizično ni bila več se je odnos ohladil do te mere, da sva se odločila za razhod. Vse sva uredila brez problema. Ona je bila nenormalo umirjena, čeravno me je skrbelo kako bo prenesla razhod. Bi rekel, da sva imela popolno ločitev. Videl je nisem več kot eno leto. Potem pa šok. Srečamo se na plesnem tečaju. Jaz je sploh spoznal nisem, ker izgleda popolnoma drugače. Joškice, ritka, natrenirano telo. Spremenila se je v res hudo bejbo. Videla je kako jo gledam, In sedaj imam v glavi samo to, da je se je spremenila samo zato, da se mi maščuje. Rad bi jo nazaj! O shit kako sem zafrknil! Kaj naj?

 

Hahaha nimam pojma kaj naredi

Good story 😁

Če imaš nos, se obriši pod njim.

Če prej ni imela josk, jih tud zdaj ni mogla dobit. Razen ce je bil skalpel v igri.

Za plastiko se pa ne bomo jokali ali pač?

Zakaj ne stojiš za svojo bedasto odločitvijo? Pusti jo še zdaj pri miru, pa bo.

ZA   Cvetlica

 

A rabiš   čmrlja?

Prav mu je ne ampak sigurno je všeč tudi drugim moškim .

Ljubezen izgubljena vrne se nobena.

Nihče ne mara ob sebi človeka, če ima občutek, da ga ne sprejema takšnega kot je. Grdo pišeš, da je bila suha in koščena – ja, in? Ne morejo biti vsi ravno pravšnji! Zakaj si pa sploh šel v odnos z njo, če ti ni bila všeč glede kilaže? A če se bo čez leto ali dve še bolj zredila, ti pa spet ne bo všeč?! Daj no daj, otročji si za znort. Pa ne pozabi, da ko se boš čez leta pogledal v ogledalo, da boš tudi ti verjetno trebušast in plešast.

Avtor objave si en navaden bedak. Če je prej nisi sprejel takšno kot je, si je zdaj tudi ne zaslužiš. Nevem kaj si predstavljaš v svoji glavi. Tvoje razmišljanje je čisto napačno.

Za Joung.

Ne rabim. Rabiš ti čebelco? 🙂

Kolk si glup, bi jo pa nazaj dobil bi pa v enem tednu bila ista, brez veze, reklamna bejba ker išče novega idiota.

 

Lutko si omisli. Bo vedno lepa in jo boš vedno ljubil. Ker ljubiš lahko samo popolno telo. Ženske nisi zmožen. Sploh ne razumeš da je človek. Ker si pač čustveno prikrajšan. Tako da ja, lutka. Bosta popolni par. Dva robota.

No da so ji joski zrasli ker je dobila kako kilo in misic vec ni realno.. da si ne sla zarad bivsega tipa umetne delat pa cist neumno. Ampak jebiga  sedaj glej i pati 🤷‍♀️

Verjetno je rodila in dobila obline.

Opet to prokleto moj kume! Lepša ko je mlada pi.čka, z večjo grozo sprejema staranje in izdajalski seksapil, ki jo nepovratno zapušča. Kako se babe, ki so bile nekdaj lepotice, krčevito opirajo lakov za nohte, parfumov, kremic, barvil, maskar in raznih kulis, ki ne delujejo več …

Imaš samo srečo, da si se rodil ne preveč lep dec. Jebe se ti za špegu, karizma ti ne popušča, samo krepi se z leti izkušenj.

Lahko bi jo spodbujal, da gresta skupaj v fitnes? Kakšna je pa tvoja postava, atletska?

Pusti jo na miru saj si ne zaslužiš, da te še kdaj pogleda. Ne vidiš nje, to kar nosi v sebi, torej je ne ljubiš.

Rit in joške ima vsaka druga, buli dalje!

Ne sekiraj se. Če bi bil še dandanes z njo bi bila še vedno nezanimiva. To ni naredila zaradi tebe. ampak zato da bi bila drugim všeč. Ko je bila s tabo ni naredila nič.  Nisi ji bil zanimiv.

Mogoče nisi razmišljal, da je bila vesela razhoda? Mogoče si bil preveč tečen pa je končno zaživela.

Ženske velikokrat shujšamo, ko smo nesrečne in žalostne.

 

Mislim, da to veliko pove kako se je počutila s teboj in kako se počuti sedaj brez tebe…

Če ima kar naenkrat joskice, je bila vmes lepotna operacija. Natrenirala je telo v fitnesu, pa malo stilskega smisla, pa hitro ženska postane drugačna. Ti veš zakaj sta šla narazen, kaj sedaj jokaš če ima umetne joške

Ne razumem žensk da se nič ne zrihtajo, ko so poročene. Mastni lasje, razvlečena trenirka, noč make upa. Potem pa ko so samske, pa ni da ni , kaj vse bi nase navlekle, da bi bile privlačne. Ne sekiraj se avtor, joški so umetni ali pa nosi push up modrček, rihta se da bo ulovila deca, potem se bo pa zgodba ponovila kot pri tebi

Vsaka roza ki se pravilno in pogosto zaliva se razbohti v svoji lepoti.Nek drug vrtnar obdeluje ta vrticek

New Report

Close